Ad

Dit is de reden waarom de prijzen van ENS, Lido en Pyth Network enorm stijgen

Door:
op May 23, 2024
Listen
  • De Lido DAO-tokenprijs steeg deze week hard toen de cryptocurrencies zich herstelden.
  • De andere tokens zoals Ethereum Name Service (ENS) en Pyth herstelden zich ook.
  • De crypto-angst- en hebzuchtindex is naar de groene zone gesprongen.

Volg Invezz op TelegramTwitter en Google Nieuws om notificaties te ontvangen >

Ethereum Name Service (ENS), Lido DAO (LDO) en Pyth Network-tokens lieten deze week een sterk herstel zien toen de angst- en hebzuchtindex groen werd. LDO sprong dinsdag naar een hoogtepunt van $2,31, de hoogste swing sinds 12 april. Het is met ruim 53% gestegen sinds het laagste punt dit jaar, terwijl de totale waarde (TVL) steeg tot ruim $34,40 miljard.

Bent u op zoek naar signalen & waarschuwingen van pro-handelaren? Meld u GRATIS aan bij Invezz Signals™. Duurt 2 minuten.

Het Ethereum Name Service-token steeg naar $21,87, het hoogste niveau sinds 9 april, terwijl Pyth Network naar $0,540 sprong, een stijging ten opzichte van het dieptepunt van deze maand van $0,5330. Andere tokens zoals Renzo, Metis en Tectum stegen ook met dubbele cijfers.

De crypto-angst- en hebzuchtindex is gestegen

Copy link to section

Deze prestatie vond plaats toen de crypto-angst- en hebzuchtindex naar de hebzuchtzone van 70 bewoog, het hoogste punt sinds 18 april. In de meeste gevallen doen cryptocurrencies het goed als er een gevoel van hebzucht op de markt heerst.

De prijzen van cryptocurrency stegen enorm omdat beleggers optimistisch bleven over de waarschijnlijkheid van spot Ethereum ETF Goedkeuringen. Verschillende bedrijven zoals Blackrock, VanEck, Franklin Templeton en Ark Invest hebben deze fondsen aangevraagd.

Een dergelijke goedkeuring zal naar verwachting leiden tot meer instroom van institutionele beleggers, zoals we op de Bitcoin-markt hebben gezien. Alle spot Bitcoin ETF’s hebben de afgelopen maanden meer dan $50 miljard aan activa toegevoegd en deze trend kan zich voortzetten. Bijna 1000 bedrijven hebben spot-Bitcoin ETF-posities gerapporteerd.

Lido, Ethereum Name Service en Pyth stijgen enorm

Copy link to section

Lido zal profiteren van de goedkeuring van een Ethereum ETF omdat het de grootste speler is in de liquide staking- en DeFi-industrie. Het heeft ruim 34,40 miljard dollar aan activa, een stijging van 15% in de afgelopen 30 dagen. Het is ook een van de meest winstgevende netwerken in de blockchain-industrie, aangezien het dit jaar meer dan $413 miljoen aan inkomsten genereerde.

Ethereum Name Service is ook de grootste ETH-domeinregistreerder met meer dan 2,14 miljoen namen en integraties met meer dan 420 netwerken. Het zal het waarschijnlijk goed blijven doen naarmate de Web3-industrie zich ontwikkelt. Als zodanig kan men, in plaats van lange adressen te gebruiken, zijn voorkeursnaam gebruiken met de ETH-extensie.

Ondertussen heeft Pyth Network zich hersteld dankzij de groei van het ecosysteem van Solana. Pyth is een Chainlink-alternatief waarmee gebruikers off-chain gegevens kunnen verbinden met de on-chain. Het richt zich vooral op het ecosysteem van Solana, dat een robuuste groei kent.

Uit gegevens blijkt dat de Total Value Secured in zijn ecosysteem is gestegen naar meer dan $5 miljard, waarbij de meeste activa zich bevinden in Kamino Lend, Marginfi Lending, Drift, Jupiter, Solend en Avalon Finance.

Dit artikel is vertaald uit het Engels met behulp van AI-tools en vervolgens proefgelezen en bewerkt door een plaatselijke vertaler.

Bitcoin Ethereum Crypto Trading Tips