Ad

Preview van consensusgebeurtenis: zet je schrap voor bullish crypto-voorspellingen

Door:
op May 27, 2024
Listen
  • Het Consensus-evenement begint deze week woensdag.
  • Het evenement zal een bijeenkomst zijn van wie wie is in de crypto-industrie.
  • Enkele van de topsprekers zijn Hester Pierce, Jenny Johnson en Sergey Nazarov.

Volg Invezz op TelegramTwitter en Google Nieuws om notificaties te ontvangen >

De crypto-angst- en hebzuchtindex is deze week groen geworden, omdat de meeste digitale munten zich herstelden. De prijs van Bitcoin is boven de $68.000 gebleven, terwijl Ethereum het psychologische niveau van $4.000 nadert. Memecoins zoals Bonk, Pepe en Floki zijn de afgelopen dagen hard gestegen, waarbij Pepe op zijn hoogste punt ooit staat.

Bent u op zoek naar signalen & waarschuwingen van pro-handelaren? Meld u GRATIS aan bij Invezz Signals™. Duurt 2 minuten.

Voorbeeld van consensusgebeurtenis

Copy link to section

De grootste katalysator voor cryptocurrencies zal het Consensus-evenement van deze week in Austin, Texas zijn, waar veel experts in de industrie samen zullen komen.

Robert F. Kennedy Jr., een Amerikaanse presidentskandidaat, zal een van de belangrijkste sprekers zijn. Andere leidinggevenden om in de gaten te houden zijn Sergey Nazarov, de medeoprichter van Chainlink , Jenny Johnson, de CEO van Franklin Templeton, Cathie Wood van Ark Invest en Mike Novogratz van Galaxy Digital.

De andere belangrijke sprekers zijn Hester Peirce, een populair lid van de Securities and Exchange Commission (SEC), Brad Garlinghouse van Ripple en Rune Christenson van MakerDAO.

De meeste bedrijven in de blockchain-industrie, zoals BitGo, Stellar, Circle, Stacks, Rootstock en OKX, hebben het evenement gesponsord.

Het Consensus-evenement komt op een moment dat de meeste cryptocurrencies het goed doen. Bitcoin sprong onlangs naar een recordhoogte van $73.800, terwijl Ethereum de $4.000 nadert. Andere tokens zoals Arweave, Core en Uniswap zijn onlangs ook gesprongen.

De Securities and Exchange Commission (SEC) heeft eerder dit jaar elf spot Bitcoin ETF’s goedgekeurd en vorige week spot Ethereum-fondsen. Bitcoin-fondsen beschikken nu over meer dan $50 miljard aan activa, waarbij de iShares Bitcoin ETF (IBIT) een substantieel marktaandeel heeft.

Tegelijkertijd is de SEC een confronterende benadering van de crypto-industrie blijven hanteren. Het heeft onlangs een Well’s Notice gestuurd naar populaire bedrijven als Uniswap en Robinhood. Het heeft ook bedrijven als Coinbase, Kraken en Binance aangeklaagd.

De cryptostemming verbetert

Copy link to section

Eerdere consensusevenementen waren populair onder deelnemers en crypto-investeerders. In de meeste gevallen hebben eerdere sprekers optimistische uitspraken gedaan over de crypto-industrie.

Cathie Wood gelooft nog steeds dat de Bitcoin-prijs de komende jaren zal stijgen van de huidige $68,00 naar meer dan $2 miljoen.

Mike Novogratz heeft in het verleden ook bullish Bitcoin-voorspellingen gedaan. Recentelijk zei hij dat het “moeilijk te voorspellen was waar we zouden stoppen”. Hij verwacht dat Bitcoin de komende maanden naar meer dan $100.000 zal stijgen.

Toch is de impact van Consensus op cryptoprijzen aanzienlijk anders dan in het verleden. Terwijl digitale munten zoals Bitcoin en Ether tijdens het evenement een enorme vlucht namen, is de volatiliteit de afgelopen paar evenementen afgenomen.

Dit artikel is vertaald uit het Engels met behulp van AI-tools en vervolgens proefgelezen en bewerkt door een plaatselijke vertaler.

Bitcoin Ethereum Crypto