Ad

De Brett, Toshi, Keyboard Cat meme-munten van Base Blockchain floreren

Door:
op Jun 3, 2024
Listen
  • De totale waarde van Base Blockchain is gestegen tot meer dan $1,7 miljard.
  • De DEX-platforms van het netwerk, zoals Uniswap en Aerodrome, hebben meer activiteit gezien.
  • De mememunten van Base, zoals Brett, Toshi en Keyboard Cat, winnen marktaandeel.

Volg Invezz op TelegramTwitter en Google Nieuws om notificaties te ontvangen >

Het ecosysteem van de Base Blockchain kent een sterke groei, geholpen door de sterke prestaties van zijn gedecentraliseerde financiën (DeFi) en meme-munten.

Bent u op zoek naar signalen & waarschuwingen van pro-handelaren? Meld u GRATIS aan bij Invezz Signals™. Duurt 2 minuten.

Het netwerk is de DeFi-ecosysteemladder blijven beklimmen en is de zevende grootste speler in de branche geworden. Het heeft een totale waarde van meer dan $1,7 miljard (TVL), waarmee het de zevende grootste keten is, na Ethereum, Solana, Tron, Binance Chain, Arbitrum en Blast.

Net als Solana, een populaire naam in de meme-muntenindustrie, heeft Base Blockchain verschillende meme-munten aangetrokken. Brett, de grootste mememunt in Base, heeft een marktkapitalisatie van bijna $1 miljard bereikt. Dit is een opmerkelijk bedrag voor een token dat een paar maanden geleden werd gelanceerd.

De marktkapitalisatie van Degen (DEGEN) is gestegen naar meer dan $270 miljoen, terwijl Toshi en Keyboard Cat (KEYCAT) de afgelopen zeven dagen met 65% en 157% zijn gestegen. De andere topmememunten in het ecosysteem zijn mfercoin, doginme, Mochi, hoger en Boomer.

De stijgende vraag naar deze meme-munten heeft geleid tot meer activiteit in de meme-munten van Base Blockchain en heeft geleid tot meer activiteit in de gedecentraliseerde uitwisselingen (DEX). Het volume van Aerodrome Finance is de afgelopen 24 uur gestegen tot ruim $13 miljoen. Op dezelfde manier kunnen Uniswap ( V3) en V2 Basisbeurzen verwerkten in dezelfde periode meer dan $161 miljoen en $85 miljoen.

Andere grote DEX-platforms in Base Blockchain, zoals PancakeSwap, SushiSwap en BaseSwap, hebben de afgelopen maanden ook een sterke vraag gezien.

Deze trend lijkt op het succes van Solana , dat de grootste concurrent van Ethereum is geworden. Solana’s mememunten zoals dogwifhat, Bonk, Book of Meme, Popcat en Cat in a Dogs World (MEW) hebben marktaandeel gewonnen. Vervolgens zijn Solana’s DEX-netwerken zoals Raydium, Orca en Jupiter de grootste spelers in de DEX-industrie geworden.

Het succes van Base Blockchain is een goede zaak voor Coinbase, die het Ethereum lanceerde laag-2-netwerk in 2023. Het zal het helpen zijn inkomsten te diversifiëren door een kleine vergoeding te vragen voor alle transacties in het netwerk. Analisten zijn van mening dat Base de komende jaren een airdrop voor het netwerk zal lanceren.

Dit artikel is vertaald uit het Engels met behulp van AI-tools en vervolgens proefgelezen en bewerkt door een plaatselijke vertaler.

Crypto