AT&T sender blandede signaler. Hva bør du gjøre?

Av:
Mar 8, 2022
Listen
  • AT&T handles til årets nest laveste prisnivå til $23,80.
  • Aksjekursen fortsetter å gi blandede signaler til tross for nyheten om en WarnerMedia-spinoff.
  • Investorer er bekymret for grunnleggende styringssvakheter.

Følg Invezz på TelegramTwitter og Google News for å få de siste oppdateringer >

AT&T Inc. ( NYSE:T ) kunngjorde sin plan om å kjøpe WarnerMedia gjennom en spinoff i april i år. Denne nyheten var ment å inspirere markedet ettersom selskapet nå skulle begynne å tjene ekstra inntekter fra strømmeenheten.

Nyheten påvirket imidlertid ikke markedet som forventet. Ledelsessvakheter har vært selskapets akilleshæl. For å indikere denne grunnleggende svakheten, avslørte ikke AT&T sin økonomiske plan i lys av den foreslåtte transaksjonen.

Ledelsens svakheter reflekterer AT&Ts aksjekurs. Med en markedsverdi på 23,80 dollar er aksjekursen på det nest laveste nivået det siste året. Det er også lite fart på aksjens aktivitet. Aksjen er på en fallende trend som investorene bør følge nøye med.

AT&T aksjekurs viser blandede signaler

Source – TradingView

De glidende gjennomsnittene, RSI- og MACD-analysene gir blandede signaler. MA 10 og MA 20 har vært under MA 50 siden september 2021. I samme periode holdt MACD seg under 0.

I januar i år steg MACD over signalet, og startet en bullish trend frem til denne uken da MACD snudde tilbake for å konvergere med signalet på -0,77. RSI ved 38,43 falt under RSI SMA 14 på 40,63. Å kombinere de tre indikatorene peker på blandede signaler. Inntil et klart signal er oppnådd, er dommen over AT&T å holde aksjen.

Sammendrag

AT&T kunngjorde kjøpet av WarnerMedia innen april. Mens det var forventet å begeistre markedet, ble nyhetene utvannet av vedvarende svakhet i ledelsen. Vi anbefaler investorer å vente på et klart signal om kursretningen. Aksjen er et hold på dagens nivå.

Ad

Kopier eksperthandlere enkelt med eToro. Invester i aksjer som Tesla og Apple. Handle ETFer som FTSE 100 og S&P 500 umiddelbart. Registrer deg på kun få minutter.

10/10