Kevin Landis: disse to aksjene kan vokse gjennom en resesjon

Av:
mai 6, 2022
  • Kevin Landis sier at Wolfspeed og Roku er resesjonssikre aksjer.
  • Han forklarte sitt bullish syn på begge aksjene på CNBCs "Closing Bell".
  • Wolfspeed er ned over 25 % for året; Roku er ned mer enn 55 %.

Den amerikanske økonomien er på vei mot en resesjon som rettferdiggjør bytte til høyvekstaksjer, sier administrerende direktør i Firsthand Funds. USAs BNP falt med et årlig tempo på 1,4 % i første kvartal 2022.

Kevin Landis liker Wolfspeed Inc

Et navn Kevin Landis er overbevist om tåler lavkonjunktur er Wolfspeed Inc (NYSE: WOLF), en nedgang på mer enn 25 % hittil i år. Han forklarte hvorfor på CNBCs «Closing Bell», sa han:

Leter du etter kjappe nyheter, hotte tips og markedsanalyser? Registrer deg for Invezz-nyhetsbrevet i dag.

Wolfspeed lager kraftelektronikk fra silisiumkarbid. Hvorfor betyr det noe? Fordi det går inn i elbiler og elbiltrenden bare tar av. Det spiller ingen rolle hva Fed gjør og hva Putin gjør, Wolfspeed kommer til å gjøre det bra.

Wolfspeed-aksjene ble hardt rammet torsdag etter at det Durham-baserte selskapet ga Kina skylden for nedgang da det rapporterte svakere inntekter enn forventet for tredje kvartal. Wall Street har et gjennomsnittlig kursmål på $116,71 på aksjen.

Landis er fortsatt bullish på Roku

Interessant nok kaller Landis også strømmeselskapet Roku Inc (NASDAQ:ROKU), en resesjonssikker aksje. Han argumenterte for å eie aksjen som er ned over 55 % for året:

Noen dager føles det som om Cathie Wood og jeg er de eneste som eier Roku. Men streaming forsvinner ikke. Roku ønsker å være alles partner. De er unikt plassert. Det er en flott aksje med et godt selskap. Roku kommer til å vokse gjennom enhver lavkonjunktur.

I forrige uke sa selskapet med hovedkontor i San Jose at det hadde 61,3 millioner aktive kontoer ved slutten av regnskapsårets første kvartal, mot forventet 61,8 millioner. I gjennomsnitt ser Wall Street en oppside på nærmere 60 % i Roku Inc.

Invester i krypto, aksjer, ETFer og mer på få minutter med vår foretrukne megler eToro

10/10
67% of retail CFD accounts lose money