Medgründer Jake Yocom-Piatt diskuterer alternative verdibutikker til Bitcoin

By: Dan Ashmore, CFA
Dan Ashmore, CFA
Dan er en dataanalytiker hos Invezz, og kombinerer kvantitative ferdigheter og en makrobakgrunn for å kompilere analyser om en… Les mer.
on jun 7, 2022
  • Medgründer Jake Yocom-Piatt diskuterer alternative verdibutikker til Bitcoin
  • Han er en av grunnleggerne av Decred, den alternative verdibutikken som hevder å være overlegen
  • Vi snakker PoW vs PoS, feil ved Bitcoin, hva fremtiden bringer og mer

Jeg elsker Bitcoin.

Når det er sagt, ser jeg definitivt ikke på meg selv som en Bitcoin maxi. Jeg liker å lytte til forskjellige synspunkter og argumenter mot disse magiske Internett-pengene, og porteføljen min er diversifisert blant mange eiendeler.

Leter du etter kjappe nyheter, hotte tips og markedsanalyser? Registrer deg for Invezz-nyhetsbrevet i dag.

Det er dette som er interessant med Decred Co-Founder og prosjektleder Jake Yocom-Piatt. Decred utgir seg for å være et mer fellesskapsdrevet, overlegent verdilager enn Bitcoin. Vi satte oss ned med Jake for et ganske spennende intervju om Bitcoin, Decred og mer. Han har skrevet kode som har blitt brukt i sammensetningen av flere Bitcoin-relaterte prosjekter, inkludert etableringen av Lightning Network Daemon, og hevder etter å ha kommet inn i Bitcoin i 2013 at han ble «lei av det».

Spesielt verdt å merke seg er den hybride Proof-of-Work/Proof-of-Stake-mekanismen som Decred bruker, som Jake hevder gir det beste fra begge verdener og minimerer avveiningene. Med alt snakket om fordeler og ulemper med Proof-of-Work, var det morsomt å diskutere dette med noen så nært på dette mye omdiskuterte temaet innen krypto.

For alle Bitcoin-tvilere vil dette sannsynligvis være interessant av åpenbare grunner. Men slik er det også for mega-oksene; det er alltid lærerikt å åpne sinnet for begge sider av saken, og Jake og jeg diskuterte til og med den tankeløse tribalismen og den hardnakkede debattvegringen, som ofte sees i denne ellers så fantastiske industrien.

Hele intervjuet er nedenfor – nyt det!

Invester i krypto, aksjer, ETFer og mer på få minutter med vår foretrukne megler, Capital.com
9.3/10
75.26% of retail investor accounts lose money when trading CFDs with this provider. You should consider whether you can afford to take the high risk of losing your money.