Ethereum Classic fortsetter å miste verdi, mens Metacade (MCADE) ser ut til å være den neste store investeringsmuligheten i 2023

Av:
nov 24, 2022
Listen to this article
  • Ethereum vs Ethereum Classic hvem er best?
  • Metacade den nye stjernen i kryptoverdenen, kan den slå de beste kryptovalutaene?
  • MCADE kan være den neste store investeringsmuligheten i 2023?

Om du har vært involvert i kryptovaluta-markeder over lengre tid trenger ikke vi å fortelle deg at det blir mer mettet for hver dag. For alle de originale ideene som lanseres eksisterer det hundrevis av svake kopier – og det er ingen enkel sak å finne de få gullkornene.

I denne artikkelen vi se på Ethereum Classic, og undersøke om dens glade dager i solen er forbi. Vi skal også se på en ny investeringsmulighet kalt Metacade – som med stor sansynlighet kan bli den neste store investeringsmuligheten i 2023.

Leter du etter kjappe nyheter, hotte tips og markedsanalyser? Registrer deg for Invezz-nyhetsbrevet i dag.

Ethereum vs Ethereum Classic

En ting mange investorer har til felles er at de ikke alltid gjør de riktige markedsundersøkelsene som kreves for å vite og forstå hva de ser på. Dette gjelder for ethvert investeringsfelt, men virker særlig å være tilfelle når det gjelder kryptovaluta. Du må sørge for at du nøyaktig beregner risikoen for enhver investeringsmulighet.

Ethereum (ETH) er en av de mest gjenkjennelige kryptovalutaene, og er den nest største når det gjelder markedsverdi. Selv om de har lignende navn, er Ethereum (ETH) ikke det samme som Ethereum Classic (ETC). Som sådan er Ethereum og Ethereum Classic to separate ressurser og investeringsmuligheter – men hva gjør dem forskjellige?

Ethereum Classic (ETC)

Ethereum Classic er identisk med det første Ethereum-nettverket som ble opprettet i 2015. Faktisk er den nåværende versjonen av Ethereum (ETH) ikke veldig forskjellig fra Ethereum Classic. Men på grunn av hackerangrep og et påfølgende tyveri som skjedde i blokkjeden delte mynten seg, og de to er nå uavhengige.

Varemerket ble deretter patentert til denne oppdaterte versjonen nå kjent som Ethereum, og det eldre nettverket fortsatte å operere, men da under det nye navnet Ethereum Classic. I dag har Ethereum (ETH) et enormt handelsvolum og ligger på andreplass på kryprovaluta-listene basert på markedsvolum. Som en investeringsmulighet viste det seg å være en av de beste eiendelene det siste tiåret.

I april 2020 var verdien på Ethereum rundt $ 150. Atten måneder senere i november 2021 var prisen over 4000 dollar, et helt svimlende tall. Imidlertid har den siden falt under det, og handles i dag til en langt lavere pris. Det samme gjelder Ethereum Classic. Den nådde en topp på over $ 120. I dag handles Ethereum Classic for rundt $ 23 og oppfyller ikke helt kriteriene til en sterk investeringskandidat.

Dette er fordi flere kjenner til, og følgelig foretrekker hovednettverket til Ethereum, som har et langt høyere handelsvolum enn Ethereum Classic.

Hva er Metacade (MCADE)?

For å komme tidlig inn i en investeringsmulighet med høyt potensial bør man ta en nærmere titt på Metacade. For mange av oss har gammeldagse arkadespill en viss plass i våre hjerter.

Når verden ble mer og mer digital mistet spillverden noe av den magien og nostalgien. Imidlertid har Metacade satt som mål å gjenopplive den nostalgien ved å bringe tilbake den samme opplevelsen i en nettbasert lokasjon. Mens noen kryptovaluta-tokens vil legge vekt på spesifikke spill og har et enkelt in-game-token du kan mine, samle eller bruke, fungerer Metacade annerledes på en ny og unik måte.

Tanken bak Metacade er å leggemakten tilbake i hendene på spillfellesskapet. Metacade har som mål å være en fellesskapshub som fokuserer på kryptospill. Det vil være et sted hvor spillere, kryptoinvestorer og Web3-entusiaster kan møtes og samarbeide om prosjekter. I tillegg vil Metacade være et sted hvor spillere kan finne P2E-spill og tjene penger mens de spiller.

På Metacade-plattformen vil du kunne skue utover arkadegulvet for å se på de mange spillene som tilbys. Du kan også bare henge rundt og spille forskjellige typer arkadespill i løpet av den samme økten.

Du vil i hovedsak få arkadeopplevelsen ved å fordype deg i en digital kopi, og få en helt annerledes opplevelse enn de online spillopplevelsene som folk allerede er vant til. Vi tror dette prosjektet har et enormt potensial.

Hvorfor er Metacade en god investering

Om du er ute etter en annen type investeringsmulighet er det fortsatt muligheter innen kryptovaluta. Riktignok er de sjeldnere enn de var for 7 eller 8 år siden, men dette betyr bare at du trenger å undersøke mer og ha et godt øye for å finne ut hvilke digitale valutaer som signaliserer en bedre investering enn andre.

Å være med fra starten av er en av de beste måtene å tjene penger på enhver investering. Du bør ikke begynne å investere i noe først etter at Elon Musk har tweetet om det, eller Bloomberg har skrevet en viral artikkel. Hvis du venter for lenge vil muligheten forsvinne foran øynene på deg. Så når vi sier bli med fra starten mener vi å investere før alle andre har hoppet på, og før du ser noe dukke opp daglig på sosiale medier.
Du kan delta i Metacades presale her.