VIDEO: Et metaverse selskap uten en kryptovaluta å spekulere i

Av:
Nov 30, 2022
Listen to this article
  • Liquid Avatar Technologies CEO David Lucatch blir med på Invezz-podcasten denne uken
  • Dets proof of humanity-konsept tar sikte på å skape en tryggere online opplevelse
  • Kjører på en privat blokkjede, ingen token

Visste du at du kan ha en blokkjede uten kryptovaluta?

I den siste episoden av Invezz-podcasten satte jeg meg ned med David Lucatch, administrerende direktør i Liquid Avatar Technologies. Det var en unik en, fordi Davids selskap opererer i metaverse-området og utnytter blokkjedeteknologi, men det er ingen token. Dette har ingenting med krypto å gjøre, understreket han.

Leter du etter kjappe nyheter, hotte tips og markedsanalyser? Registrer deg for Invezz-nyhetsbrevet i dag.

Med så mye av kryptoverdenen basert på nådeløse spekulasjoner, var dette forfriskende fordi, vel, det er ingenting å spekulere på. I stedet fokuserte chatten på blokkjedeteknologi.

Aftermath Islands er et datterselskap av Liquid Avatar, og den første organisasjonen som distribuerte det som er kjent som bevis på menneskeheten. Dette tillater brukere å etablere et digitalt fotavtrykk som beviser at de er et ekte individ, samtidig som de teoretisk kan stryke ut mange av ulempene som det nåværende systemet sliter med. Den har som mål å skape en tryggere, mer privat opplevelse og eliminere behovet for brukernavn og passord.

Vi diskuterer konseptet grundig i episoden. Det føles spesielt aktuelt i disse dager, med Elon Musk på krigsstien mot roboter og falske kontoer på Twitter, datapersonvern konstant i nyhetene, og en økende mengde mennesker legger merke til hvordan de spores på nettet. Den blå hake-debakelen presenterer seg som en morsom debatt, og David snakker gjennom hvordan konseptet med bevis på menneskeheten kan brukes til å takle noen av problemene som oppstår i den pågående sagaen.

Samtalen slynget seg gjennom mange forskjellige områder. Utover teknologien for hvordan alt dette fungerer, pratet vi om det økende behovet for regulering i rommet, og hva dette kan bety for digitale identiteter.

Selvfølgelig var det uunngåelig å nevne hva som skjer i det bredere kryptomarkedet, med markeder som krasjer hele året. Men siden Liquid Avatar ikke er en kryptovaluta, ville jeg vite hvordan David hadde følt seg ettersom alle disse skandalene som har rystet verdensrommet har dukket opp. Ble Liquid Avatar urettferdig plettet via en holdning av typen “guilt by association”, gitt hvor giftig mange mennesker tror krypto er akkurat nå?

Det var et spennende blikk på den rene teknologisiden av krypto, altså blokkjeden. Selv konseptet med noe som kjører på en privat blokkjede er ganske unikt. Jeg spurte om det var avveininger her, og begrunnelsen for å implementere denne tilnærmingen.

Det var definitivt et annet blikk inn i blokkjedens verden!

Fortsett samtalen på Twitter med @InvezzPortal, @DanniiAshmore og @liquid_avatar. Eller besøk https://aftermathislands.com/ for mer informasjon.

Takk for at du lyttet, følg oss og abonner her: