Flame animation

Heteste nye
meme-mynt

Flame animation
Coin spinning animation

100x potensial

Shiba Memu Roll-out Logo KJØP NÅ

Metacade (MCADE) og Solana (SOL) kursprognoser: To sikre krypto-investeringer for 2023

Av:
Dec 6, 2022
Listen
  • Metacade og SOL bør begge se gode tider i 2023
  • MCADE kan øke med så mye som 50–100 ganger
  • SOL kan øke med 10 ganger fra dagens priser

Følg Invezz på TelegramTwitter og Google News for å få de siste oppdateringer >

2022 har vært et tøft år for krypto. Men det er mange grunner til å tro at det verste er bak oss, og at 2023 kan bli et år for eksplosiv vekst. Dette er dermed tiden for nye krypto-investeringer.

To av de beste krypto-investeringene for 2023 er Metacade (MCADE) og Solana (SOL). Nedenfor følger en prisprognose av Solana og Metacade som vil  hjelpe deg med å få et bedre inntrykk av hvor gode disse krypto-investeringsmulighetene kan bli.

Hva er Metacade?

Copy link to section

Metacade jobber for å bli fremtidens Web3 arkade med fellesskapet i sentrum. Det er et sted hvor brukere fra alle bakgrunner, og med forskjellige målsetninger kan møtes og bli med i den siste og beste sentrale huben rundt GameFi- og P2E-prosjekter. Her kan de til og med tjene penger samtidig! Ved å lansere sin plattform som en virtuell arkade i metaverset har Metacade som mål å appellere til et enormt spekter av brukere – ikke bare spillere, men også investorer og utviklere.

Gamere kommer til å elske utvalget av P2E-titler, så vel som belønningene som blir tilgjengelige gjennom Metacade. De blir tilbudt insentiver for å fremme samarbeid på plattformen, for eksempel ved å motta MCADE-tokens for å skrive anmeldelser eller ganske enkelt dele tips om P2E med resten av fellesskapet. Det vil også være turneringer, og de kan spille med venner og mer.

Utviklere som bruker Metacade vil få tilgang til et dedikert publikum av spillere som ønsker å gi innspill og bidra til utviklingssyklusen til nye titler. Enten det er å lytte til spillernes ideer for å forbedre spillene deres, eller hele veien til direkte rekruttering og spilltesting – plattformen har med andre ord noe lukrativt for begge sider.

Passive investorer er også velkomne på plattformen, og innehavere av MCADE-tokenet kan stake sine tokens for å tjene enda mer.

I fremtiden har Metacade også som mål å bli en gryende jobbmarkedsplass innen Web3. Arbeidssøkere og arbeidsgivere vil i fremtiden kunne bruke plattformen til og møtes og etablere gjensidig fordelaktige partnerskap.

Hvordan fungerer Metacade?

Copy link to section

I bunn og grunn er Metacade en fellesskapsdrevet plattform som plasserer brukerne først i sitt nåværende design og fremtidige intensjoner. Å fremme en følelse av fellesskap er avgjørende for Metacade sin suksess, enten det innebærer å hjelpe brukerne til å komme i kontakt med hverandre gjennom diskusjoner, eller tilby innbydende miljøer der kunnskap kan deles åpent. Fellesskapet vil alltid være en topp prioritet.

Metacade drives av MCADE-tokenet. Opptjent gjennom P2E-spilløkter, skrive anmeldelser om spill på plattformen, vinne premier og dele med fellesskapet. Det er med andre ord mange måter å få tak i tokenet når du først har kommet deg inn på plattformen. MCADE har også en rekke bruksområder. Det kan brukes til å delta i turneringer og premietrekninger, få tilgang til pay2earn-spill på arkaden, overføre verdier mellom spillere og, selvfølgelig, staking for passive investorer, som kan tjene en jevn strøm av inntekt fra prosjektet.

Spilltitlene på Metacade er sentrale for deres suksess og utviklingsteamet har laget et genialt system kalt Metagrants for å sørge for nye og spennende spill til plattformen. Metagrants er en finansieringskilde som kan gis til å utvikle nye P2E-titler på plattformen. Metacade lar fellesskapet stemme på hvilke titler de føler er mest verdige til å motta Metagrans. Dette sikrer at arkaden forblir full av spennende opplevelser med støtte av spillerne selv, mens plattformen fortsetter å vokse.

Med så mye verdi bygget direkte inn i MCADE-tokenet, er det sikkert at etter hvert som Metacade vokser, vil verdien av MCADE stige tilsvarende. Dette er takket være det fantastiske utvalget av brukstilfeller.

Metacade kursprognose

Copy link to section

Nå som vi har sett på hva Metacade er og hvordan det fungerer, la oss ta en nærmere titt på vår MCADE-prisprediksjon. Det er anslått at MCADE vil være verdt $ 0,40 per token innen utgangen av 2023 – 20 gangeren fra slutten av presale-prisen på $ 0,020/token. For å sette det i perspektiv, kan en krypto-investering på $ 1000 i begynnelsen gi $ 20 000 innen utgangen av 2023!

Det kan virke som en dristig prognose, men det er faktisk ganske konservativt.

Eksperter har spådd en pris på $ 0,56 per MCADE ved å se på prishistorikken til de beste metavers prosjektene tidligere. De mest dominerende metavers prosjektene hadde verdivurderinger på over 5 milliarder dollar på toppen. Men selv de som ikke var helt i toppen var de fortsatt verdt flere milliarder.

Vår prisprognose for Metacade vil gi prosjektet en verdi på rundt 780 millioner dollar. Det er helt realistisk når du tenker på hva andre metavers prosjekter hadde som verdi i løpet av det siste oppadstigende markedet, og hvordan Metacade skiller seg ut fra alle andre prosjekter i sin nisje.

Hva er Solana?

Copy link to section

Solana (SOL) er en smart-kontraktsplattform som viste seg som en av de fremste konkurrentene til Ethereum i løpet av den siste markedssyklusen. Det er raskt, rimelig og har et voksende økosystem for DeFi-, NFT-er og GameFi-prosjekter.

Solana prisprognose

Copy link to section

Solana (SOL) sitt prisanslag for 2023 er $ 350. Det representerer en krypto-investering på omtrent 10 ganger fra skrivende stund, noe som er ganske bra, men ikke i nærheten av avkastningsskalaen som Metacade kan gi.

Årsaken til dette tallet er at Solana nådde en markedsverdi på omtrent 75 milliarder dollar på topp. Når kryptomarkedet igjen kommer tilbake vil det sannsynligvis nå det tallet igjen og potensielt utvide seg utover det.

Det man ikke må glemme er at Solana fortsatt har flere hundre millioner SOL som skal slippes i løpet av de neste 1-2 årene. Disse slippene vil sannsynligvis ha en effekt som vil gi et nedadgående press på SOL sin pris, og kan hindre den fra å se virkelig store gevinster neste syklus.

Likevel er en 10 ganger avkastning ikke noe å fnyse av, og det er alltid en sjanse for at Solana kan øke enda mer etter den neste syklusen.

Metacade – en lysende stjerne for fremtiden

Copy link to section

Hvis du må velge én av disse to krypto-investeringene for det neste året ser Metacade ut som alternativet med mest oppsidepotensiale. Det starter med en mye lavere markedsverdi enn Solana, noe som betyr at det vil være mye lettere for MCADE å øke i pris.

Metacade treffer også metavers- og GameFi-markedene på en unik måte som ingen andre prosjekter gjør. Det har et ekstremt stort totalt adresserbart marked, og kan raskt dukke opp som et av de mest spennende metavers prosjektene i 2023 og utover.

Solana bør se noen solide økninger når markedet igjen stiger. Men gitt den allerede høye markedsverdien samt kommende token-utslipp, er det usannsynlig at SOL vil overgå MCADE fremover.

Du kan delta i Metacade sitt presale her.

Ad

Kom enkelt i gang med krypto ved å følge kryptosignaler og diagrammer av pro-trader Lisa N Edwards. Registrer deg i dag for lett å følge handler for tonnevis med altcoins på GSIC.