Ad

MEME-MYNTENS STORHETSTID ER KOMMET

Memeinated animation

NESTE 100x PRESALE STARTER SNART

KJØP NÅ

Metacade (MCADE) sitt presale kommer til å endre metavers-bransjen i 2023

Av:
Dec 6, 2022
Listen
  • MCADE Presale vil endre bransjen for andre nykommere i kryptoindustrien
  • Den nye Crypto Coin Metacade prøver å bringe spillere og utviklere sammen i ett univers!
  • Det vil være flere spill og verdener for fellesskapet og alt på ett sted

Følg Invezz på TelegramTwitter og Google News for å få de siste oppdateringer >

Den siste syklusen i kryptomarkedet introduserte verden for metaverset, og med det mange imponerende metavers-prosjekter. Kryptobransjen er i stadig utvikling, og eldre prosjekter som Axie Infinity og Enjin Coin er ikke i front når det kommer til innovasjon slik de en gang var. Når det kommer til Web3-miljøet er det viktig å se på prosjekter som har utholdenhet og et godt fotfeste i metaverset.

Metacade kommer til å ta over stafettpinnen og bli en ledende innovatør innenfor metaverset. I denne artikkelen vil du bli introdusert til Metacade, og hvorfor det kan endre metavers-bransjen i 2023 og videre. 

Hva er Metacade?

Copy link to section

Metacade er Web3 sin første fellesskapsarkade med mål om å være et virtuelt knutepunkt for sosialisering, spill og til og med jobbsøking innen krypto. Folk kan besøke Metacade for å prøve ut de siste GameFi-prosjektene, delta i turneringer eller bare henge med venner.

Metacade gir også medlemmene av fellesskapet tilgang til mange nye inntektsmuligheter. Fra å spille P2E-spill og vinne turneringer til å stake MCADE og legge ut innhold som engasjerer. Metacade tilbyr alle en måte å tjene penger i metaverset.

Teamet bak Metacade har også som mål å koble sammen jobbsøkere og arbeidsgivere innen Web3-gaming gjennom jobbannonser. I tillegg vil Metacade tilby Metagrants, et nytt verktøy for å hjelpe medlemmer av Metacade-fellesskapet å bringe sine beste kryptospillideer til live.

Metacade treffer et enormt potensielt marked, og tilbyr noe for alle gjennom sitt prosjekt. Dette gjør at det skiller seg ut blant andre metavers-prosjekter, både nå og fremover.

Hvordan fungerer MCADE?

Copy link to section

MCADE er Metacade sitt native token. Det er en kryptovaluta som vil bli brukt til å prøve pay-for-play-spill, delta i spillturneringer, dele jobber med Metacade-fellesskapet og mye mer.

Metacade er bygget på MCADE, så etter hvert som prosjektet vokser, vil tokenet sannsynligvis også øke i verdi.

Hvordan kan Metacade endre metavers-bransjen i 2023?

Copy link to section

Nå som du forstår hva Metacade er, kan vi å se på hvordan det kan endre metavers-bransjen i 2023 og videre.

Fellesskaps-visjon

Copy link to section

En av de største grunnene til at Metacade skiller seg ut fra andre metavers-prosjekter er den samfunnssentriske tilnærming til utvikling. Teamet har ikke tatt noen midler fra risikokapitalister. Det er dermed fellesskapet som får fordelene når Metacade vokser.

Denne tankegangen vil hjelpe Metacade å utvikle en lojal grasrot-følgerskare, som igjen vil bidra til å annonsere prosjektet gratis på populære sosiale medieplattformer som Twitter og Reddit. Det vil hjelpe prosjektet til å vokse organisk, og få det til å føles autentisk på måter som andre prosjekter ikke vil kunne matche.

Mange spill, en destinasjon

Copy link to section

I den tradisjonelle spillverdenen har plattformer som Steam hatt mer suksess enn de aller fleste individuelle spill. Alle som spiller spill på PC bruker Steam, og det er svært få, om noen, enkeltspill som har like mange brukere.

Metacade kan bli Web3 sitt Steam – et sted du går for å få tilgang til alle de beste spillene.

Dette er en modell som egentlig ikke har vært prøvd før, i hvert fall ikke på den måten Metacade har planer om å gjøre det. Ved å gi brukerne tilgang til flere spill på ett enkelt sted utvider Metacade sitt tilbud betydelig. Hvis denne modellen ender opp med å bli vellykket, vil det garantert komme kopier.

Finansiering for utviklere

Copy link to section

Metacade er også nytenkende med sitt Metagrants-konsept. Metagrants vil gi finansiering til aspirerende Web3-spillutviklere. Disse utviklerne vil endelig kunne bringe sine store ideer til live, og disse spillene vil bli tilgjengelig i Metacade, hvor alle kan kose seg med dem.

Dette sørger for at Metacade alltid har nye spill i økosystemet sitt for å holde brukerne hekta. Dette kan hjelpe den til å få mer brukerlojalitet som plattform, og det er en strategi som kan bli mer vanlig i metavers-bransjen fremover hvis den lykkes.

Rettet mot alle typer spillere

Copy link to section

De fleste metavers-spillprosjekter har kun ett spill som enten har et konkurranse-aspekt eller ikke. MCADE gir spillere muligheten til å kose seg med spill på måten de foretrekker – fra å delta i turneringer til bare å slappe av med venner eller spille for å tjene.

Konseptet med å bygge en plattform som appellerer til spillere av alle interesser og mål kommer mest sannsynlig å bli mer vanlig etter hvert som Metacade fortsetter å vokse.

Foregår MCADE presalet fortsatt?

Copy link to section

Det er tydelig at Metacade kommer til å endre metavers-bransjen, og det er fortsatt mulighet til å bli involvert. Prosjektets presale pågår fortsatt, så du kan skaffe deg MCADE-tokener til en redusert pris. Men denne reduserte prisen vil ikke vare lenge.
Du kan delta i Metacade sitt presale her.

Ad

Kom enkelt i gang med krypto ved å følge kryptosignaler og diagrammer av pro-trader Lisa N Edwards. Registrer deg i dag for lett å følge handler for tonnevis med altcoins på GSIC.