Flame animation

Heteste nye
meme-mynt

Flame animation
Coin spinning animation

100x potensial

Shiba Memu Roll-out Logo KJØP NÅ

Metacade (MCADE) har alt som skal til får bli en av de største vinnerne i 2023

Av:
Dec 12, 2022
Listen
  • Metacade (MCADE) er et nytt P2E-spill både for spillere og utviklere.
  • La oss se nærmere på hvordan Metacade kan bli en av de største vinnerne i 2023
  • Og MCADE kan ikke bare være en vinner, det er mye skjult potensial vi også ønsker å påpeke!

Følg Invezz på TelegramTwitter og Google News for å få de siste oppdateringer >

2022 har vært et tøft år for kryptomarkedet. Men nå som det verste ser ut til å være over er det på tide å begynne å investere i prosjektene som vil dominere i 2023. Metacade (MCADE) har alt som skal til for å bli en av de største vinnere i 2023, og denne artikkelen vil fortelle deg hvorfor.

Hva er Metacade?

Copy link to section

Metacade er web3 sin første fellesskapsarkade. Det er et samlingssted i metaverset hvor folk kan kose seg med de nyeste P2E- og GameFi-spillene, være med venner og tjene penger. Plattformen har masse muligheter for både investorer, spillere og de som er interessert i web3.

Metacades native token er MCADE, og det kan både brukes og opptjenes på plattformen. Du kan for eksempel bruke MCADE for å delta i spillturneringer hvor du kan vinne MCADE-tokens. Du kan også tjene tokens for å dele kunnskap om spill, skrive anmeldelser og teste ut de nyeste spillene.

Med et stort utvalg muligheter og aktiviterer i Metacade vil folk alltid ha en grunn til å komme tilbake. Det er en av hovedfaktorene som skiller Metacade fra andre prosjekter i denne nisjen.

Hvordan fungerer Metacade?

Copy link to section

Metacade er drevet av MCADE-tokenet, som akkurat nå er i presale. Med dette tokenet får du tilgang til det beste Metacade har å tilby, fra å prøve ut nye spill til å delta i premietrekninger. 

En av tingene som skiller MCADE fra andre tokens er at distribusjonen har fellesskapet i fokus. Teamet godtok ikke finansiering fra risikokapitalister før de åpnet MCADE sitt presale.

Det betyr at når prosjektet starter sin vei mot toppen i det kryptomarkedet igjen stiger er det fellesskapet som vil dra mest nytte av det – ikke investeringsfirmaene. Dette er bare et eksempel på Metacades samfunnssentriske tilnærming til utvikling.

Hva gjør Metacade så unikt?

Copy link to section

Vi har allerede sett på noe av det som gjør at Metacade kommer til å bli en av de største vinnerne i 2023. La oss nå se nærmere på hvordan dette prosjektet skiller seg ut  fra de andre i metavers-nisjen.

Mange måter å tjene penger på

Copy link to section

Prosjekter som Decentraland tilbyr bare én eller to måter å tjene penger på – og du må spille spillet for å dra nytte av disse metodene. Metacade, derimot, er annerledes, og tilbyr mange forskjellige måter å tjene penger på.

Hvis du elsker å konkurrere i spill får du muligheten til å tjene penger ved å vinne turneringer. Eller kanskje du ikke så glad i gaming. Da kan du i stedet tjene penger ved å stake MCADE-tokenene dine, eller lage innhold til fellesskapet. 

Gaming for alle

Copy link to section

Vi har akkurat fortalt deg hvordan Metacade gjør det mulig for folk å tjene på mange forskjellige måter. Plattformen tilbyr også mange typer spill å spille, og den vil være et knutepunkt som spillere kan besøke for å finne alle de beste GameFi- og P2E-prosjektene.

De fleste metavers-prosjekter har bare ett spill, i Metacade finner du mange. Dette får folk til å komme tilbake til plattformen siden de alltid har noe nytt å prøve når de kjeder seg med spillet de allerede har spilt.

Web3 sin fellesskaps-hub

Copy link to section

Som de to tidligere punktene illustrerte satser Metacade på å bli web3 sin fremste fellesskaps-hub. Den tilbyr spill, muligheter for å tjene penger, et sted å være med venner, tilskudd til utviklere, web3-jobbannonser og mye mer.

Når man setter alle disse elementene sammen blir det til en en metavers-plattform som folk kan bruke for å oppnå alt de vil innen web3. Potensialet for dette er enormt, som vi vil diskutere mer detaljert i neste avsnitt.

Massivt oppsidepotensial

Copy link to section

Metacades MCADE-token er nå i presale. Når det avsluttes bør den fortsatt ha en markedsverdi på under 50 millioner dollar. Det er minimalt når du sammenligner det med prosjekter som The Sandbox og Axie Infinity, som hver oppnådde markedsverdier på over 5 milliarder dollar på toppnivået.

Hvis Metacade oppfyller potensialet om å bli et av de største metavers-prosjektene kan den lett gange sin verdi med 100 ganger. Ingenting er garantert, men selv om det ikke når hundregangeren helt er MCADE fortsatt utrolig undervurdert, gitt hvor ambisiøst dette prosjektet er.

Metacade kan bli en av de største vinnerne i 2023

Copy link to section

Metacade er en fremtredende Web3-fellesskapshub, og virtuell arkade som kan bli en av de største vinnerne i 2023. Vil du la den sjansen seile forbi? Eller er du klar for å lære mer? I så fall kan du ta en titt på følgende lenker for å komme i gang.
Du kan delta i Metacade presale her.

Ad

Kom enkelt i gang med krypto ved å følge kryptosignaler og diagrammer av pro-trader Lisa N Edwards. Registrer deg i dag for lett å følge handler for tonnevis med altcoins på GSIC.