Når krypto-boblen sprekker støtter investorer mynter med en fremtid – som Metacade

Av:
Jan 25, 2023
Listen to this article
  • Markedsverdien på kryptomarkedet falt med over 70 % i 2022
  • Metacade (MCADE), en ny GameFi-plattform, har nettopp lansert sitt presale
  • Metacade-prosjektet tiltrekker seg et økende antall støttespillere

Krypto-boblen ser ut til å sprukket etter en stor nedtur i 2022. Terra Luna mistet 99 % av verdien, deretter ytterligere 99 % av verdien, og Sam Bankman-Fried sin FTX ble insolvent mot slutten av året.

Krypto-boblen har nå blitt helt flat, og investorer søker nå nye kryptovalutaer på laveste markedsnivå. Å kjøpe lavt og selge høyt er målet, så Metacade (MCADE) – en helt ny kryptovaluta – er en ypperlig kjøpsmulighet.

Leter du etter kjappe nyheter, hotte tips og markedsanalyser? Registrer deg for Invezz-nyhetsbrevet i dag.

Aktuelle hendelser og nyheter

Året 2021 var en stor krypto-boble. Det var et unikt oksemarked som påvirket flere bransjer og andre investeringer – tradisjonelle aksjer i S&P 500, eiendom eller kryptovaluta – prisene steg, og investorene fikk avkastning.

Men alle gode ting må ta slutt. Dessverre falt hele S&P 500 i 2022 med over 20 %, med tradisjonelle teknologiaksjer som Meta (tidligere Facebook) og Tesla begge krasjet over 70 %. Kryptoboblen sprakk også, med Bitcoin som led av et fall på 75 % og mange altcoins mistet 90 % av verdien.

For investorer som ble overeksponert under krypto-boblen (som for eksempel Sam Bankman-Fried), forårsaket fallende priser ødeleggelser. Det kan ta en stund før investeringer som ble kjøpt nær toppen gjenvinner sitt tidligere prisnivå, noe som kan gjøre at mange investorer ligger lavt i overskuelig fremtid.

Nye kryptovalutaer som Metacade kan imidlertid gi en livbøye under bjørnemarkedet. Enhver eksponering mot splitter nye aktiva kan gi avkastning som erstatter de tidligere tapene. MCADE presale representerer en sjelden og lukrativ mulighet til å kjøpe en ny kryptovaluta med høyt potensial i de tidligste stadiene.

Hva er Metacade?

Metacade er en helt ny kryptovaluta og den første fellesskapsdrevne arkaden. Det vil bli den største plattformen i sitt slag på blokkjeden, og tilbyr spillere omfattende muligheter til å tjene krypto mens de går gjennom endeløse nivåer i klassiske arkadespill.

Plattformen vil også bli et sosialt knutepunkt for det bredere Web3-fellesskapet. Brukere kan få tilgang til all den nyeste informasjonen om krypto GameFi-sektoren, inkludert tips for å få mest mulig ut av spillopplevelsen og alle de heteste trendene i spill-universet.

Metacade har et avansert insentivsystem som oppmuntrer til samfunnsengasjement. I tillegg til å tilby Play2Earn-belønninger i alle spillene som finnes i Metacade, kan brukere tjene en kryptoinntekt gjennom flere funksjoner som er unike for plattformen.

Hvordan virker det?

Metacade sin Play2Earn-arkade vil tilby både tilfeldig spilling og gaming på konkurransenivå. Spillere kan gå videre gjennom nivåer mens de prøver å slå sin egen og andres poengsum, og plattformen vil også være vert for turneringer med betalt inngang med Compete2Earn-funksjonen.

Create2Earn vil oppmuntre fellesskapet til å lage innhold for andre brukere. Spillere kan tjene MCADE-tokens for å legge ut spillanmeldelser, dele alfa eller ganske enkelt samhandle med andre medlemmer av fellesskapet.

I tillegg til dette vil Metacade tilby en plattform for Web3-brukere til å kickstarte karrieren innen krypto-gaming. Både gamle og nye krypto-prosjekter vil annonsere ledige stillinger i Metacade, slik at brukere kan søke på heltid- eller deltidsarbeid fra 2024 og videre.

Metacade er helt og holdent drevet av fellesskapet og har som mål å bli en desentralisert autonom organisasjon (Dao) over tid. Plattformen vil gradvis gå over til en ny styringsstruktur, der brukere får nøkkelroller for å drive plattformen inn i fremtiden.

Metacade forandrer alt

Mens Metacade sine funksjoner er spesialdesignet for å tjene Web3-fellesskapet, har prosjektet også som mål å øke det generelle innovasjonsnivået i GameFi. En måte Metacade vil oppnå dette på, er ved å koble nye spill til et fellesskap av spillere som kan finne feil og foreslå forbedringer før spillet lanseres.

I tillegg er Metagrants-programmet designet for å utvide innovasjonsnivået i selve Metacade. Fellesskapet vil stemme for å gi tidlige investeringer for nye spill, og bidra til å støtte innovasjon og kontinuerlig drive fremgang i Metacade.

Kan MCADE nå $ 1 i 2023?

Etter at presale nylig ble annonsert, solgte Metacade alle 140.000.000 tokens som ble gjort tilgjengelig til en pris av $ 0,008. Presale har skapt mye spenning for Web3-brukere, og prosjektet fortsetter å utvide fellesskapet i disse tidlige stadiene.

Eksperter antyder at MCADE-tokenet kan skyte i været under en krypto-boble. Den nye kryptovalutaen vil ha sin IDO, og Metacade vil begynne å tilby sine brukere en pakke med P2E-spill. Ved utgangen av 2023 kan MCADE stige 50x i verdi, med $ 1-merket som et viktig prismål for tidlige investorer.

Er MCADE verdt å kjøpe?

MCADE presale er absolutt et verdig tillegg til enhver investeringsportefølje. Nye kryptovalutaer gir ofte stor avkastning under krypto-bobler, ettersom loven om avtagende avkastning ennå ikke har påvirket prisbevegelsene.

Med dagens pris på $ 0,01 kan presale-investorer forvente betydelig avkastning i løpet av de kommende årene. Den forrige krypto-boblen sprakk i 2022, men bjørnemarkedene varer ikke evig. MCADE – en helt ny kryptovaluta – kan vise seg å være en av de som vinner mest når markedet kommer seg igjen.


Du kan delta i MCADE sitt presale her.