Krypto nyhetsspådommer – Metacade leder vei i 2023

Av:
Feb 1, 2023
Oppdatert: Feb 2, 2023
Listen
  • Metacade er et spennende og nyskapende nytt prosjekt klar til å forstyrre Web3-gaming
  • Prosjektet har tiltrukket seg tonnevis av oppmerksomhet på grunn av det enorme P2E-arkadekonseptet
  • Metacade sitt presale blir raskt utsolgt ettersom investorene hopper om bord i 2023

Følg Invezz på TelegramTwitter og Google News for å få de siste oppdateringer >

Investorer forstår at det å finne den beste kryptovalutaen å investere i blant de tusenvis av prosjektene der ute er som å finne den hellige gral. Med mange tvetydige krypto nyhetsspådommer og rapportering, kan det bli en stor utfordring å avdekke edelstener som er gjemt blant gråstein.

Det er imidlertid ett prosjekt som viser klare tegn på å etablere seg som en leder, ikke bare i begynnelsen av 2023, men kanskje for krypto-universet som helhet. Metacade er et nytt og forstyrrende prosjekt som slår inn i erfarne investeringskretser, og kunnskapsrike investorer skynder seg med å sette prosjektet på innkjøpslistene sine for 2023.

Metacade sitt presale gjenspeiler dette intense nivået av interesse, med prosjektet som fikk inn svimlende $ 4,9m solgte tokens på bare 10 uker.

Denne bragden er et resultat av det fantastiske potensialet bak prosjektet som er under nøye gjennomgang siden lanseringen av det detaljerte whitepaper, som skisserer noen spennende og innovative planer klare til å ta av.

Metacade –  en ny og kommende krypto-stjerne 

Starten på 2023 har ført til mye rapportering og spådommer om krypto-prognoser og investeringsanmeldelser, men Metacade er et sjeldent eksempel på et prosjekt som har vært i stand til å forene alle bitene i en omfattende strategisk plan. Det bidrar til at investorer ser potensialet i prosjektet, noe som resulterer i et ekstremt rasktselgende presale.

Plattformen er fokusert på skjæringspunktet mellom Web3 og spill, og prosjektet jobber mot å sikre en del av et totalt marked på over $ 200 milliarder som stadig vokser. Selv om spillindustrien allerede er veletablert, har den fortsatt problemer med at brukere kobler seg fra, på grunn av dominerende selskapsinteresser.

Ved å lansere et enormt GameFi-økosystem med en play-to-earn arkade som flaggskip, ser Metacade  ut til å oppgradere den tradisjonelle prosessen, og gi makten tilbake i hendene på de som virkelig fortjener det – spillfellesskapet selv.

Tilliten til prosjektet er tydelig, med Metacade som allerede får inn midler i en utrolig hastighet og trosser utsiktene i de fleste krypto nyhetsspådommer  – og oppnår anerkjennelse på tvers av sosiale medier. Investorer er med rette imponert over dybden av design som finnes i hele økosystemet, siden det gir klare fordeler når det gjelder engasjement på tvers av plattformen.

Hva er Metacade?

Metacade har ambisjoner om å bygge den største play-to-earn spillarkaden i metaverset, slik at brukerne kan tjene når de spiller spennende titler på tvers av et variert utvalg av forskjellige spillsjangre.

Økosystemet har et omfattende og godt integrert belønningssystem som lar brukere tjene belønninger for aktiviteter innenfor Metacade-plattformen. Naturligvis kan brukere tjene via play-to-earn arkaden, men de kan også delta i konkurrerende spill og turneringer hvis det er den foretrukne spillestilen.

Det er til og med belønninger for brukere som ønsker å bidra til fellesskapsaspektene av Metacade-økosystemet, med aktiviteter som å skrive spillanmeldelser og dele alfa, som viser seg å være et levedyktig middel for å sikre plattformens opprinnelige token – MCADE.

Hvordan virker det?

Som et prosjekt med et ekstremt rikt sett av funksjoner trenger Metacade et robust verktøy-token for å effektivt konsolidere økosystemet. MCADE er dette tokenet, og et av formålene er som betalingsmiddel til plattformen – med bruksområder som spenner fra konkurrerende turneringer til kjøp av varer.

MCADE-tokenet er også kvalifisert som innsats, og skaper et fantastisk investeringsprosjekt ettersom innehavere er i stand til å sette opp en passiv inntektsstrøm samtidig som de støtter prosjektet. Dette høye nyttenivået gjør MCADE til en sterk konkurrent for den beste kryptovalutaen akkurat nå.

Prosjektet kan også skryte av en revisjon fra markedsledende Web3-revisor CertiK, som gir ytterligere forsikring til investorer om at de er i trygge hender hos Metacade-teamet.

Som om prosjektet ikke allerede var overbevisende nok, er det en annen grunn til at MCADE får så positiv omtale. Metagrants-programmet lar spillutviklere sende inn ideene sine til Metacade-fellesskapet, med MCADE-tokenholdere som kan stemme på hvilke prosjekter som skal finansieres. Dette lar spillere påvirke plattformen direkte, og sikrer maksimalt engasjement på lang sikt.

MCADE – en sjelden mulighet til å komme tidlig inn på en krypto-enhjørning

Metacade er et utrolig prosjekt, og med presale som tilbyr MCADE-tokens med rabatt på det som er den beste kryptovalutaen akkurat nå, vil det garantert bli utsolgt raskt. For de som handler raskt nok til å sikre seg en beholdning venter et spennende 2023!


Du kan delta i MCADE sitt presale her.

Ad

Invester i de beste kryptovalutaene raskt og enkelt med verdens største og mest pålitelige megler, OKX.

8.5/10