Ad

MEME-MYNTENS STORHETSTID ER KOMMET

Memeinated animation

NESTE 100x PRESALE?

KJØP NÅ

Hvilken krypto bør du kjøpe i dag? Ekspertene deler de 12 beste kryptoene å kjøpe nå

Av:
Mar 13, 2023
Oppdatert: Jun 14, 2023
Listen
 • Kryptomarkedet er i ferd med å komme seg etter en tøff kryptovinter.
 • Forhåndssalg av krypto kan være utmerkede investeringsmuligheter på grunn av lave priser.
 • Chancer er et av de beste kryptoforhåndssalgene å investere i nå.

Følg Invezz på TelegramTwitter og Google News for å få de siste oppdateringer >

Bjørnemarkedet i 2022 så krypto aktivamarkedene kjempe mot en flodbølge av store navnekollapser og utfordrende globale økonomiske forhold. Tidlige tegn er at 2023 vil begynne å se en lettelse av disse tøffe forholdene og føre til at flere kryptovalutaer reverserer noen av tapene som kryptoaktiva har hatt de siste 12 månedene.

Med potensiell markedsgjenoppretting rett rundt hjørnet, her er de 12 beste kryptoene du kan kjøpe nå:

Are you looking for fast-news, hot-tips and market analysis? Sign-up for the Invezz newsletter, today.

 • Chancer (CHANCER)
 • Shiba Memu (SHIBA MEMU)
 • AltSignals (ASI)
 • Metacade (MCADE)
 • Binance Coin (BNB)
 • Bitcoin (BTC)
 • Ethereum (ETH)
 • Filecoin (FIL)
 • Chainlink (LINK)
 • Ripple (XRP)
 • Dogecoin (DOGE)
 • Shiba Inu (SHIB)

Chancer — Verdens første desentraliserte app for å forutsi markedsutviklingen

Copy link to section

Hva er Chancer?

Copy link to section

Chancer er en ny blokkjededrevet app som muliggjør Web3-betting og er verdens første desentraliserte app som forutsier markedsutviklingen. Chancer er en tilrettelegger for betting, ikke en bettingside, som lar brukere sette peer-to-peer (P2P)-innsats. Dette kan være små bets blant en liten gruppe mennesker, eller enorme virale bets som å forutsi Champions League sitt sluttresultat, der tusenvis av mennesker kan delta. Makten er virkelig i hendene på Chancer-fellesskapet siden det ikke er noen betting-side eller bookmaker involvert. Ved å fjerne mellommannen har Chancer som mål å gjøre betting mer rettferdig og gjennomsiktig.

Chancer vil bli kanalisert av kommunikasjonsevnen til Google-drevne WebRTC i sanntid. Fordelene stopper ikke der. Chancer tror på å belønne sine brukere og vil derfor tilby CHANCER-tokens kun til bruk på plattformen, i tillegg til å tilby en Share2Earn-ordning, staking og rabatterte avgifter.

Prosjektet har et godt planlagt veikart og mange ideer som vil vekke appetitten til enhver investor. Chancer tar sikte på å oppnå og opprettholde ekte desentralisering og vil bli revidert av CertiK for å sikre dette. For å gjøre dette vil Chancer ha en proof-of-stake konsensusmekanisme slik at ingen enkelt part kan ta kontroll over nettverket. Kvadratisk styring vil overlate beslutningstaking til plattformens brukere.

Featured Broker

Looking to invest?

Invest and trade CFD stocks, ETFs, digital assets & commodities in minutes with our highest-rated broker.

Ad

For full åpenhet vil Chancer sin kildekode forbli åpen. For å sikre fullstendig upartiskhet vil ikke Chancer tillate sensur eller innblanding fra noen enkelt part.

Derfor bør du vurdere å investere i CHANCER

Copy link to section

CHANCER har en reell nytteverdi ettersom alle innsatser som gjøres på plattformen drives av denne kryptoen, derav potensialet for at tokenet kan stige i pris når denne ambisiøse plattformen i fremtiden får trekkraft og popularitet. Tilbudet Chancer representerer for markedet ser ekstremt lovende ut. Betting- og gamblingindustrien utgjorde rundt 64 milliarder dollar i 2022, og vil bare vokse i årene som kommer. En investering i en kryptovaluta på dette området kan være et klokt trekk for både investorer og betting-entusiaster.

Risikoer ved å investere i CHANCER

Copy link to section

Å investere i en hvilken som helst ny kryptovaluta utgjør selvfølgelig en risiko. Men gitt bruken av CHANCER, det unike tilbudet i betting-industrien og en bredere appell til folk som vanligvis ikke satser på betting, er det trygt å si at å investere i CHANCER under presale vil være en risiko verdt å ta.

>>> Du kan finne mer informasjon, inkludert hvordan du kjøper Chancer her <<<

Shiba Memu – Den hete nye mememynten med reell nytte

Copy link to section

Hva er Shiba Memu?

Copy link to section

Shiba Memu er en helt ny mememynt innen krypto. Det er ikke bare en søt mememynt; den har virkelig nytteverdi, i motsetning til andre mememynter innenfor området, som for eksempel Dogecoin og Pepe. Shiba Memu kombinerer teknologi innen blokkjede og AI for å generere innhold for markedsføring, og utfører arbeidet til hundre markedsføringsbyråer samtidig. Dette gjør det til et virkelig kraftverk innen markedsføring. Shiba Memu lærer av vellykkede strategier innenfor markedsføring, skriver sin egen PR og promoterer seg selv på tvers av relevante forum og sosiale nettverk.

Shiba Memu vil kunne generere innhold basert på dataene som AI-en kontinuerlig analyserer, og publisere dette på flere plattformer på nett. Den vil deretter overvåke og analysere suksessen til tiltakene innen markedsføring og justere dem etter det, samt kontinuerlig lære og forbedre innholdet for å optimalisere resultatene. Den automatiske karakteren til Shiba Memu betyr at det er en krypto med lite vedlikehold, noe som gjør den til den perfekte krypto for å tjene en passiv inntekt.

Hvorfor du bør vurdere å investere i SHIBA MEMU

Copy link to section

I motsetning til andre mememynter som er avhengige av innledende hype og deretter drastisk taper verdi, har SHIBA MEMU reell nytteverdi og kan revolusjonere måten folk forstår markedsføring. Den kan også hjelpe med tidkrevende oppgaver, slik at PR-byråer kan fokusere på andre vekstområder. Den smarte utnyttelsen av teknologien til blokkjede og AI gjør det til et langsiktig prosjekt for enhver memefan eller kryptoentusiast, og investorer vil gjøre klokt i å hoppe på hypen under forhåndssalget av mynten.

Risikoer ved å investere i SHIBA MEMU

Copy link to section

Alle kryptoer har en iboende risiko knyttet til seg på grunn av markedets natur. Imidlertid ser SHIBA MEMU ut til å rocke markedet for mememynter; den er søt og morsom akkurat som andre mememynter, men har virkelig reell nytte. Det kan være en av de beste mememyntene man bør investere i dette året, og kan potensielt gi investorer gode gevinster.

>>> Du kan finne mer informasjon, inkludert hvordan du kjøper Shiba Memu her <<<

AltSignals (ASI) – lederen innen AI-drevne tradingsignaler

Copy link to section

Hva er AltSignals?

Copy link to section

AltSignals ble lansert i 2017 og ble raskt markedsleder i å levere tradingsignaler på kryptovalutapriser og daglig kryptohandel. Plattformen vil gi ut sin opprinnelige ASI-mynt når den bringer sine banebrytende AI-drevne signaler til markedet.

Den nye ActualizeAI vil kombinere flere AI-aktiverte teknologier for å gi sine 52 000 medlemmer tilgang til den mest oppdaterte trading-informasjonen. Ved å utnytte den enorme kraften til maskinlæring, prediktiv modellering og naturlig språkbehandling (NLP), vil ActualizeAI kontinuerlig gjennomsøke markeder hele døgnet for å gi AltSignals-fellesskapet markedsdata i sanntid for å ta informere trading-beslutninger.

Alle ASI-mynteiere vil få tilgang til AI Members Club, som gir medlemmene tidlig tilgang til lukrative presale og tradingmuligheter på tvers av kryptomarkeder.

Grunnen til at du bør vurdere å investere i ASI

Copy link to section

ASI sitt token-presale lanseres i mars til $ 0.012, som representerer en av de mest verdifulle ICO-ene i 2023. Med AltSignals som allerede nyter støtte fra mer enn 50.000 fellesskapsmedlemmer og en 4,9/5 rangering på Trustpilot, er en veletablert plattform som tilbyr et enormt vekstpotensial til de som investerer i ASI tidlig.

Prisen på ASI vil stige under presale til $ 0.02274, hvoretter den AI-aktiverte funksjonen vil treffe bevisstheten til det bredere kryptokjøpende publikum. AI har en stor rolle å spille i fremtiden for kryptoplattformer, og plattformer som utnytter dette tidlig vil ha en stor fordel. Dette gjør AltSignals til en av de beste kryptoene å kjøpe i dag.

Risiko ved å investere i ASI

Copy link to section

Å investere i ethvert prosjekt, hovedsakelig nyere, er alltid beheftet med risiko. Med ASI blir imidlertid denne risikoen minimert av den lave verdien av mynten i presale, noe som reduserer risikoen for betydelige verdifall hvis bunnen faller ut av kryptomarkedene igjen, og de nåværende positive markedsforholdene ikke har den deflasjonseffekten de har på mer etablerte mynter.

>>> Du kan finne mer informasjon, inkludert hvordan du kjøper AltSignals her <<<

Metacade (MCADE) – revolusjonerer GameFi-sektoren

Copy link to section

Hva er Metacade?

Copy link to section

Metacade er en splitter ny virtuell online gaming-arkade som revolusjonerer måten spillentusiaster får tilgang til innhold på, samtidig som spillere kan møte andre kryptoentusiaster på et felles knutepunkt. Metacade har til hensikt å bygge den største play-to-earn (P2E) arkaden i verden, og åpne en verden av passiv inntekt for spillere som kan tjene penger mens de spiller.

Det spennende whitepaper som beskriver Metacade sin visjon i detalj, skisserer det omfattende belønningssystemet som er åpent for brukere og som strekker seg utover den vanlige P2E-mekanikken til andre GameFi-titler. For eksempel får brukere belønninger for å legge ut sosialt innhold til fellesskapet via Create2Earn-ordningen. Samtidig kan MCADE-mynteiere satse beholdningen sin som en del av Compete2Earn-initiativet mot å delta i nettturneringer og premietrekninger.

Metacades sanne attraksjon er at plattformen henvender seg til spillere av alle typer, fra solo-spillere som ønsker å ta på seg alle oppgavene og kjempe seg oppover topplistene, til tilfeldige spillere som er fornøyd med å slå vennene sine i dueller.

Grunnen til at du bør vurdere å investere i MCADE

Copy link to section

MCADE er det opprinnelige verktøyet som driver all aktivitet på plattformen. Mynten kommer med omfattende innebygd verktøy og utmerket tokenomics som ser ut til å presse verdien på MCADE oppover i de kommende månedene og årene, etter hvert som den forventede brukerveksten blir realisert.

Den kanskje mest overbevisende grunnen til å investere i MCADE er at plattformen ser ut til å presse utviklingen i det bredere Web3.0-området fremover. Dette finner sted gjennom den banebrytende Metagrants-ordningen som belønner utviklere med kryptofinansiering for å støtte opprettelsen av nye vanedannende og eksklusive spill, og Work2Earn-program som vil åpne karrieremuligheter for MCADE-fellesskapet i den bredere kryptoverdenen.

Risiko ved å investere i MCADE

Copy link to section

Det er en fast beholdning av MCADE-tokens tilgjengelig, og når Metacades rike omfang av funksjoner når et bredere publikum, vil etterspørselen etter de gjenværende MCADE-myntene øke. Dette skjermer Metacade fra de fleste risikoene forbundet med kryptoinvestringer. MCADE vil imidlertid ikke være immun mot generelle svingninger i kryptomarkedene.

>>> Du kan finne mer informasjon, inkludert hvordan du kjøper Metacade her <<<

Binance Coin (BNB) – sentralisert børs-støttet leverandør av smartkjede 

Copy link to section

Markedsverdi: $ 48,1 milliarder

Copy link to section

Hva er Binance Coin?

Copy link to section

Binance Coin (BNB) er en av de mest kjente kryptovalutaene med unntak av Bitcoin, og Binance er den største sentraliserte kryptobørsen som er vert for de fleste globale tradingtransaksjonene. Nylig har Binance brukt betydelig tid og penger på å diversifisere tilbudet sitt ved å produsere sin egen blokkjede, Binance Smart Chain, drevet av det opprinnelige tokenet BNB.

Binances Smart Chain har kommet langt i et raskt tempo takket være støtten til Binance og tilbyr en mer sentralisert blokkjedetjeneste enn de fleste av konkurrentene, som Ethereum, Cardano og Solana. Fordelen med dette tilbudet kan bli funnet i den raske blokkoppløsningstiden Binance Smart Chain oppnår og transaksjonsgebyrer så lave som $ 0.02 per transaksjon.

Grunnen til at du bør vurdere å investere i BNB

Copy link to section

BNB-mynten driver alt i Binances økosystem, inkludert Binance Smart Chain. Mynteiere kan også satse BNB-beholdningen sin, få muligheten til å få pengene sine til å jobbe for dem, og transaksjoner blir også støttet på plattformen. Med en sikker, rimelig, energieffektiv vei til markedet som er åpen for utviklere, kan BNB sin opprinnelige valuta fortsette å vokse og tilby suveren avkastning for investorer i fremtiden.

Faktisk bidrar Binance Smart Chain til å stimulere vekst på tvers av flere Web3-industrier, spesielt med et økende antall nye prosjekter som velger blokkjede takket være lave transaksjons- og gassavgifter som støtter smarte kontrakter.

Risiko ved å investere i BNB

Copy link to section

Binance har allerede en høy markedsverdi. Selv om en inntreden i blokkjede-verdenen gjør den til et attraktivt prospekt for investorer, øker det også konkurransenivået. Dette øker risikoen for å devaluere BNB hvis konkurrenter utmanøvrerer dem i børs- eller blokkjedemarkedene, eller hvis bredere markedsvolatilitet tørker ut milliarder av myntverdien.

Bitcoin (BTC) – beste digitale valuta

Copy link to section

Markedsverdi: $ 449,5 milliarder

Copy link to section

Hva er Bitcoin?

Copy link to section

Bitcoin ble lansert i 2009 og er den opprinnelige kryptovalutaen som fortsetter å definere kryptoindustrien i dag. Den har fortsatt å trosse oddsen, er økende i popularitet og verdi, og har blitt værhanen som hele kryptomarkedets helse måles etter.

Bitcoin bruker blokkjede for å registrere og verifisere transaksjoner. Det er et peer-to-peer betalingssystem som fungerer uten innblanding fra en sentral finansmyndighet som for eksempel en bank, med alle transaksjoner verifisert av et nettverk av datamaskiner kjent som noder.

Det er et begrenset tilbud på 21 millioner Bitcoin-tokens, og denne knappheten har drevet BTC sin prisutvikling gjennom årene. I tillegg til å være en digital valuta sammenlignes Bitcoin ofte med digitalt gull, takket være potensialet til å beskytte seg mot inflasjon.

Grunnen til at du bør vurdere å investere i BTC

Copy link to section

Bitcoin er den mest verdifulle mynten på kryptomarkedet med betydelig avstand til andre mynter, og ser ut til å beholde denne posisjonen på lang sikt. Med andre markeder for kryptoaktiva fortsatt i sin relativt spede barndom, vet man ikke hvor mye de kan vokse i de kommende årene.

Med Bitcoin sin plass som den største valutaen, er den fortsatt et av de beste kryptoalternativene for investorer som søker avkastning, siden enhver forbedring i markedsforholdene vil bli ledet av en økning i prisen på Bitcoin.

Risiko ved å investere i BTC

Copy link to section

Den mest betydelig risikoen ved å investere i Bitcoin er at valutaen er en omsettelig eiendel som ikke er knyttet til en stablecoin eller viktig fiat-valuta som USD. For øyeblikket er ikke Bitcoin regulert, og det er ingen sentral instans som hjelper den med å beholde verdien. Hvis markedet bestemmer at det ikke lenger er noen verdi i BTC, kan mynten bli verdiløs over natten.

Ethereum – største blokkjedeleverandør

Copy link to section

Markedsverdi: $ 198,5 milliarder 

Copy link to section

Hva er Ethereum?

Copy link to section

Ethereum er den nest største kryptovalutaen etter markedsverdi og er verdens største leverandør av blokkjedeplass til andre kryptoprosjekter. Den er vert for et stort utvalg dApps (desentraliserte applikasjoner), inkludert DeFi-prosjekter, NFT-er, børser og GameFi-plattformer. Den bruker blokkjedeteknologi og smarte kontrakter for å møte det enorme spekteret av bruker-caser som er skissert ovenfor.

Etter først å ha jobbet med den kostbare, langsomme og ineffektive proof-of-work konsensusmekanismen, reagerte Ethereum på konkurranse i universet ved å gå over til en proof-of-stake-modell ved å bruke ETH-tokenet for å validere transaksjoner. Selv om dette forbedret Ethereum sin blokkjedetjeneste betydelig, vil ytterligere utgivelser ventes i 2023 for å avverge andre trusler fra konkurrerende blokkjeder som tilbyr større skalerbarhet og lavere transaksjonsgebyrer enn Ethereum kan tilby.

Grunnen til at du bør vurdere å investere i ETH

Copy link to section

Ethereum sin plass som markedsleder innen blokkjedeforsyning ser ut til å bli sementert på mellomlang til lang sikt, spesielt med tanke på at flere og flere globale giganter bruker nettverket som grunnlag for sine bevegelser inn i kryptoverdenen.

Så lenge Ethereum fortsetter å innfri sine løfter ved å oppgradere blokkjeden sin, tilby lavere transaksjonsgebyrer, større kapasitet og raskere transaksjoner, kan det være betydelig spillerom for den enorme markedsverdien å gå mye høyere.

Risiko ved å investere i ETH

Copy link to section

En av de største styrkene til Ethereum er den høye markedsverdien, men samtidig en av de største risikoene. Prosjekter med høy markedsverdi opplever jevnlig lavere vekst enn nye, mindre høyt verdsatte prosjekter. Investorer kan derfor se mer begrenset avkastning på investeringer i ETH enn de kan få fra en annen blokkjedeleverandør.

Filecoin (FIL) – beste kryptovaluta for fillagring

Copy link to section

Markedsverdi: $ 2,6 milliarder

Copy link to section

Hva er Filecoin?

Copy link to section

Filecoin er et desentralisert lagringsnettverk som søker å konkurrere med de globale teknologi-gigantene Amazon, Google og Microsoft og deres nesten monopol på sentraliserte fillagringsløsninger.

Filecoin sin desentraliserte løsning lar filer lagres sikkert online uten behov for en sentralisert leverandør og tillater enkel fildeling mellom godkjente brukere. Fordelene for brukerne er betydelige, med skalerbare lagringsløsninger tilgjengelig til en brøkdel av kostnadene ved å bruke en sentralisert leverandør.

Prosjektet gir økonomiske belønninger for brukere som følger reglene og håndterer nesten 500 petabyte med data for klienter, noe som gjør den til den ledende kryptovalutaen for fillagring på markedet i Web3.0.

Grunnen til at du bør vurdere å investere i FIL

Copy link to section

Det opprinnelige FIL-tokenet er et utmerket eksempel på en kryptovaluta som gir næring til et bestemt kryptomarkedsbehov. Allerede et strålende eksempel på desentralisert internett, er bruker-casene for Filecoin svært overbevisende. Denne nisjen, og den relativt beskjedne markedsverdien gir god plass for vekst de neste årene, noe som gjør FIL til et av de beste krypto-investeringsalternativene å kjøpe i dag.

Investorer får enorm nytteverdi når de kjøper FIL-mynter, noe som gjør det til et mer attraktivt investeringsalternativ enn flere andre valutaer som har høyere markedsverdi. Dette gjør den til en av de beste Web3-myntene som er tilgjengelig akkurat nå.

Risiko ved å investere i FIL

Copy link to section

Filecoin er fortsatt en relativt ny mynt, og med det følger et nivå av volatilitet som mer etablerte prosjekter er immune mot. Mange investorer vil vente med å investere i FIL til teknologien er fullstendig sikret og et mer betydelig antall brukere drar nytte av Filecoin sine lagringsmuligheter. Inntil det skjer, er det en risiko for at tilliten til Filecoin kan glippe, noe som fører til et betydelig verditap.

Copy link to section

Markedsverdi: $ 3,7 milliarder

Copy link to section
Copy link to section

Chainlink er et kryptoprosjekt som bruker sitt opprinnelige LINK-token for å stimulere nodene til å gi åpenhet og muliggjøre smarte kontrakter for å få tilgang til data fra omverdenen. Denne funksjonaliteten er stadig viktigere for kryptosamfunnet, spesielt desentraliserte apper, og har vært sentral for at Chainlink har dannet nye partnerskap i stort antall sammenlignet med andre prosjekter.

Tokenet inneholder noen av de beste kryptofundamentene på markedet, og er vert på Ethereum-blokkjeden. Likevel kan den enkelt samhandle med flere andre kjeder som gjør det mulig for utviklere å gjøre overføring av data til en sømløs operasjon.

Copy link to section

Det økende antallet prosjekter som ønsker å samarbeide med Chainlink for å få tilgang til større nivåer av blokkjededata og øke den transparente overføringen av smarte kontrakter, gjør Chainlink sin teknologi til et må-ha. Den økende bruken av teknologi viser at det ser ut til å være rom for vekst i prosjektets markedsverdi.

I tillegg ruller Chainlink ut muligheten for innsats til LINK-tokeneiere, slik at de kan tjene kryptobelønninger mens de validerer og sikrer transaksjoner på nettverket. Dette er nok en fjær i hatten til Chainlink og tilfører verdi til investeringen.

Copy link to section

Selv om Chainlink for øyeblikket er et etablert kryptoprosjekt med et utmerket bruksområde, spesielt i partnerskapet med SWIFT, risikerer Chainlink å bli slått av konkurrentene etter hvert som kampen om TradFi-partnerskap vokser. Markedsmetning er en annen potensiell risiko for verdien av LINK de neste årene, noe som betyr at Chainlink må være i forkant for å sikre sin plass som en av de beste kryptoene å investere i.

Ripple (XRP) – beste krypto betalingssystem rettet mot banker

Copy link to section

Markedsverdi: $ 19,2 milliarder

Copy link to section

Hva er Ripple?

Copy link to section

Ripple er en veletablert kryptovaluta i finanssektoren lansert i 2012. Den bruker sin RippleNet-plattform med desentraliserte protokoller og muliggjør internasjonale betalinger på tvers av landegrenser. Den har som mål å etablere seg som en langsiktig rival til det internasjonale standardiserte SWIFT transaksjonssystemet som brukes over hele verden.

For dette formål har Ripple støtte fra flere høyprofilerte internasjonale finansinstitusjoner, inkludert Bank of England, Bank of Canada og Santander, som har blitt imponert over hastigheten og de lave transaksjonskostnadene som Ripple muliggjør. Med det opprinnelige XRP-tokenet som tillater et stort volum av globale transaksjoner til lave kostnader, er Ripple et prosjekt med høyt potensial som raskt kan bli globalt.

Grunnen til at du bør vurdere å investere i XRP

Copy link to section

Ripple er for tiden i fokus på grunn av et søksmål anlagt av US Securities and Exchange Commission (SEC) med fokus på gyldigheten av XRP som et desentralisert finansprosjekt. Selv om dette pågående søksmålet har holdt prisene lavere enn noen andre DeFi-prosjekter, er den fortsatte støtten fra store globale finansinstitusjoner et stort pluss i Ripple sitt favør.

Dette gjør XRP til en potensielt god investeringsmulighet dersom kjennelsen favoriserer dem. Utfallet av søksmålet forventes senere i 2023, noe som gjør dette til det perfekte tidspunktet for investorer å få tak i XRP-mynter til sin kryptoportefølje til en lav pris før den potensielt eksploderer i de kommende månedene.

Risiko ved å investere i XRP

Copy link to section

Selvfølgelig er baksiden av dette at XRP er i betydelig risiko for kollaps – eller i det minste en betydelig devaluering dersom den juridiske utfordringen fra SEC er vellykket og Ripple blir fokus for streng regulering. Investorer har en stor beslutning om å veie fordeler og ulemper før de bestemmer seg for om XRP er verdt risikoen eller ikke.

Dogecoin (DOGE) – beste meme-mynt å investere i

Copy link to section

Markedsverdi: $ 10,8 milliarder 

Copy link to section

Dogecoin etablerte seg som den originale meme-mynten og ble opprinnelig lansert som en morsom motgift mot Bitcoin sin seriøse verden. Vitsen har blitt seriøs de siste årene ettersom Dogecoin har klatret inn blant de ti beste kryptovalutaene etter markedsverdi, og har fått litt støtte fra store navn i form av Twitter og Tesla-supremo Elon Musk.

Mange, inkludert Musk, tror at Dogecoin kan bli et alternativt betalingsmiddel og tilby smart kontrakt valideringtjenester innen kort tid. En av Dogecoin sine store positive sider er det store, vennlige og imøtekommende nettsamfunnet som gjør det til et hyggelig og trygt online univers for å utforske den store verdenen av krypto.

Grunnen til at du bør vurdere å investere i DOGE

Copy link to section

DOGE har prestert spektakulært bra for et prosjekt med så lite innebygd nytteverdi. Riktignok har støtten fra en av verdens rikeste og mest innflytelsesrike gründere gjort Dogecoin sitt rykte liten skade. Den største grunnen til å investere i DOGE er imidlertid at med noen få tekniske fremskritt åpner det seg en rekke nye bruksområder for mynten.

Med støtte fra store navn og et fantastisk støttende og lidenskapelig fellesskap kan himmelen være grensen for DOGE hvis den velger å forgrene seg utover det å tilby en meme-mynt.

Risiko ved å investere i DOGE

Copy link to section

Meme-mynter har en historie med å reagere med volatilitet på endringer i markedet, og DOGE er intet unntak. Med lite konkrete bevis på utvikling av Dogecoin-økosystemet, en ubegrenset tilførsel av tokens som har en deflasjonsmessig innvirkning på verdien av DOGE og svært lav token-nytteverdi, er DOGE sin mangel på fremgang den største trusselen.

Shiba Inu (SHIB) – Ethereum meme-mynt kryptovaluta

Copy link to section

Markedsverdi: $ 6,8 milliarder

Copy link to section

Hva er Shiba Inu?

Copy link to section

Shiba Inu er en meme-mynt som hentet inspirasjon fra Dogecoin og har skapt et dedikert fellesskap av støttespillere. I motsetning til DOG, viser Shiba Inu konkrete tegn på å øke nytteverdien av sitt opprinnelige SHIB-token ved å flytte det mot å bli et styringstoken og bygge en infrastruktur som gjør det mulig for brukere å satse mynter i DeFi-appen.

Dette har fått flere erfarne investorer som vanligvis er på vakt mot meme-mynter til å revurdere verdien av SHIB, spesielt gitt ytelsen i løpet av kryptovinteren 2022. Etter å ha holdt stand gjennom det nylige bjørnemarkedet, er SHIB godt etablert som et topp 20 kryptoprosjekt etter markedsverdi.

Grunnen til at du bør vurdere å investere i SHIB

Copy link to section

Medlemmer av SHIB-fellesskapet hevder at verdien av SHIB-mynten er betydelig undervurdert, spesielt med tanke på at den har gått bort fra bare å være en meme-mynt til å bygge seriøs nytteverdi. De hevder faktisk at verdien av SHIB forblir lav, selv når markedsverdien øker.

Shiba Inu drar nytte av sikkerheten som tilbys ved å bygge på Ethereum sin proof-of-stake blokkjede, noe som betyr at tilliten til DeFi-løsningen kan vokse og føre til potensielt betydelig verdistigning.

Risiko ved å investere i SHIB

Copy link to section

I motsetning til tilliten som fans av Shiba Inu viser, peker skeptikerne på det faktum at meme-myntstempelet er notorisk vanskelig å riste av seg. Selv om Shiba Inu håper overgangen til DeFi-markedet vil bidra til at de kan kvitte seg med denne etiketten, gjenstår det å se om investorer og kryptomarkedene er enige.

FAQ: Ofte stilte spørsmål om krypto

Copy link to section

Hva er kryptovalutaer?

Copy link to section

Kryptovalutaer er digitale mynter som verifiseres ved bruk av kryptering. Dette gjør det mulig for sikre valutatransaksjoner å finne sted på blokkjeder med validering av et nettverk av datamaskiner. Kryptovalutaer kan handles online via børser og er vanligvis desentralisert, noe som betyr at de ikke blir kontrollert av et sentralt organ som en bank eller regjering.

Hva er et krypto-presale?

Copy link to section

Ofte kjent som Initial Coin Offering (ICO), lar et krypto-presale nye prosjekter samle inn penger ved å selge mynten til en utvalgt gruppe investorer til en redusert og fast pris. De innsamlede midlene støtter prosjektets utvikling og belønner investorer med potensiell fortjeneste når mynten blir notert på offentlige krypto-desentraliserte og sentraliserte børser.

Hvilken krypto vil ta av i 2023?

Copy link to section

Nyere kryptoprosjekter har større mulighet til å eksplodere i 2023, gitt at de har mye lavere markedsverdi enn mer etablerte prosjekter. Chancer, Shiba Memu og Altsignals er utmerkede eksempler på nye kryptovalutaprosjekter som kan belønne investorer innen utgangen av 2023 og langt framover.

Hvilken krypto bør jeg kjøpe i dag på kort sikt?

Copy link to section

Chancer er et prosjekt som kan gi utmerkede kortsiktige resultater takket være den faste token-tilførselen og lav presale-pris. ASI ser også ut som et veldig godt alternativ for investorer som leter etter kortsiktig avkastning takket være bruken av AI-teknologi.

Hva er den beste kryptovalutaen å investere i for 2023?

Copy link to section

Det beste kryptovalutaprosjektet å investere i for 2023 er det som tilbyr inngang til den laveste prisen, men likevel har mest vekstpotensial. Nye prosjekter som Chancer, Shiba Memu og Altsignals er ideelle eksempler på utmerkede kryptoinvesteringer i 2023.

Ad

Kom enkelt i gang med krypto ved å følge kryptosignaler og diagrammer av pro-trader Lisa N Edwards. Registrer deg i dag for lett å følge handler for tonnevis med altcoins på GSIC.

0/10
Get signals
Bitcoin XRP Kryptovaluta