Shiba Memu har som mål å overgå Shiba Inu, Dogecoin

Av:
Oct 11, 2023
Listen
  • Prisene på Shiba Inu og Dogecoin har vært under press en stund.
  • Denne retretten har vært synkronisert med andre kryptovalutaer.
  • Shiba Memu har som mål å bli den beste meme-mynten.

Følg Invezz på TelegramTwitter og Google News for å få de siste oppdateringer >

Shiba Inu og Dogecoin har mistet momentum de siste årene ettersom investorer flytter fra tradisjonelle meme-mynter. SHIB stupte til et lavpunkt på $0,0000068, det laveste nivået siden juni 2023. Det har krasjet med mer enn 39 % fra det høyeste nivået i år.

Tilsvarende har Dogecoin-prisen falt til et lavpunkt på $0,056, det laveste punktet siden juni. Den har falt med tosifret fra det høyeste nivået hittil i år. Andre tradisjonelle meme-mynter som Dogelon Mars, Floki Inu og Baby Doge har også krasjet på linje med andre kryptovalutaer.

Are you looking for fast-news, hot-tips and market analysis? Sign-up for the Invezz newsletter, today.

Shiba Memu til unnsetning?

Copy link to section

Meme-mynter har trukket seg tilbake på grunn av den relativt lave etterspørselen blant investorer. De har også falt på grunn av handlingene til Federal Reserve og amerikanske regulatorer. Fed har hevet rentene fra null i 2022 til et høyest antall tiår på 5,50 %. Tjenestemenn har antydet at de vil levere en ny renteøkning i år.

SEC har også vært ganske aggressiv de siste månedene. Det saksøkte nylig Binance og Coinbase, de to største selskapene i bransjen. Det har også kontinuerlig nektet selskaper som VanEck, Fidelity, Blackrock og Grayscale deres spot Bitcoin ETF-applikasjoner.

Til tross for undergang og dysterhet, har Shiba Memu som mål å endre denne trenden. Token-salget har fortsatt og nærmer seg nå det viktige nivået på $4 millioner. Den har samlet inn 3,73 millioner dollar de siste to månedene.

Featured Broker

Looking to invest?

Invest and trade CFD stocks, ETFs, digital assets & commodities in minutes with our highest-rated broker.

Ad

Shiba Memu vil være forskjellig fra andre tokens som Shiba Inu og Dogecoin. For det første vil den komme med et innebygd verktøy, inkludert integrasjon med kunstig intelligens (AI). AI-teknologien vil være svært avansert og vil inkludere teknologier som Natural Language Processing (NLP), sentimentanalyse, bilde- og videogjenkjenning og prediktiv analyse. Du kan kjøpe Shiba Memu her.

Er Shiba Memu en god investering?

Copy link to section

Shiba Memu har som mål å være en bedre memmynt enn populære mynter som Pepe, Bonk, Shiba Inu og Dogelon Mars. Det tar sikte på å gjøre det ved å bruke AI til markedsføringsformål. Og i fremtiden vil utviklerne sørge for å bygge en omfattende pakke med produkter, inkludert metaverse og spill.

Derfor virker risiko/belønningsforholdet til denne investeringen gunstig. Dette betyr at kjøp av noen få Shiba Memu-tokens kan føre til betydelig avkastning når den er notert i sentrale desentraliserte og sentraliserte børser som Binance, Coinbase og Uniswap.

Shiba Memu-token vil ha 1 milliard tokens. 85 % av disse tokenene selges nå i et forhåndssalg, mens 10 % av dem vil gå til CEX- og DEX-plattformene. Andre tokens vil gå til utviklere og likviditet på tvers av kjeder.

Å investere i Shiba Memu er imidlertid fortsatt en risikabel ressurs som vi har sett med nøkkelmeme-tokens som Bonk og Milady meme-mynt. Derfor bør du kun investere midler du har råd til å tape.

Ad

Kom enkelt i gang med krypto ved å følge kryptosignaler og diagrammer av pro-trader Lisa N Edwards. Registrer deg i dag for lett å følge handler for tonnevis med altcoins på GSIC.

0/10
Get signals
Kryptovaluta Video