Ad

Krypto-frykt og grådighetsindeks trekker seg tilbake mens Memeinator trives

Av:
Jan 12, 2024
Listen
  • Memeinator har samlet inn over 3,5 millioner dollar fra investorer.
  • Indeksen for kryptofrykt og grådighet har trukket seg tilbake til 74.
  • Den totale markedsverdien for alle mynter har falt til 1,8 billioner dollar.

Følg Invezz på TelegramTwitter og Google Nyheter for å få de siste oppdateringer >

Krypto-frykt- og grådighetsindeksen trakk seg litt tilbake på fredag da investorer tilpasset seg den nye normalen i bransjen. Den trakk seg tilbake til grådighetssonen på 74 etter å ha nådd toppen på over 78 tidligere denne uken. I følge CoinMarketCap toppet indeksen seg på det ekstreme grådighetsområdet på 83 i desember.

Leter du etter signaler og varsler fra pro-traders? Registrer deg GRATIS på Invezz Signals™. Tar 2 min.

Indeksen trakk seg tilbake da Bitcoin og andre kryptovalutaer som Ethereum, Jesus Coin, Cardano og Solana trakk seg tilbake. Tilsvarende fortsatte Bitcoin-gruveaksjer som Marathon Digital, Riot Platforms og Argo Blockchain å falle. Samtidig fortsatte Memeinator, en kommende meme-mynt, å motta investeringer, ettersom den totale innsamlede kapitalen steg til over 3,5 millioner dollar.

Hvorfor kryptofrykt og grådighet falt

Copy link to section

Frykt- og grådighetsindeksen er en populær måler i finansmarkedet som måler de to viktigste sentimentene blant deltakerne. I de fleste tilfeller vender det seg til grådighetssonen når kryptovalutaer stiger, som vi har sett de siste månedene.

Den trekker seg så tilbake når følelsen blant deltakerne forverres. Dette forklarer hvorfor indeksen nå trekker seg tilbake. Etter at Bitcoin steg til over $49 000 på torsdag, har den nå trukket seg tilbake til $44 000.

Andre altcoins har også falt. BNB-tokenet har stupt til $304 mens Cardano, Avalanche, Dogecoin og Polkadot har falt med nesten 1 % de siste 24 timene. Totalt har den totale markedsverdien for alle kryptovalutaer falt med over 3,2 % i løpet av de siste 24 timene til 1,81 billioner dollar.

Denne prishandlingen var forventet, spesielt blant erfarne investorer. Det er kjent som å kjøpe ryktet og selge nyhetene. Det skjer når en eiendel stiger i forkant av en viktig hendelse og deretter avsluttes når den skjer. I dette tilfellet var arrangementet spot Bitcoin ETF.

Likevel vil flere katalysatorer presse Bitcoin og andre kryptopriser høyere. Den mest åpenbare katalysatoren er den kommende Bitcoin-halveringen, som vil skje i april i år. I de fleste tilfeller har Bitcoin en tendens til å styrke seg i forkant av halveringshendelsen.

Den andre katalysatoren er at Federal Reserve forventes å begynne å kutte renten senere i år.

Memeinator token-salget øker

Copy link to section

I mellomtiden samler Memeinator, en kommende meme-mynt, inn masse penger mens investorer satser på neste store ting. Utviklerne har samlet inn over 3,5 millioner dollar fra globale investorer. Det har den gjort i de siste 12 etappene.

For det første håper Memeinators team å bygge en kryptovaluta som vil konkurrere med tidligere meme-mynter som Pepe, Bonk og Dogelon Mars. Den håper å gjøre det ved å skape et fellesskap, omfavne desentralisering og tilføre det kunstig intelligens (AI) teknologi.

AI er en av de raskest voksende teknologiene i verden, noe som fremgår av ytelsen til slike som ChatGPT og Anthropic. I tillegg håper Memeinator å ha reell nytte ved å inkorporere konsepter som spill i økosystemet sitt.

Memeinator håper å lære av feilene fra tidligere meme-mynter som skapte hype i de første dagene og deretter ble stille. Noen av disse myntene inkluderer slike som Baby Doge og Dogelon Mars.

Memeinator har samlet inn så mye penger på grunn av sin smarte markedsføringsstrategi og sine kampanjer. For eksempel lanserte utviklerne en $100k MMTR airdrop for holdere. De har også lovet å ta en av kjøperne til verdensrommet ved hjelp av Virgin Galactic. Du kan kjøpe MMTR-tokenet her.

https://twitter.com/TheMemeinator__/status/1745837180910502104

Denne artikkelen er et samarbeid mellom våre Redaktører og våre Partnere, og den kan inneholde sponset reklameinnhold og lenker. Innholdet er ikke ment som økonomisk råd og er kun til informasjonsformål.

Bitcoin Sponset Kryptovaluta