Binance avslutter støtten for noen leveraged tokens mens Pullix forhåndssalg øker til $6,9 millioner

Feb 19, 2024
Listen
  • Pullix kombinerer funksjonene til CEX og DEX.
  • Over $6,9 millioner av PLX er kjøpt i forhåndssalg.
  • Tokenet er tippet til å stige 100x.

Følg Invezz på TelegramTwitter og Google News for å få de siste oppdateringer >

En ny æra med kryptobørser har begynt. Pullix (PLX), en hybridbørs, har raskt fått interesse, ettersom investorer kjøper tokens verdt $6,9 millioner. Dette kommer selv når Binance kunngjør slutten på støtten for noen av sine leveraged tokens. Omvendt driver problemer ved sentraliserte og desentraliserte børser etterspørselen etter Pullix. Analytikere tipper tokenet for en potensiell gevinst på 100x.

Are you looking for signals & alerts from pro-traders? Sign-up to Invezz Signals™ for FREE. Takes 2 mins.

Binance for å fjerne visse leveraged tokens

Copy link to section

Kryptoutveksling Binance har kunngjort at den vil slutte å støtte noen leveraged tokens. Støtte for leveraged tokens knyttet til Bitcoin, Ether og BNB avsluttes 3. april. Kunngjøringen kommer etter at børsen avsluttet støtten for leverage tokens knyttet til Tether. De berørte tokenene er BTCUP og BTCDOWN, ETHUP og ETHDOWN, og BNBUP og BNBDOWN.

Handels- og abonnementstjenester for de tre tokenparene avsluttes 28. februar kl. 06:00 UTC. Brukere kan ikke legge inn handelsordrer på og etter den angitte datoen. Kryptobørsen oppfordret brukere til å handle tokenene til andre eiendeler før fristen.

Binance vil gradvis fjerne og stanse innløsninger av tokenene fra 1. april til 3. april. Brukere kan løse inn sine tokens før avnoteringsdatoen. Hvis ikke, vil børsen automatisk konvertere tokens til USDC til den eksisterende verdien på avnoteringsdatoen.

Binance sier at dette er en del av børsens regelmessige vurderinger for å fokusere på produkter som gir brukerne mest verdi. Dette kommer ettersom investorer fortsatt håper på alternative børser, ettersom sentraliserte plattformer er under press. Tidligere i år ble Binance tvunget til å betale $4,3 milliarder for brudd på hvitvasking av penger i USA. Erfaringene baner vei for etterrettelige børser, med Pullix som fyller gapet.

Pullix: Et kryptoforsalg som ønsker den første hybridbørsen velkommen

Copy link to section

Pullix er en kryptobørs som kombinerer funksjonene til sentraliserte og desentraliserte plattformer. På den ene siden gir Pullix investorer kontroll over sine egne private nøkler. Dette er i motsetning til sentraliserte børser der brukere overlater sikkerhetsnøklene sine til plattformene. Funksjonen øker sikkerhetsbeskyttelsen for brukernes midler.

På samme måte benytter Pullix institusjonell likviditet, og overvinner et vanlig problem ved desentraliserte børser. Børsen jobber med tier-1-banker, og gir dyp likviditet for sømløs handel. Likviditeten tillater brukere å handle forskjellige globale eiendeler uten problemer for maksimal gevinst.

Dessuten tilbyr Pullix en sømløs kontoopprettingsprosess, som overskrider en stor utfordring med CEX-er. Brukere trenger bare en e-postadresse for å åpne en konto og få tilgang til flere eiendeler på plattformen.

Hvor attraktiv er Pullix (PLX)?

Copy link to section

Pullix tilbyr attraktive inntjeningsmuligheter, noe som gjør den til en mer attraktiv plattform enn sine forgjengere. Den ene er tilgang til flere globale eiendeler, for eksempel handel med valutapar, aksjer og råvarer. Dette betyr at investorer kan diversifisere investeringene sine for å tjene mer.

Pullix-brukere kan også dra nytte av plattformens kopihandelsfunksjon for å øke lønnsomheten. Det er her brukere kopierer handlene til erfarne investorer mens de lærer. Andre inntektsprodukter på Pullix inkluderer avkastning, likviditetsforsyning og staking.

Pullix er også designet for å være en lavkostnadsplattform, som øker investorenes inntjening. Plattformen krever null provisjoner på handler og tette spreads, noe som holder brukernes kostnader lave. Pullix har også en ordrebok utenfor kjeden, slik at brukere kan utføre bestillinger direkte.

Attraktiviteten til PLX kommer fra de overlegne kvalitetene som Pullix-plattformen tilbyr. PLX-etterspørselen vil bli låst opp når investorer flytter oppmerksomheten fra CEX- og DEX-plattformene. Følgelig tror analytikere at tokenet kan stige med 100 ganger etter hvert som brukssaken utvikler seg.

Bør du kjøpe Pullix i forhåndssalget?

Copy link to section

Pullix har bare noen dager til slutten av forhåndssalget. Investorer har en sjanse til å eie et token som kan returnere opptil 100x etter notering. Etter å ha samlet inn nesten $7 millioner, er Pullix satt til å eksplodere når den listes på ulike børser. Dette kommer fra de høye spekulasjonene og bruken av plattformen.

Følgelig er det å kjøpe token på forhåndssalg en mulighet til å skaffe seg tokens før prisstigningen. Investorer kan kjøpe token mens de er på forhåndssalg på den offisielle nettsiden.

Denne artikkelen er oversatt fra engelsk ved hjelp av AI-verktøy, og deretter korrekturlest og redigert av en lokal oversetter.

Ad

Vil du ha krypto-, valuta- og aksjehandelssignaler som er enkle å kopiere? Gjør handel enkelt ved å kopiere vårt team av pro-traders. Konsekvente resultater. Registrer deg i dag på Invezz Signals.

Learn more
Verden