Ethereum, Hedera-prisene stiger etter hvert som Bitcoin Dogs-momentumet fortsetter

Feb 23, 2024
Listen
  • Bitcoin Dogs har samlet inn over $3,7 millioner på bare en uke.
  • Ethereum stiger på optimisme om en fremtidig ETH ETF.
  • Hedera Hashgraphs SaucerSwap DEX har hatt et positivt momentum.

Følg Invezz på TelegramTwitter og Google News for å få de siste oppdateringer >

Bitcoin Dogs, den første ICO i Bitcoins nettverk, var en av de hotteste kryptovalutaene denne uken ettersom token-salget skjøt fart. Prisene på Ethereum og Hedera Hashgraph (HBAR) gjorde det også bra, da investorer jublet over nøkkelutviklingen i økosystemet deres.

Are you looking for signals & alerts from pro-traders? Sign-up to Invezz Signals™ for FREE. Takes 2 mins.

Topp Ethereum og Hedera Hashgraph-nyheter

Copy link to section

Ethereum-prisen steg denne uken da den krysset det viktige motstandspunktet på $3000 for første gang siden april 2022. Den har gjort et bemerkelsesverdig comeback etter at den stupte til et lavpunkt på $863 etter kollapsen av FTX i 2022.

ETH-prisen steg da investorer forble optimistiske om at Securities and Exchange Commission (SEC) vil godkjenne en spot Ethereum ETF senere i år.

Flere selskaper som Blackrock, VanEck og Franklin Templeton har søkt om en ETH ETF, som SEC vurderer.

De fleste analytikere mener at SEC har en stor sjanse til å godkjenne ETF-ene. Hovedproblemet er imidlertid at byrået ser annerledes på Ether og Bitcoin. Den ser på Bitcoin som en digital vare og Ether som en økonomisk sikkerhet.

I motsetning til Bitcoin har Ethereum en stakingfunksjon som gir innehavere månedlig avkastning. Som et resultat argumenterer SEC for at det bør reguleres for å sikre at innehavere mottar de riktige belønningene.

Dette problemet kan bli problematisk for en Ethereum ETF-godkjenning. Hvis det blir akseptert, er det imidlertid en sannsynlighet for at Ethereum vil se sterke innstrømninger akkurat som Bitcoin har gjort.

Hedera Hashgraphs HBAR token prisen steg også på grunn av den sterke ytelsen til SaucerSwap, den største DEX-en i sitt økosystem. Plattformen vinner markedsandeler i bransjen ettersom den totale verdien låst (TVL) hoppet til over $120 millioner.

Nyheten kom en uke etter at Hedera ønsket Mondelez, produsenten av Oreo, velkommen som medlem av styrets råd. Den la også til Hitachi i januar, og signaliserte at økosystemet vokser.

Bitcoin Dogs momentum fortsetter

Copy link to section

I mellomtiden skaper Bitcoin Dogs, en kommende kryptovaluta, bølger ettersom den blir et av årets tokensalg med best resultater.

Utviklerne har samlet inn over $3,7 millioner i uken etter at salget startet. Denne hastigheten gjør det til årets beste tokensalg, og denne trenden kan fortsette.

Suksessen til dette token-salget er mest på grunn av dets posisjonering i kryptoindustrien, hvor det har som mål å være en ledende aktør i Bitcoins økosystem.

Nylig har vi sett denne økosystemboomen, med totalverdien låst (TVL) i DeFi-økosystemet hoppet til over $1,6 milliarder. Det gjør den til den sjette største aktøren i DeFi etter Ethereum, Tron, BNB, Solana og Arbitrum.

Bitcoin Dogs-økosystemet vil bestå av en 10k NFT-samling på Ordinals og et spill. Disse to aspektene vil hjelpe den til å skape nytte for $ODOG-tokenet når den søker å vokse økosystemet sitt.

Det er noen få grunner til at Bitcoin Dogs-salget kan fortsette å gjøre det bra. For det første er vi inne i et sterkt kryptookseløp, som kan fortsette en stund. Tokensalg har en tendens til å gjøre det bra under disse forholdene.

For det andre har investorer omfavnet et risiko-on-sentiment, som bevist av det sterke Nvidia-aksjerallyet etter å ha publisert sterke resultater. Videre vil Bitcoin Dogs- salget sannsynligvis gjøre det godt foran den kommende Bitcoin-halveringsbegivenheten som er planlagt i april.

Denne artikkelen er oversatt fra engelsk ved hjelp av AI-verktøy, og deretter korrekturlest og redigert av en lokal oversetter.

Ad

Vil du ha krypto-, valuta- og aksjehandelssignaler som er enkle å kopiere? Gjør handel enkelt ved å kopiere vårt team av pro-traders. Konsekvente resultater. Registrer deg i dag på Invezz Signals.

Learn more
Verden