Ad

Pi Network: Etter 5 år er Pi Coin-børsnoteringen fortsatt unnvikende

Av:
Mar 18, 2024
Listen
  • Pi Network har fylt fem år denne måneden.
  • Nettverket er fortsatt i et lukket hovednett ettersom KYC-prosessen fortsetter.
  • Mange pionerer har gitt opp nettverket midt i forsinkelsen.

Følg Invezz på TelegramTwitter og Google News for å få de siste oppdateringer >

Pi Network fylte fem år forrige uke da mange pionerer fortsatte å klage på den lange forsinkelsen for lanseringen av hovednettverket. Jubileet skjedde da utviklerne fortsatte å utføre Know Your Customer (KYC)-prosessen, som har pågått i flere måneder.

Are you looking for signals & alerts from pro-traders? Sign-up to Invezz Signals™ for FREE. Takes 2 mins.

Pi Network fylte 5 år denne måneden

Copy link to section

Det skjedde også i samme uke som utviklerne annonserte testen pilotlanseringen av Pi Ad Network. Dette er en viktig del av økosystemet som vil hjelpe kunder med å publisere annonser på økosystemressursene som Pi-nettleseren og andre applikasjoner i økosystemet.

Annonsenettverket er en avgjørende del av Pi Network-økosystemet, da det vil bidra til å skape mer nytte for Pi-mynten. I stedet for å bruke et tredjeparts annonsenettverk, vil Pi Network bruke sine egne verktøy og potensielt spare penger.

Pi Browser er en av de største aktørene i økosystemet. Data viser at Android-applikasjonen har blitt installert av mer enn 10 millioner brukere fra hele verden. IoS-applikasjonen brukes også av millioner av mennesker.

Allikevel er bekymringene blant de fleste Pi-pionerer at den vedlagte mainnet-perioden har vart lenger enn forventet. Pi Network flyttet til dette vedlagte hovednettet i desember 2021, noe som betyr at det har vart i over 2 år.

Pi Coin-lanseringen er fortsatt forsinket

Copy link to section

Utviklerne har lagt merke til at Pi Coin mainnet-lanseringen kan skje i år, men bare hvis tre betingelser er oppfylt. Den første betingelsen er at de må KYC de fleste pionerer. KYC er nødvendig for å sikre at alle pionerer er ekte mennesker og ikke roboter.

I en nylig oppdatering sa utviklerne at de allerede hadde KYCd over 9,45 millioner pionerer, opp fra 8 millioner i desember.

Samtidig har over 4,64 millioner pionerer flyttet til mainnet-migreringen og antallet mainnet-klare apper har hoppet til 50.

Den andre betingelsen for lanseringen av Pi Network-nettverket er at det må være nok applikasjoner i nettverket. Jeg synes 50 er et godt nok tall.

Også markedsforholdene bør være støttende. Med andre ord, kryptomarkedet må være i et okseløp for at dette skal skje. Som jeg har skrevet tidligere , har utviklerne gått glipp av en stor mulighet siden kryptoindustrien har vært i et okseløp siden januar 2023.

I dette løpet har de fleste altcoins hoppet. Book of Meme (BOME), Bonk, Pepe og andre meme-mynter har blitt enheter for flere milliarder dollar. Dette betyr at Pi Coin kunne ha gjort det bra hvis mainnet-lanseringen skjedde i dette okseløpet.

Historien tilsier at kryptovalutaer vil gå inn i en vinterperiode etter halvering. Den siste vinteren varte fra midten av 2021 til januar 2023. Den var preget av et stort fall av alle mynter.

Derfor, hvis historien gjentar seg, er det en sannsynlighet for at okseløpet er i ferd med å ta slutt, noe som gjør det vanskelig å lansere Pi-mynten.

I dette tilfellet vil mange pionerer fortsette å holde Pi-mynter som ikke har noen nytte i og utenfor økosystemet.

Husk at Pi Network har eksistert i fem år nå, og noen mennesker har utvunnet tokens siden den gang. Fem år er lang tid for kryptoindustrien.

For eksempel har Bitcoin Dogs samlet inn over 13 millioner dollar på mindre enn en måned mens mynter som Render, Fetch AI og SingularityNET er verdsatt til milliarder av dollar. Alle disse tokenene ble lansert for bare noen måneder eller år siden. I en av mine tidligere artikler spådde jeg at Pi Network mainnet-lanseringen ikke vil skje i år.

Denne artikkelen er oversatt fra engelsk ved hjelp av AI-verktøy, og deretter korrekturlest og redigert av en lokal oversetter.

Ad

Vil du ha krypto-, valuta- og aksjehandelssignaler som er enkle å kopiere? Gjør handel enkelt ved å kopiere vårt team av pro-traders. Konsekvente resultater. Registrer deg i dag på Invezz Signals.

Learn more
Kryptovaluta