Arweave, Ethena, THORChain stiger – BitBot-tokensalget blomstrer

Apr 20, 2024
Listen
  • Bitcoin-prisen gikk tilbake fra under $60.000 på fredag til over $64.000.
  • Arweave, Ethena, THORChain var blant de beste altcoinene.
  • BitBot fortsatte sitt token-salg, og presset det totale salget til over 2,6 millioner dollar.

Følg Invezz på TelegramTwitter og Google Nyheter for å få de siste oppdateringer >

Kryptovalutaprisene gikk tilbake etter at Bitcoins programvare gikk gjennom sin fjerde halvering på fredag og etter hvert som geopolitiske risikoer bleknet. Bitcoin steg til over $64 000 mens prisene på Arweave (AR), Ethena (ENA) og THORChain (RUNE) steg med tosifret.

Leter du etter signaler og varsler fra pro-traders? Registrer deg GRATIS på Invezz Signals™. Tar 2 min.

Kryptovalutaer overgikk teknologiaksjer, som fortsatte sitt fall. Den nøye overvåkede Nasdaq 100-indeksen krasjet med over 300 poeng da Nvidia-aksjen stupte med over 10 %. S&P 500-indeksen falt med nesten 1 %.

I mellomtiden fortsatte BitBot, den raskt voksende kryptovalutaen sitt token-salg, da det samlet inn over $2,6 millioner.

Altcoins har tatt seg opp igjen

Copy link to section

De fleste altcoins steg kraftig lørdag morgen. Arweave steg i tre dager på rad til $28,95, høyere enn denne ukens laveste på $21,53.

Ethena, på den annen side, steg over det viktige motstandspunktet på $1, selv om bekymringene for stabile mynter fortsatte. Noen investorer er bekymret for at den høyavkastende USDe stablecoinen kan de-pege slik Terra Luna USD gjorde i 2022.

Det er også bekymring for at en ny foreslått stablecoin-lov i USA kan forby det i landet. Lummis-Gillibrand-loven, hvis den vedtas, vil forby alle ustøttede stablecoins i landet.

THORChain, på den annen side, fortsatte å stige ettersom volumet i børsen stabiliserte seg. Børsen håndterte kryptovalutaer verdt over $228 millioner, noe som gjør den til den 15. største DEX i verden.

De andre toppytende altcoinene lørdag morgen var Internet Computer, Sei, ORDI, Sui og Fetch.ai.

Det er uklart om denne oppgangen vil fortsette med tanke på at det er betydelig renterisiko. Analytikere tror at Federal Reserve vil fortsette å holde renten på et forhøyet nivå lenger.

BitBot-tokensalget fortsetter

Copy link to section

I mellomtiden fortsatte BitBot token-salget denne uken. Data på nettstedet viser at utviklerne nå har samlet inn over $2,6 millioner de siste ukene. $BITBOT-tokenet handlet til $0,0163 i trinn 11 av salget og er satt til å øke til $0,017.

For nybegynnere er BitBot et kommende selskap som har som mål å bli det neste store selskapet i Telegram-botmarkedet. Det vil være en desentralisert plattform der $BITBOT-tokenholdere vil ha en rolle i beslutningsprosessen.

Boten vil bli laget ved hjelp av tekniske indikatorer og avanserte verktøy for kunstig intelligens (AI). Som et resultat håper utviklerne at den vil være mer nøyaktig i å lage kryptospådommer enn andre bots.

For brukere vil det være andre fordeler ved å bruke boten. For det første vil det være en ikke-forvarende bot, noe som betyr at utviklerne ikke vil ha tilgang til brukermidler. For det andre, som du finner i denne whitepaperen, vil innehavere ha eksklusiv tilgang til funksjoner og forhåndssalg. For det tredje vil de ta del i inntektsdeling, der $BITBOT-innehavere vil motta en del av salget. Du kan kjøpe BitBot-tokenet her.

Ad

Vil du ha krypto-, valuta- og aksjehandelssignaler som er enkle å kopiere? Gjør handel enkelt ved å kopiere vårt team av pro-traders. Konsekvente resultater. Registrer deg i dag på Invezz Signals™.

0/10
Learn more
Verden