Ad

FundStrats Tom Lee er bullish på BTC ettersom BitBot henter inn $3,3 millioner

May 13, 2024
Listen
  • Thomas Lee er ekstremt optimistisk når det gjelder aksjer og Bitcoin.
  • Han forventer at Bitcoin-prisen vil stige til over $150k i år.
  • BitBot-token har samlet inn over $3,3 millioner fra investorer.

Følg Invezz på TelegramTwitter og Google Nyheter for å få de siste oppdateringer >

Tom Lee, grunnleggeren av Fundstrat, og en av de mest respekterte analytikerne i Wall Street, er fortsatt ekstremt positive på amerikanske aksjer og kryptovalutaer. Han mener at investorer bør unngå å selge i mai og gå bort (sell in May and go away), en populær setning.

Leter du etter signaler og varsler fra pro-traders? Registrer deg GRATIS på Invezz Signals™. Tar 2 min.

Katalysatorer for aksjer og Bitcoin

Copy link to section

I et intervju med CNBC insisterte Tom Lee på at amerikanske aksjer og Bitcoin hadde mer oppside. Han bemerket at Bitcoin kan eksplodere til over $150 000 innen utgangen av året mens aksjer vil fortsette den nåværende økningen.

For det første forventer han at inflasjonen i USA vil falle de neste månedene. Denne nedgangen vil være drevet av forsikring og bolig, som har vært i en sterk oppgang den siste tiden. Som et resultat, hvis dette skjer, forventer han at Fed vil begynne å kutte renten tidligere enn markedet forventer.

I tråd med dette vil den kommende amerikanske inflasjonen og detaljinntektene være kritiske. Analytikere forventer at dataene viser at kjerne-KPI, som ekskluderer flyktig mat og energi, steg 3,6 % på årsbasis, en forbedring fra tidligere 3,8 %.

Overordnet KPI forventes å komme inn på 3,3 %, bedre enn mars tallene på 3,5 %. Denne tilbakegangen vil være på grunn av inflasjonen, som forventes å ha falt litt i april. I et nylig notat sa analytikere ved Morgan Stanley at inflasjonen vil fortsette å falle i år.

For det andre tror Tom Lee at inntjening vil bidra til å øke aksjene. En rapport fra FactSet viste faktisk at 92 % av alle S&P 500-selskapene hadde publisert sine kvartalsresultater. Av disse firmaene var deres blandede inntektsvekst på 5,4 %, den høyeste økningen siden Q2’22.

Enda bedre, de fleste selskaper ga sterke veiledninger fremover, noe som forklarer hvorfor Nasdaq 100- og S&P 500 -indeksene nærmer seg sine all-time highs. Mer aksjeoppside kan føre til sterke kryptopriser siden de har nære korrelasjoner.

Tom Lee har vært en børs- og kryptovaluta-okse i årevis. Nærmere bestemt tror han at mynten vil hoppe til over $150.000, mye høyere enn dagens $62.000.

BitBot-tokensalget intensiveres

Copy link to section

Det er mot dette bakteppet at BitBots token-salg går bra. Ifølge nettstedet har utviklerne samlet inn over $3,3 millioner fra globale investorer. Den er nå i 13. fase, noe som betyr at token-salget er i ferd med å avsluttes.

BitBot har som mål å bli en ledende aktør i Telegram, et av de største sosiale medieselskapene i verden med over 900 millioner brukere. Utviklerne bygger en Telegram-bot med avanserte funksjoner for kunstig intelligens (AI).

Brukere av deres ikke-forvarende bot vil betale gebyrene ved å bruke $BITBOT-tokenet. Tokenet vil ha andre verktøy som styring og å tilby belønninger til sine innehavere. Denne tokenlanseringen vil skje i en tid da etterspørselen etter handelsroboter øker rundt om i verden ettersom tradere drar nytte av fordelene som nøyaktighet og muligheten til å handle overalt. kan kjøpe BitBot-tokenet her.

Bitcoin Verden