Ad

Gala-sjefen klandrer internkontroll for 23 millioner dollar utnyttelse

Av:
May 23, 2024
Listen
  • Et sikkerhetsbrudd resulterte i uautorisert preging og salg av GALA-tokens verdt 23 millioner dollar.
  • Gala Games har identifisert den mistenkte gjerningsmannen og samarbeider med internasjonale myndigheter.
  • Tokeninnehavere anbefales å migrere til V2-kontrakten for å forhindre ytterligere tap.

Følg Invezz på TelegramTwitter og Google Nyheter for å få de siste oppdateringer >

Gala Games opplevde et betydelig sikkerhetsbrudd som resulterte i uautorisert preging og salg av GALA- tokens verdt 23 millioner dollar. 20. mai kl. 19:32 UTC la blokkjedeobservatører merke til opprettelsen av 5 milliarder GALA-tokens, verdsatt til omtrent 200 millioner dollar på den tiden.

Leter du etter signaler og varsler fra pro-traders? Registrer deg GRATIS på Invezz Signals™. Tar 2 min.

Den ansvarlige lommeboken solgte disse tokens i partier, noe som førte til at GALAs verdi falt til $0,038, en nedgang på 20 % fra den daglige høyeste.

Interne tiltak å klandre

Copy link to section

Gala Games ‘medgründer og administrerende direktør, Eric Schiermeyer, erkjente hendelsen i et innlegg 20. mai på X, og innrømmet at internkontrollsvikt var skylden. Han bekreftet det uautoriserte salget av 600 millioner GALA-tokens og brenningen av 4,4 milliarder tokens.

“Vi rotet til internkontrollene våre. Dette burde ikke ha skjedd, og vi tar skritt for å sikre at det ikke skjer igjen, skrev Schiemeyer.

Schiermeyer forsikret at Ethereum-kontrakten var sikker og at uautorisert tilgang til GALA-kontrakten var fjernet.

Gala Games mener de har identifisert personen som er ansvarlig for bruddet og samarbeider med FBI, USAs justisdepartement og internasjonale myndigheter. Sikkerhetshendelsen ble senere begrenset, og den rammede lommeboken ble frosset.

Migrering for å forhindre ytterligere økonomiske tap

Copy link to section

Som svar på bruddet oppfordret Gala Games alle token-innehavere til å migrere til en ny V2-kontrakt umiddelbart, siden V1 $GALA-kontrakten utløper ved midnatt UTC. Denne migrasjonen er avgjørende for å forhindre ytterligere økonomiske tap.

Detaljerte trinn for migreringsprosessen er gitt på Gala Games sine offisielle kanaler. Ikke-migrering til V2-kontrakten vil kunne gi betydelige økonomiske tap, da V1-kontrakten ikke lenger vil være operativ.

Gala Games har en historie med sikkerhetsproblemer. Tidlig i 2021 tapte plattformen 130 millioner dollar på grunn av en utnyttelse som påvirket omtrent 8,65 milliarder GALA-tokens. Denne hendelsen førte til juridiske tvister mellom medgründerne Schiermeyer og Wright Thurston, noe som kompliserte gjenopprettingsarbeidet ytterligere og påvirket investortilliten.

Schiermeyer og Thurston anla søksmål mot hverandre i august. Thurston anklaget Schiermeyer for å få Gala Games til å “selge og kaste bort millioner av dollar i selskapets eiendeler,” mens Schiermeyer anklaget Thurston for å stjele GALA verdt 130 millioner dollar.

Denne artikkelen er oversatt fra engelsk ved hjelp av AI-verktøy, og deretter korrekturlest og redigert av en lokal oversetter.

Kryptovaluta