Ad

Her er grunnen til at prisene på ENS, Lido og Pyth Network skyter i været

Av:
May 23, 2024
Listen
  • Lido DAO-tokenprisen steg kraftig denne uken ettersom kryptovalutaene kom seg.
  • De andre tokens som Ethereum Name Service (ENS) og Pyth kom også tilbake.
  • Krypto-frykt- og grådighetsindeksen har hoppet til den grønne sonen.

Følg Invezz på TelegramTwitter og Google Nyheter for å få de siste oppdateringer >

Ethereum Name Service (ENS), Lido DAO (LDO) og Pyth Network-tokens iscenesatte en sterk bedring denne uken da frykt- og grådighetsindeksen ble grønn. LDO hoppet til det høyeste på $2,31 på tirsdag, den høyeste svingningen siden 12. april. Den har steget med over 53 % fra det laveste punktet i år, da dens totale verdi låst (TVL) steg til over 34,40 milliarder dollar.

Leter du etter signaler og varsler fra pro-traders? Registrer deg GRATIS på Invezz Signals™. Tar 2 min.

Ethereum Name Service-token steg til $21,87, det høyeste nivået siden 9. april mens Pyth Network hoppet til $0,540, opp fra denne månedens laveste på $0,5330. Andre tokens som Renzo, Metis og Tectum hoppet også med tosifret.

Indeksen for kryptofrykt og grådighet hoppet

Copy link to section

Denne ytelsen skjedde da kryptofrykt- og grådighetsindeksen flyttet til grådighetssonen på 70, det høyeste punktet siden 18. april. I de fleste tilfeller klarer kryptovalutaer seg bra når det er en følelse av grådighet i markedet.

Kryptovalutaprisene steg da investorer forble optimistiske med hensyn til sannsynligheten for spot Ethereum ETF godkjenninger. Flere selskaper som Blackrock, VanEck, Franklin Templeton og Ark Invest har søkt om disse midlene.

En slik godkjenning forventes å føre til mer tilsig fra institusjonelle investorer slik vi så i Bitcoin-markedet. Alle spot Bitcoin ETFer har lagt til over 50 milliarder dollar i eiendeler de siste månedene, og denne trenden kan fortsette. Faktisk har nesten 1000 selskaper rapportert spot Bitcoin ETF-beholdning.

Lido, Ethereum Name Service og Pyth skyter i været

Copy link to section

Lido er satt til å dra nytte av en Ethereum ETF-godkjenning fordi det er den største aktøren innen flytende staking og DeFi-industrien. Den har over 34,40 milliarder dollar i eiendeler, en økning på 15 % de siste 30 dagene. Det er også et av de mest lønnsomme nettverkene i blokkjedeindustrien, da det genererte over 413 millioner dollar i inntekter i år.

Ethereum Name Service er også den største ETH-domeneregistratoren med over 2,14 millioner navn og integrasjoner med over 420 nettverk. Det vil sannsynligvis fortsette å gjøre det bra etter hvert som Web3-industrien utvikler seg. Som sådan, i stedet for å bruke lange adresser, kan man bruke hans foretrukne navn med ETH-utvidelsen.

I mellomtiden har Pyth Network tatt seg opp igjen på grunn av veksten av Solanas økosystem. Pyth er et Chainlink-alternativ som lar brukere koble data utenfor kjeden til kjeden. Den fokuserer mest på Solanas økosystem, som er i sterk vekst.

Data viser at den totale verdien sikret i økosystemet har hoppet til over 5 milliarder dollar, med de fleste av eiendelene i Kamino Lend, Marginfi Lending, Drift, Jupiter, Solend og Avalon Finance.

Denne artikkelen er oversatt fra engelsk ved hjelp av AI-verktøy, og deretter korrekturlest og redigert av en lokal oversetter.

Bitcoin Kryptovaluta Markedsanalyse