Ad

Ethereum-prisprediksjon ettersom tilbudet i børser stuper

Av:
May 22, 2024
Listen
  • Ethereum-prisen har fått et sterkt bullish-utbrudd denne uken.
  • Det er sjanser for at SEC vil godkjenne spot Ethereum ETFer.
  • Ethereum-reservene på børser har fortsatt å falle.

Følg Invezz på TelegramTwitter og Google Nyheter for å få de siste oppdateringer >

Ethereum- prisen steg tirsdag morgen da forventningene om at Securities and Exchange Commission (SEC) vil godkjenne ETH-ETF-er, økte. Tokenet har steget til over $3,700 og nærmer seg raskt sitt høyeste hittil i år på $4,090.

Leter du etter signaler og varsler fra pro-traders? Registrer deg GRATIS på Invezz Signals™. Tar 2 min.

Ethereum-balansen faller

Copy link to section

De fleste analytikere tror at SEC vil godkjenne Ethereum ETFer av selskaper som Ark Invest, Blackrock, Franklin Templeton og Invesco.

Et slikt trekk vil sannsynligvis føre til mer Ethereum-etterspørsel som vi så med Bitcoin tidligere i år. iShares Bitcoin Trust (IBIT) er de raskest voksende ETFene globalt, da den økte med over 18 milliarder dollar i eiendeler i løpet av fem måneder. Alle spot Bitcoin ETFer har over 50 milliarder dollar i eiendeler.

Ethereum vil sannsynligvis ha samme ytelse fordi det er den nest største kryptovalutaen i verden. Og i motsetning til Bitcoin, vil Ethereum ETF-er, hvis godkjent, distribuere innsatsbelønninger til investorer hver måned.

Staking, der Ethereum-innehavere delegerer sine tokens for å støtte nettverket, er en grunn til at SEC kan avvise søknadene. I tidligere uttalelser har SECs Gary Gensler hevdet at innsats gjør Ethereum til et uregistrert verdipapir.

Hvis det godkjenner Ethereum ETF, betyr det at byrået sannsynligvis vil akseptere fremtidige søknader om tokens som Solana, Polkadot og Cardano.

I mellomtiden går verden tom for Ethereum-mynter. Data viser at Ether-balanser i børser som Binance, Coinbase og Bybit har stupt til det laveste nivået på måneder. Det er nå rundt 13,8 millioner ETH-utvekslingsreserver, ned fra nesten 32 millioner i 2021.

Ethereum balanserer i børser

Valutareservene har falt ettersom flere mennesker har flyttet sine tokens til lommebøker som MetaMask og OKX Wallet. Andre tokens har blitt satset, med data som viser at den totale satsede markedsverdien har hoppet til over 120 milliarder dollar.

I utgangspunktet har Ethereum fortsatt en ledende markedsandel i nøkkelbransjer som DeFi og tokenisering. Imidlertid møter den også betydelig konkurranse fra Solana , som har blitt den populære blokkjeden blant de fleste nye utviklere.

Ethereum-prisprognose

Copy link to section

ETH-diagram av TradingView

Når vi ser på det daglige diagrammet, ser vi at ETH-tokenet har fått et bullish-utbrudd de siste to dagene. Dette utbruddet skjedde etter at tokenet dannet et fallende kilemønster, et populært bullish tegn.

ETH har hoppet over oversiden av kilen og har hele tiden holdt seg over 200-dagers eksponentielle bevegelige gjennomsnitt (EMA) Den har også hoppet over Ichimoku-skyen. Den har også hoppet over den første motstanden til Woodie-pivotpunktet.

Derfor er utsiktene for tokenet bullish, med neste mål å se på er $4,090. Et brudd over det nivået vil øke muligheten for at tokenet stiger til $5 000.

Denne artikkelen er oversatt fra engelsk ved hjelp av AI-verktøy, og deretter korrekturlest og redigert av en lokal oversetter.

Bitcoin Kryptovaluta Markedsanalyse