Base Blockchains Brett, Toshi, Keyboard Cat meme-mynter blomstrer

Av:
Jun 3, 2024
Listen
  • Base Blockchains totale verdi låst har steget til over 1,7 milliarder dollar.
  • Nettverkets DEX-plattformer som Uniswap og Aerodrome har sett mer aktivitet.
  • Bases meme-mynter som Brett, Toshi og Keyboard Cat vinner markedsandeler.

Følg Invezz på TelegramTwitter og Google Nyheter for å få de siste oppdateringer >

Base Blockchains økosystem ser sterk vekst, hjulpet av den sterke ytelsen til dens desentraliserte finans (DeFi) og meme-mynter.

Leter du etter signaler og varsler fra pro-traders? Registrer deg GRATIS på Invezz Signals™. Tar 2 min.

Nettverket har fortsatt å klatre på DeFi-økosystemstigen, og har blitt den syvende største aktøren i bransjen. Den har over 1,7 milliarder dollar i total verdi låst (TVL), noe som gjør den til den syvende største kjeden etter Ethereum, Solana, Tron, Binance Chain, Arbitrum og Blast.

Som Solana, et populært navn i meme-myntindustrien, har Base Blockchain tiltrukket seg flere meme-mynter. Brett, den største meme-mynten i Base, har oppnådd en markedsverdi på nesten 1 milliard dollar. Dette er en bemerkelsesverdig mengde for et token som ble lansert for noen måneder siden.

Markedsverdien til Degen (DEGEN) har økt til over 270 millioner dollar, mens Toshi og Keyboard Cat (KEYCAT) har steget med 65 % og 157 % de siste syv dagene. De andre beste meme-myntene i økosystemet er mfercoin, doginme, Mochi, høyere og Boomer.

Den økende etterspørselen etter disse meme-myntene har skapt mer aktivitet i Base Blockchains meme-mynter har ført til mer aktivitet i deres Decentralized Exchanges (DEX). Aerodrome Finances volum steg til over 13 millioner dollar i løpet av de siste 24 timene. Tilsvarende Uniswap ( V3) og V2 Basebørser håndterte over 161 millioner dollar og 85 millioner dollar i samme periode.

Andre store DEX-plattformer i Base Blockchain som PancakeSwap, SushiSwap og BaseSwap har også sett sterk etterspørsel de siste månedene.

Denne trenden ligner suksessen til Solana , som har blitt den største konkurrenten til Ethereum. Solanas meme-mynter som dogwifhat, Bonk, Book of Meme, Popcat og Cat in a Dogs World (MEW) har tatt markedsandeler. Deretter har Solanas DEX-nettverk som Raydium, Orca og Jupiter blitt de største aktørene i DEX-industrien.

Base Blockchains suksess er en god ting for Coinbase, som lanserte Ethereum lag-2-nettverket i 2023. Det vil hjelpe det å diversifisere inntektene ved å ta en liten avgift for alle transaksjoner i nettverket. Analytikere tror at Base vil lansere en airdrop for nettverket i årene som kommer.

Denne artikkelen er oversatt fra engelsk ved hjelp av AI-verktøy, og deretter korrekturlest og redigert av en lokal oversetter.

Kryptovaluta