Travala.com ger sig in på den snabbväxande kinesiska resemarknaden

By: Jinia Shawdagor
Jinia Shawdagor
Jinia är en krypto- och blockchain-entusiast baserad i Sverige. Hon älskar allt som är positivt, att resa och finner glädje och… read more.
on sep 19, 2020
  • Travala.com satsar stort i Kina – en av mest stabila resemarknaderna i dagsläget.
  • Tack vare lanseringen kan resenärer i Kina nu betala för sina restjänster med fler än 30 olika kryptovalutor.
  • Företaget planerar också att börja stöda WeChat Pay i framtiden.

Travala.com, en resebyrå på nätet som stöds av Binance, har nu börjat vända sig till turister i Kina. Entrén i Kina kommer samtidigt som landets resemarknad fortsätter sin comeback till nivåerna före covid-19. Travala.com lanserade en kinesisk webbplats och ett regionalt kundsupportteam på kort tid och marknadsför nu som bäst sina tjänster till resenärer i landet.

I en artikel på Coinbase konstaterar Travala.com:s VD Juan Otero att företaget tack vare utvecklingen kunnat positionera sig för att erbjuda ömsesidig nytta till inhemska jet-setters och hotellgäster i en av de mest stabiliserade resekonomierna runt om i världen just nu.

Vill du ha de senaste nyheterna, heta tips och marknadsanalyser? Prenumerera på Invezz nyhetsbrev idag.

Otero tillade:

”Europa, USA och våra andra starka marknader kommer möjligen att ta tre till fyra månader att återhämta sig, medan i Kina sker återhämtningen nu och mycket snabbt. Kina är en av de största inhemska resemarknaderna i världen tillsammans med USA och även en av de snabbast växande.”

Travala.com vill förbättra resan med krypto

Enligt Otero kommer resenärer i Kina att kunna betala för sina flygbiljetter och boenden med de över 30 kryptovalutor som idag erbjuds på plattformen. Därtill kommer Travala.com också att acceptera WeChat Pay inom kort.

Samtidigt fortsätter Travala.com att utveckla och förbättra sin plattform för att uppnå ännu högre kundnöjdhet. För drygt en månad sedan meddelade resebolaget att man utökat sitt erbjudande med fler än 1 miljon bostäder i 195 länder för att öka antalet resor med krypto. De nya bostäderna är fördelade på 80 000 destinationer världen över och kan bokas via företagets webbplats och mobilapplikationer.

Investera i krypto, aktier, ETF:er & mer på bara några minuter med vår föredragna mäklare, eToro
7/10
67% av CFD-konton går med förlust