Change Invest erbjuder extremt låga kryptoavgifter

Författad av: Jinia Shawdagor
september 21, 2020
  • Köp och försäljning av Bitcoin är gratis på plattformen medan altcoin-transaktioner har en avgift på 0,5%.
  • Plånbokappen har fantastiska funktioner som prisnotiser och meddelanden om förändringar av portföljvärden.
  • Plattformen stöder över 17 av de största kryptovalutorna på marknaden.

Change Invest är en europeisk tjänsteleverantör för kryptobörsar som är ute på uppdrag att förse användare och investerare med de lägsta avgifterna i branschen. Enligt Change Invest br handel vara enkel och billig.

Plattformen stöder 17 ledande kryptovalutor på marknaden, inklusive bl.a. Bitcoin, Tezos, Litecoin, Ripple, Ethereum, Stellar, EOS, Bitcoin Cash, Cardano och Dash. Med Change Invest kan användare handla digitala valutor via en pålitlig och säker blockchain-plånbok utan provision.

Vill du ha de senaste nyheterna, heta tips och marknadsanalyser? Prenumerera på Invezz nyhetsbrev idag.

webbplatsen anges att:

”Vårt uppdrag är att alltid erbjuda lägsta möjliga avgifter samtidigt som vi tillhandahåller bästa möjliga service. Om vi kan bli billigare kommer vi att bli det.”

Spara tid och pengar

Change Invest finns tillgängligt och stöds i fler än 31 länder där tusentals människor använder den innovativa kryptohandelsplattformen. Över 60 000 konton har öppnats och handelsvolymen är över 10 miljoner euro per månad. Funktionen som kallas ”No provision” säkerställer att avgifterna är minimala, vilket sparar pengar. Användarrecensionerna för Change Invest är överens om att plattformen är utmärkt för nybörjare eftersom den är relativt lätt att använda, vilket hjälper till att spara tid.

När du installerar appen på din telefon får du omedelbara portföljnotiser. Därtill får användarna regelbundna notiser när Bitcoin gör stora prisrörelser. Appen har också enkla instrument som hjälper användarna att förstå marknadstrenderna bättre.

En säker plattform

Med Change Invest är dina kryptotillgångar säkra eftersom de skyddas i en plånbok med flera signaturer. Tillgångarna förvaras också i högt ansedda finansinstitut i EU. Plattformen är också licensierad för att tillhandahålla kryptovalutatjänster – den är reglerad och följer EU:s och Estlands tillämpliga regler.

De digitala medlen skyddas av världens säkraste lösning som tillhandahålls av BitGo, som har varit drivande inom säkerhetslösningar för tjänster baserade på blockchain-teknik.

Antifraud-plattform

Plattformen använder också avancerad programvara för att upptäcka och förhindra bedrägerier. Programvaran erbjuder funktioner för att öka användarnas medvetenhet om misstänkta transaktioner, handelsparter och deras rykte för att skydda användarnas medel.

Plattformen har lyckats bibehålla de lägsta priserna för att köpa Bitcoins och andra kryptovalutor inom Europeiska unionen. Det är också en användarvänlig plattform med ett aktivt team som använder telegram, livechattar och besvarar e-postmeddelanden för att kommunicera med sina kunder.