bitFlyer integrerar PayPal för sömlösa köp av krypto

By: Jinia Shawdagor
Jinia Shawdagor
Jinia är en krypto- och blockchain-entusiast baserad i Sverige. Hon älskar allt som är positivt, att resa och finner glädje och… read more.
on sep 22, 2020
  • Integrationen låter bitFlyers användare i Europa köpa kryptovalutor på ett säkert sätt.
  • Tack vare PayPal kommer börsens användare att kunna göra nästan omedelbara insättningar.
  • Enligt bitFlyers COO kommer köpen av krypto via PayPal att fungera precis som fiat-transaktioner.

Den ledande kryptobörsen bitFlyer har inlett ett samarbete med PayPal för att införa PayPal-betalningar på sin plattform. Enligt ett pressmeddelande den 21 september innebär draget att PayPals europeiska användare nu kan sätta in pengar på bitFlyers Europa-plattform för att säkra köp av kryptovalutor. Genom att integrera PayPal-betalningar har bitFlyer potential att locka miljontals PayPal-användare att kliva ombord på kryptotåget.

Enligt pressmeddelandet är detta bitFlyers senaste initiativ för att garantera säker kryptohandel världen över samtidigt som man stöder och skyddar såväl nybörjare inom krypto som erfarna handlare.

Vill du ha de senaste nyheterna, heta tips och marknadsanalyser? Prenumerera på Invezz nyhetsbrev idag.

Andy Bryant, chef för bitFlyer Europe, kommenterade utvecklingen och sa att ett stort antal bitFlyer-användare redan använder PayPal för fiat-transaktioner. På samma sätt kan de nu köpa Bitcoin och andra kryptomynt.

Han tillade att:

”Vi är stolta över att erbjuda användarna möjlighet att använda sina PayPal-konton för att sätta in pengar för att köpa krypto. Integrationen av PayPal erbjuder en ny finansieringskälla för bitFlyer-användare.”

Förser användarna med en pålitlig och nästan omedelbar betalningsmetod

Integrationens mål är att ge bitFlyer-användare en extra insättningsmetod utöver de traditionella betalningsmetoderna som nu finns tillgängliga på plattformen, som t.ex. banköverföringar. Även om de metoderna har tjänat börsens användare väl är de ofta långsamma och det kan ta upp till tre bankdagar innan en insättning går igenom. Genom att införa PayPal-betalningar kan bitFlyer erbjuda sina kunder nästan omedelbara transaktioner.

Jacek Bastin, bitFlyers affärsstrategichef, noterade att även om kryptosektorn växer snabbt är den fortfarande väldigt ung och kan därför kännas skrämmande för nykomlingar. Bastin tror att integreringen av PayPal kommer att underlätta processen att välkomna nya kryptoanvändare tack vare att betalningsplattformen redan behandlar nästan en tredjedel av de europeiska e-handelsbetalningarna. Bastin tillade att PayPals rykte om att vara snabbt, säkert och pålitligt kommer att säkerställa att kryptoentusiaster kan göra sömlösa insättningar.

Investera i krypto, aktier, ETF:er & mer på bara några minuter med vår föredragna mäklare, eToro
7/10
67% av CFD-konton går med förlust