Ad

MEME-MYNTS STORHETSTID ÄR HÄR

Memeinated animation

NÄSTA 100x PRE-SALE STARTAR SNART

KÖP NU

Scalable Solutions och Lumi Wallet samarbetar i White-Label-mjukvaruavtal

Av:
Sep 22, 2020
Uppdaterad: May 31, 2022
Listen
  • Lumi Wallet och Scalable Solutions tillkännager ett nytt partnerskap.
  • En ny Lumi White Label-plånbok kommer att lanseras i oktober.
  • Båda företagen hoppas kunna fortsätta öka acceptansen av kryptovalutor.

Följ Invezz på TelegramTwitter och Google News för de senaste uppdateringarna >

Plånboksleverantören Lumi Wallet och den digitala marknadsplatsen Scalable Solutions har ingått ett avtal som kommer att leda till lanseringen av en ny Lumi White Label-plånbok i oktober.

Lumi-plånboken är en säker och pålitlig kryptoplånbok som fungerar på webb- och mobilplattformar för Android och iOS. Den är utvecklad för att stödja ett brett utbud av olika kryptovalutor och tokens, som t.ex. BTC, BCH, ETH, EOS, Tether USDT, Binance USD, Paxos Standard Token, Celsius, Dai och fler än 1200 ERC20-tokens.

Lumis VD Diane Furman meddelar att affären med Scalable Solutions kommer att utöka Lumis genomslag. Företaget hoppas kunna fortsätta sitt arbete för att nå både nybörjare och avancerade investerare. Affären med Scalable är ett steg mot Lumis mål att underlätta massöverföring av kryptovalutor.

”Scalable har ett fantastiskt team av proffs som hjälper LUMI WALLET att växa dynamiskt,” säger Furman. “Vi värdesätter deras genomtänkta teamwork som leder till synliga resultat. Vi ser fram emot att drastiskt öka användningen av vår teknik genom detta partnerskap.”

Scalable Solutions grundades av Mark Berger och har hjälpt företag att lansera egna digitala börser i nästan åtta år genom sina olika White Label-mjukvaror. Scalable fungerar med både blockchain-infrastruktur och på traditionella finansmarknader. Företagets mål är att överbrygga klyftan mellan äldre finansiella instrument och nästa generations tillgångar som kryptovalutor.

“Vi tror att vårt partnerskap med Lumi kommer att visa sig vara mycket framgångsrikt – båda våra företag värnar om säkerheten och vill göra livet enklare för operatörer och slutanvändare,” säger Berger. “Lumi är en väletablerad produkt som har inbyggt Web 3.0-stöd och därför förenklar transaktioner oerhört. ”

Ad

Kom enkelt igång med krypto genom att följa kryptosignaler & diagram från den professionella handlaren Lisa N Edwards. Registrera dig idag för handel som är enkel att följa för massor av altcoins hos GSIC.