ZenGos plånbok får spårning kryptoportföljer direkt i appen

By: Jonah Keri
Jonah Keri
Jonah Keri är en handlare och analytiker som tillbringade 11 år på Investors Business Daily med fokus på marknaderna.… read more.
on sep 24, 2020
  • ZenGo lägger till historiska diagram i sin app.
  • Företaget hoppas kunna bli en "one-stop shop" för kryptoinvesterare.
  • ZenGo-användare kan också köpa, tjäna, lagra, handla och investera krypto direkt i plånboken.

Kryptoplånboksleverantören ZenGo har utökat sitt apperbjudanden genom att lägga till en funktion som låter användare spåra sina kryptoportföljer direkt i appen.

ZenGo har blivit känd som en av de mest användarvänliga kryptoplånböckerna. Den gör det möjligt för användare att köpa krypto, inklusive Bitcoin, Ethereum och andra ledande kryptovalutor. Det låter också användare investera i, tjäna, handla och lagra en mängd olika kryptovalutor.

Vill du ha de senaste nyheterna, heta tips och marknadsanalyser? Prenumerera på Invezz nyhetsbrev idag.

Som vi berättade här på Invezz i juli bedriver ZenGo också marknadsundersökningar på kryptomarknaden. Resultaten av undersökningarna kan varna användarna om potentiella säkerhetsrisker och andra kryptorelaterade problem.

Den största skillnaden med ZenGo är att det tillåter användare hantera tillgångar utan att behöva privata nycklar, lösenord eller KYC-information.

ZenGo introducerar historiska diagram

Utöver att enbart erbjuda förvaring av krypto låter ZenGo också användare byta krypto och tjäna krypto gratis på olika sätt via sin app.

Den här veckan har ZenGo lagt till en ny funktion för historiska diagram. Vi funktionen kan användare spåra utvecklingen för sina kryptoinnehav utan att ständigt behöva klicka för uppdateringar på börser och kryptonyhetssidor. Genom att erbjuda denna funktion hoppas ZenGo att deras plånbok ska börja användas som en ”one-stop shop” för att fatta kryptoinvesteringsbeslut.

Företaget hoppas att de historiska diagrammen kommer att komplettera plånbokens inkomstgenererande funktioner, som ett sätt att uppväga höga kryptotransaktionsavgifter. ZenGo-användare kan sätta in sina mynt på ett sparkonto för att generera ränta i appen. De kan också tjäna genom ZenGos program för att bjuda in nya användare. Hänvisningsprogrammet gör det möjligt för användare att få passiva inkomster och tjäna 50% av ZenGos provision på köp som görs av de nya användarna som lockats till appen.

Funktionerna visar att ZenGo, precis som många andra kryptoplånböcker, strävar efter att ge investerare större kontroll över sina kryptoinvesteringar. I takt med att kryptovalutorna lockar nya investerare hoppas ZenGo kunna dra fördel av det ökande kryptoantagandet.

Investera i krypto, aktier, ETF:er & mer på bara några minuter med vår föredragna mäklare, eToro
10/10
67% of retail CFD accounts lose money