eToro börjar ge insatsbelöningar för Cardano (ADA) och Tron (TRX)

By: Jinia Shawdagor
Jinia Shawdagor
Jinia är en krypto- och blockchain-entusiast baserad i Sverige. Hon älskar allt som är positivt, att resa och finner glädje och… read more.
on okt 2, 2020
  • eToro har introducerat en tjänst för insatser (staking) för Cardano (ADA) och Tron (TRX).
  • Enligt eToro får alla användare med öppna positioner belöningar varje månad.
  • För att månadsbelöningarna ska betalas ut måste de överstiga 0,77 pund.

eToro har börjat erbjuda insatsbelöningar för Cardano (ADA) och Tron (TRX). Nyheten avslöjades i ett blogginlägg den 1 oktober som också konstaterade att den nya tjänsten kommer att ge eToro-användare månadsbelöningar bara för att äga TRX eller ADA.

Enligt blogginlägget kommer eToro att genomföra insatsprocessen på uppdrag av sina användare. Med andra ord kommer börsens kunder att kunna tjäna krypto på krypto på samma sätt som de kan tjäna ränta på pengar. Genom att utnyttja möjligheten kommer användarna att kunna sätta sin krypto i en säker miljö och bidra till valideringsprocessen för flera blockchain-nätverk.

Vill du ha de senaste nyheterna, heta tips och marknadsanalyser? Prenumerera på Invezz nyhetsbrev idag.

Endast användare på eToro USA LLC, eToro (UK) Ltd eller eToro (Europe) Ltd kommer att vara berättigade till insättningsprogrammet. För att få belöningarna måste användarna däremot ha öppnat sina positioner under en viss tidsperiod. Hur lång perioden är kommer att variera beroende på blockchain-nätverket för den aktuella kryptotillgången.

Fördelar med att satsa med eToro

Börsen tillade att man kommer att betala ut insatsbelöningarna varje månad från och med november i ADA och/eller TRX. Enligt eToro kräver utbetalningsprocessen inga åtgärder från användarna.

Därtill noterade eToro att användarna kommer att ha fullt ägande av sina insatta kryptovalutor. Genom att placera sin ADA eller TRX kommer klienterna att ha anförtrott sina medel till börsen för att slutföra hela processen säkert och effektivt för deras räkning. På så sätt slipper användarna också de utmaningar som är involverade i att satsa på egen hand.

Investera i krypto, aktier, ETF:er & mer på bara några minuter med vår föredragna mäklare, eToro
7/10
67% av CFD-konton går med förlust