Coinbase listar Compound i sitt Earn-program

By: Ali Raza
Ali Raza
Ali spelar en nyckelroll i kryptovalutans nyhetsteam. Han älskar att resa på fritiden och tycker om att spela cricket,… read more.
on okt 15, 2020
  • Coinbases Earn-program, som utbildar användare och betalar dem för att lära sig, har just lagt till Compound.
  • Allt användarna behöver göra är att gå igenom undervisningsmaterialet för att tjäna COMP.
  • De lär sig dels om projektet i sig, men också om kryptolån i stort.

För ett tag sedan lanserade kryptobörsen Coinbase sitt populära Earn-program, där det erbjuder läromedel om olika aspekter av kryptoindustrin, och användarna får betalt för att lära sig. Nu erbjuder den stora amerikanska börsen lektioner om DeFi-utlåning och upplåning genom att lära användare om Compound.

Coinbase utbildar nu användare om Compound

Coinbase la till Compound tidigare idag i sitt Earn-program. Projektets token COMP lades också till och användare kan nu gå igenom en serie uppgifter som visar dem hur de kan delta i decentraliserad styrning.

Vill du ha de senaste nyheterna, heta tips och marknadsanalyser? Prenumerera på Invezz nyhetsbrev idag.

Compound (COMP) är ett av de största och mest aktiva projekten i DeFi-sektorn och Coinbase hoppas att användare tack vare den guidade introduktionen kommer att få upp ögonen för möjligheterna inom DeFi.

Detta är bara det senaste steget Coinbase tagit för att introducera sina användare till DeFi och vice versa. Börsen har redan lagt till undervisningsmaterial för andra DeFi-projekt, till exempel den decentraliserade börsen (DEX), som kallas Kyber Network, och för 0x.

Sedan finns det en lånetjänst, MakerDAO, och nu Compound. Som många kanske redan vet är Compound ett projekt som gör det möjligt för användare att sätta in mynt och tjäna ränta genom att helt enkelt hålla dem låsta på plattformen. Alternativt kan mynten också användas som säkerhet för att skapa lån.

Varför är det värt att äga och använda Compound tokens

Förening är känt för sin transparens och höga decentraliseringsnivå. Det var också ett av de första projekten inom DeFi som helt överlämnade kontrollen till sin community, snarare än att behålla den inom sitt utvecklingsteam.

Användarna kan nu rösta om olika utvecklingsbeslut och bestämma vilken riktning projektet ska ta. De gör det genom att använda COMP-tokens, som representerar användarnas rösträtt i projektets styrning. Hittills har mer än 859 miljoner dollar i krypto deponerats i Compound, och projektet har över 5 600 användare vid denna tidpunkt.

Investera i krypto, aktier, ETF:er & mer på bara några minuter med vår föredragna mäklare, eToro
7/10
67% av CFD-konton går med förlust