Cardano (ADA) mot motstånd vid 0,10 dollar under pågående valosäkerhet

By: Stanko Iliev
Stanko Iliev
Stanko ägnar sig åt att förse investerare med relevant information som kan användas för att ta bra investeringsbeslut. Han… read more.
on nov 5, 2020
  • Huvudtrenden för Cardano är fortfarande neutral-hausse och myntet siktar nu mot 0,10 dollar.
  • Transaktionsvolymerna för denna kryptovaluta förväntas öka.
  • Cardano lockar ständigt till nya kunder men det finns fortfarande en viss osäkerhet kring projektet.

De flesta av de stora kryptokurvorna har stigit medan rösterna i presidentvalet i USA fortsätter att räknas. Joe Biden har ett väldigt bra utgångsläge för att bli landets 46:e presidenten och hans läger hoppas att de ska nå 270 elektorer redan idag.

Grundläggande analys: Cardano-priset går starkt trots att klar vinnare saknas

Investerarnas uppmärksamhet är för närvarande fokuserad på det amerikanska presidentvalet och priset på Cardano går också upp trots att utgången är osäker. Presidentvalet i USA är fortfarande jämnt, men enligt de senaste uppgifterna förbättrar Biden sin position i Michigan och Wisconsin.

Vill du ha de senaste nyheterna, heta tips och marknadsanalyser? Prenumerera på Invezz nyhetsbrev idag.

Priset på Cardano (ADA) steg från 0,088 till över 0,096 dollar det senaste dygnet och det aktuella priset ligger runt 0,095 dollar. Huvudtrenden för denna kryptovaluta är fortfarande neutral-hausse och Cardano (ADA) siktar in sig på 0,10 dollar när den uppåtgående trenden fortsätter.

Det är också värt att nämna att priset på Cardano är korrelerat med priset på Bitcoin och investerare i denna kryptovaluta bör också ha Bitcoin på sin ”bevakningslista”. Bitcoin har återigen susat upp över 14 000 dollar och vissa analytiker tror att BTC kan börja handla ännu högre de kommande dagarna.

Detta är även positiva nyheter för Cardano-priset och den här månaden kan vara mycket viktigt för det framtida priset på denna kryptovaluta.

Cardano har en helt öppen källkod och fokuserar på identitet, värde och styrning, allt i en plattform. Cardano har sin egen kryptovaluta som kallas ADA och enligt analytiker kan projektet erbjuda mer avancerade funktioner än något tidigare projekt.

Transaktionsvolymerna för ADA förväntas öka och kundbasen förväntas växa. När det händer kommer priset på denna kryptovaluta att ligga på betydligt högre nivåer och Cardano (ADA) kan vara en av de bästa tillgångarna på kryptovalutamarknaden under den kommande perioden.

Cardano är redan kopplat till olika betalningsprogram, men något att tänka på innan man bestämmer sig för att köpa denna kryptovaluta är den konkurrens som Cardano möter från andra liknande projekt. Investerare i Cardano bör komma ihåg att det fortfarande handlar om en mycket riskfylld kryptovaluta, men det kan vara ett bra tillfälle att handla Cardano (ADA) just nu.

Teknisk analys: Tjurar fokuserar på att bryta motståndsnivån vid 0,10 dollar

Huvudtrenden för denna kryptovaluta är fortfarande neutral-hausse och Cardano (ADA) siktar nu mot 0,10 dollar när den uppåtgående trenden fortsätter.

Datakälla: tradingview.com

På det här diagrammet har jag nu markerat viktiga motstånds- och stödnivåer. De viktiga stödnivåerna är 0,09 och 0,08 dollar, samtidigt som 0,10 och 0,12 dollar representerar motståndsnivåerna. Om priset stiger över 0,10 dollar skulle det vara en signal att köpa Cardano (ADA) och då ligger vägen öppen till 0,11 dollar.

Ett lyft över 0,12 dollar skulle stöda fortsättningen av den hausseartade trenden för Cardano (ADA) och nästa prismål kan då ligga runt 0,15 dollar. Om priset å andra sidan skulle sjunka under 0,09 dollar skulle det vara en ”säljsignal” och då fortsätter det mest troligt att falla ned till 0,08 dollar.

Sammanfattning

Kryptovalutamarknaden stiger samtidigt som resultatet i USA:s presidentval fortfarande är osäkert. Om priset på Cardano stiger över 0,10 dollar skulle det vara en signal att köpa Cardano (ADA) och då ligger vägen öppen upp till 0,11 dollar.