Är Waves (WAVES) ett ”köp” eller ”sälj” i december?

By: Stanko Iliev
Stanko Iliev
Stanko ägnar sig åt att förse investerare med relevant information som kan användas för att ta bra investeringsbeslut. Han… read more.
on nov 20, 2020
  • Waves steg över 7 dollar idag och just nu finns det inget som pekar på att den positiva trenden skulle vändas.
  • Waves har många fördelar för företagskunder som vill utveckla eller skapa nya tjänster.
  • "Risk/reward"-förhållandet ser ändå inte helt lovanda ut just nu.

Priset på Waves (WAVES) aktier steg över 7 dollar idag innan det föll något till det aktuella priset på 6,78 dollar. Denna kryptovaluta fortsätter att handlas på en tjurmarknad och för närvarande finns det inga signaler om att trenden skulle vändas.

Grundläggande analys: Waves gör det möjligt att utfärda tokens utan någon erfarenhet av programmering

Waves är en allomfattande gateway-blockchain-plattform som erbjuder en utvecklarvänlig infrastruktur som en experimentell grund för innovation. Waves-protokollets smarta kontrakt gör att du kan skapa en dApp – en applikation som lagras och körs via blockchain-nätverket.

Vill du ha de senaste nyheterna, heta tips och marknadsanalyser? Prenumerera på Invezz nyhetsbrev idag.

Waves lanserades 2016 av den ukrainskfödda forskaren Alexander Ivanov och det initiala mynterbjudandet (ICO) var ett av de första inom kryptobranschen. Med mer än 300 noder världen över är detta blockchain-protokoll sömlöst och säkert.

Waves har många fördelar för företagskunder som vill förbättra eller skapa nya tjänster via blockchain-protokollet. Vem som helst kan gå med i Waves-nätverket och skapa anpassade kryptotokens (och de applikationer som styr dem) utan omfattande programmering av smarta kontrakt.

Waves native token är WAVES och det här är en kryptovaluta som du definitivt inte bör ignorera. Tidigare i år meddelade Waves att plattformen skulle anslutas till Ethereum genom att släppa WAVES-token som en ERC-20-standardtillgång.

WAVES kan handlas på ett stort antal börser och priset på denna kryptovaluta har haft en stigande trend i flera månader. Trots det är min åsikt att det fortfarande handlar om en mycket riskfylld kryptovaluta och om du bestämmer dig för att köpa Waves (WAVES) rekommenderar jag att du alltid använder en ”stop-loss”-order.

Teknisk analys: Waves förblir i köpzonen

Waves fortsätter att befinna sig på en tjurmarknad men handlare bör alltid använda ”stop-loss”- och ”take profit”-order när de öppnar sina positioner eftersom risken är mycket hög enligt min mening.

Datakälla: tradingview.com

Waves har stigit från 1 till över 7 dollar sedan i maj 2020 och så länge priset är över 5 dollar förblir denna kryptovaluta i köpzonen. Om priset stiger över 7 dollar igen kan nästa prismål ligga på 7,5 dollar, men ”risk/reward”-förhållandet är för närvarande inte bra enligt min mening.

Det finns många andra kryptovalutor som är mindre riskfyllda och om priset bryter under stödet vid 5 dollar skulle det vara en stark säljsignal.

Sammanfattning

Waves är en blockchain-plattform som gör det möjligt för alla att bygga sina egna applikationer. Waves har många fördelar för företagskunder och med fler än 300 noder är detta blockchain-protokoll både sömlöst och säkert. Priset på Waves (WAVES) har haft en stigande trend i flera månader och för närvarande finns det ingen signal om att trenden skulle vändas. Projektet har en ljus framtid enligt många analytiker eftersom Waves gör det möjligt för användare att utfärda tokens utan någon programmeringserfarenhet. Trots detta är min åsikt att det fortfarande handlar om en mycket riskfylld kryptovaluta och om du bestämmer dig för att investera i Waves (WAVES) rekommenderar jag att du alltid använder en ”stop-loss”-order.