Staking av Zilliqa (ZIL) nu live på plattformen Frontier

By: Jinia Shawdagor
Jinia Shawdagor
Jinia är en krypto- och blockchain-entusiast baserad i Sverige. Hon älskar allt som är positivt, att resa och finner glädje och… read more.
on nov 26, 2020
  • Användare kan lagra, spendera, ta emot och staka via plattformens mobilgränssnitt.
  • Staking är för närvarande tillgängligt på Android och kommer snart att stödjas även på iOS.
  • Användare får tillgång till en plånbok med flera mynt på Frontier med kontroll över sina privata nycklar.

Frontier har nyligen lanserat staking av Zilliqa (ZIL) på sin plattform. Enligt ett tweet kan Zilliqa-staking göras direkt via Frontier-appen. Genom applikationen kan användare staka ZIL såväl som spendera, lagra och ta ut sina medel närhelst de vill. I dagsläget är live-handel av $ZIL via Frontier endast tillgänglig med Android-telefoner, men iOS kommer att inkluderas i framtiden.

Enligt Frontier kan användare staka med Zilliqas native tokens efter att ha satt in dem i sin $ZIL-plånbok. Lanseringen har också pro-funktioner som gör det möjligt för användare att se den uppskattade avkastningen för sina tokens. Avkastningen kan visas på dygnsbasis, veckobasis och även årligen via den nya integrerade plattformen.

Om Frontier

Vill du ha de senaste nyheterna, heta tips och marknadsanalyser? Prenumerera på Invezz nyhetsbrev idag.

Frontier är en användarvänlig och enkel plånbok byggd för att stödja DeFi-ekosystemet. Den erbjuder ett decentraliserat sätt för användare att investera och kontrollera sina privata nycklar. Upplägget är känt för att vara ett säkert, enkelt och roligt sätt att använda DeFi-nätverk via plattformen. Eftersom DeFi-branschen fortsätter att expandera har Frontier tio protokoll där användare kan knyta sin data och kontoinformation för effektivare investeringar. Den innovativa plånboken stöder för närvarande MakerDao SCD, Compound Finance, Set Protocol och Uniswap.

Tillväxt för non-custodial staking

Kryptobranschen har sett en explosion av non-custodial staking-leverantörer som vill ge makten tillbaka till folket. Vid denna form av staking äger användarna nycklarna till sina mynt, vilket garanterar säkerhet och transparens. Investerarna har ofta 100% kontroll över var de vill satsa och till och med vilka validerare som ska användas.

Investera i krypto, aktier, ETF:er & mer på bara några minuter med vår föredragna mäklare, eToro
7/10
67% av CFD-konton går med förlust