Gnosis Safe innehar 2,5% av ETH:s totala utbud

By: Jinia Shawdagor
Jinia Shawdagor
Jinia är en krypto- och blockchain-entusiast baserad i Sverige. Hon älskar allt som är positivt, att resa och finner… read more.
on jan 17, 2021
  • Företaget mottog en transaktion på 1,5 miljoner ETH den 14 januari för att uppnå denna milstolpe.
  • Genom att säkra 2,5% av ETH:s utbud är Gnosis Safe nu den tredje största ETH-förvararen.
  • Företaget är relativt nytt inom kryptoförvaring med bara en månads erfarenhet i branschen.

Gnosis Safe, en smart kontraktsbaserad Ethereum-plånbok innehar nu 2–2,5% av Ethereums (ETH) totala utbud. Projektet, som säger sig vara den mest pålitliga plattformen för att lagra digitala tillgångar på Ethereum, avslöjade denna nyhet genom två tweets. Det första kom den 13 januari, där företaget avslöjade att de innehade 1% av ETH:s totala utbud.

Cirka 20 timmar senare publicerade företaget en ny tweet som sa:

Vill du ha de senaste nyheterna, heta tips och marknadsanalyser? Prenumerera på Invezz nyhetsbrev idag.

Eller snarare 2–2,5% av ETH-utbudet, efter att ytterligare 1,5 miljoner ETH överfördes till Gnosis Safe idag!

Företaget uppnådde milstolpen efter att ha tagit emot en enskild transaktion på 600 000 ETH den 13 januari, följt av 1,5 miljoner i ETH-transaktioner den 14 januari. Gnosis förvaringstjänster riktar sig mot stora kryptoinnehavare som investeringsfonder och kryptobörser, men det är fortfarande ett mysterium vem som genomförde transaktionerna.

Betydande tillväxt på en månad

Gnosis Safe innehar nu mer än 2,5 miljoner ETH. För närvarande är det totala utbudet av ETH 114 257 927 mynt. I skrivande stund byter ETH händer till 871,4 pund, vilket innebär att Gnosis Safe innehar ETH till ett värde av 2,178 miljarder pund. Det innebär också att Gnosis Safe har blivit den tredje största Ethereum-förvaltaren efter Ethereum själv och Binance, världens största kryptobörs.

Gnosis-protokollet gick live som en helt decentraliserad börs med mål att maximera likviditeten och underlätta skapandet av nya marknadsmekanismer inom DeFi. Sedan lanseringen 2017 har flera DeFi-projekt utnyttjat Gnosis multi-sig-förvaring. När användningen av företagets tjänster fortsatte att öka bestämde de sig för att ge sig i kast med kryptoförvaring så sent som för en månad sedan.

Investera i krypto, aktier, ETF:er & mer på bara några minuter med vår föredragna mäklare, eToro
7/10
67% av CFD-konton går med förlust