VeChain (VET) lanserar Sync2 för att uppmuntra massivt Dapp-antagande

By: Ali Raza
Ali Raza
Ali spelar en nyckelroll i kryptovalutans nyhetsteam. Han älskar att resa på fritiden och tycker om att spela cricket,… read more.
on jan 29, 2021
  • Med den nya appen slipper användare att hantera kryptotillgångar för att betala för gas-avgifter.
  • Enligt VeChain kommer introduktionen av appen att uppmuntra till massivt antagande av dApp-protokollet.
  • VeChain planerar att introducera dApp-lösningen för att konkurrera med Ethereums dApps-plattform.

VeChain (VET) har lanserat en ny blockchain-baserad applikation, Sync 2, som kommer att köras som en webbapplikation. Enligt företaget är det en innovativ lösning som möjliggör massantagande av decentraliserade applikationer (dApps).

”Vi tillkännager #VeChain Sync 2, en revolutionerande lösning som möjliggör #dApp-massantagande!,” säger VeChain i ett blogginlägg.

Vill du ha de senaste nyheterna, heta tips och marknadsanalyser? Prenumerera på Invezz nyhetsbrev idag.

Blogginlägget uppgav också att den nya appen kommer att vara den första blockchain-baserade lösningen för dAppa i branschen. Som ett resultat hoppas VET att de kan uppmuntra till massiv dApps-adoption eftersom det avlägsnar alla inträdeshinder.

dApps är fortfarande nya på marknaden, vilket gör dem svårare att använda jämfört med webbapplikationer. Det kräver att användare byter mellan vissa enhetstyper och webbläsare för att komma åt dem. Och användarna av dessa appar kan också bedriva kryptovalutahandel, vilket gör det ännu svårare att använda och hantera.

System för att uppmuntra till mer effektivitet

Som ett resultat säger VeChain att man planerar att göra systemet lite mer enkelt och mindre krävande att använda. Detta kommer säkert att uppmuntra till mer adoption, enligt VeChain.

Sync 2:s digitala plånbok kommer att fungera med viktiga protokoll som VIP-201 och VIP-191 och kommer att erbjuda en anslutning som möjliggör massivt antagande av dApp-teknik.

Det kommer också att integreras med VeChains protokoll för avgiftsdelegering. Detta innebär att användarna hädanefter inte behöver dras med med den besvärliga uppgiften att hantera sina kryptovalutor för att betala gas-avgifter. Nu betalar dApp-tjänsteleverantörerna för användarnas räkning.

Företaget försöker få användarna att se den nya lösningen som ett bättre alternativ till Ethereum (ETH) vad gäller dApp blockchain-teknik. Vechain hoppas att den förbättrade tekniken kommer att uppmuntra fler användare att investera i VeChain. Företagets verkställande direktör Sunny Lu upprepade också att företagets mål är att presentera en mycket solid konkurrensfördel över Ethereum i dApp-blockchain-industrin.

Investera i krypto, aktier, ETF:er & mer på bara några minuter med vår föredragna mäklare, eToro
7/10
67% av CFD-konton går med förlust