Coinbase Pro stöder nu Polygon, SKALE och SushiSwap

By: Jinia Shawdagor
Jinia Shawdagor
Jinia är en krypto- och blockchain-entusiast baserad i Sverige. Hon älskar allt som är positivt, att resa och finner glädje och… read more.
on mar 11, 2021
  • Dessa listningar är en del av Coinbases bredare mål att erbjuda kunder tillgång till fler mynt.
  • De tre mynten erbjuds i par med BTC, USD, EUR och GBP för att möjliggöra mångsidig handel.
  • Handeln med SKL, MATIC och SUSHI kommer att börja idag klockan 18.00.

Coinbase Pro har listat Polygon (MATIC), SKALE (SKL) och SushiSwap (SUSHI). Börsen presenterade den här nyheten genom ett blogginlägg den 9 mars och konstaterade att dessa listningar är en del av dess bredare mål att erbjuda sina kunder tillgång till fler digitala tillgångar. Coinbase Pro började acceptera inkommande överföringar av de tre mynten omedelbart efter tillkännagivandet, men handeln påbörjas först klockan 18.00 idag.

Enligt blogginlägget kommer plattformen att börja handla de tre digitala valutorna när den har tillräckligt med tillgång av varje mynt. Dessa mynt paras ihop med USD, BTC, EUR och GBP. Handelsprocessen med myntens orderböcker kommer enligt uppgift att ske i tre steg. Dessa är post-only, limit-only och full trading.

Vill du ha de senaste nyheterna, heta tips och marknadsanalyser? Prenumerera på Invezz nyhetsbrev idag.

Coinbase varnade för att om en orderbok inte motsvarar kraven för en sund och organiserad marknad så kommer den att förbli i ett steg under en längre period. Om detta fortsätter kan börsen avbryta handeln helt. För att hålla sina klienter uppdaterade kommer Coinbase Pro att meddela via Twitter när orderböckerna går igenom de olika faserna.

Coinbases listningar fick mynten att öka i värde

I blogginlägget avslöjade Coinbase att det äger MATIC-tokens och säger:

Coinbase Ventures äger MATIC-tokens som ett resultat av en investering från 2019 i Matic. Coinbase Ventures avser att behålla sin investering i Matic under överskådlig framtid och upprätthåller interna policyer som tar itu med tidpunkten för tillåten disposition av sina digitala tillgångar, inklusive MATIC-tokens.

Efter dessa listningar ökade samtliga mynt drastiskt i värde med SKL som den största vinnaren. Enligt uppgift steg SKL med cirka 80% för att sätta ett nytt prisrekord på 0,446 pund. Myntet har emellertid förlorat 16,23% av detta värde sedan dess och handlas för närvarande till 0,387 pund. Under det senaste dygnet sjönk SKL:s pris med 12,18%.

MATIC var den näst största vinnaren efter att ha stigit med 46% och satt ett nytt prisrekord på 0,243 pund. Liksom SKL sjönk MATIC sedan och tappade 10,83% av sitt värde för att handlas till 0,207 pund.

Till skillnad från SKL och MATIC registrerade SUUSHI inte en tvåsiffrig prisökning. Myntet steg med 8% efter tillkännagivandet och handlades så högt som 14,16 pund igår. Myntet misslyckades med att upprätthålla sitt momentum och störtade 8,99% för att handla till 12,32 pund i skrivande stund..

Investera i krypto, aktier, ETF:er & mer på bara några minuter med vår föredragna mäklare, eToro
7/10
67% av CFD-konton går med förlust