Zilliqa (ZIL) nådde en ny ATH över 0,20 dollar igår. Här är nästa mål

By: Stanko Iliev
Stanko Iliev
Stanko ägnar sig åt att förse investerare med relevant information som kan användas för att ta bra investeringsbeslut. Han… read more.
on mar 18, 2021
  • Zilliqa (ZIL) nådde en ny all-time high över motståndet vid 0,20 dollar igår.
  • Den dagliga volymen för Zilliqa fortsätter att öka.
  • Om priset stiger över 0,20 dollar igen skulle det vara en signal att handla Zilliqa (ZIL).

Kryptovalutamarknaden gick starkt igår. Bitcoin fortsatte sin klättring och bröt återigen över motståndsnivån vid 58 000 dollar. Denna situation stöder också Zilliqas pris, och på bara några timmar steg priset på denna kryptovaluta från 0,14 till över 0,20 dollar.

Grundläggande analys: Över 60 projektteam från fler än 20 länder har bidragit till Zilliqas ekosystem

Zilliqa (ZIL) fortsatte sin uppgång och nådde en ny rekordnivå över motståndet vid 0,20 dollar igår. Det nuvarande priset ligger runt 0,18 dollar. Priset på denna kryptovaluta kan stiga ytterligare på den pågående tjurmarknaden, och för närvarande finns det inga indikationer på att trenden är på väg att vända.

Vill du ha de senaste nyheterna, heta tips och marknadsanalyser? Prenumerera på Invezz nyhetsbrev idag.

Den dagliga handelsvolymen för Zilliqa (ZIL) fortsätter att öka, men min åsikt är att detta fortfarande är en mycket riskfylld kryptovaluta, och du bör vara lite försiktig. Zilliqa lanserades i juni 2017 och var världens första offentliga blockchain byggd helt på en sharded arkitektur.

Zilliqa är en skalbar och säker plattform med ett team av erfarna forskare, ingenjörer, venture-skapare och branschexperter. Denna plattform är avsedd för utvecklare som vill bygga decentraliserade applikationer samtidigt som de kan lansera smarta kontrakt med blockkedjans eget programmeringsspråk, Scilla.

”Över 60 projektgrupper från fler än 20 länder har bidragit till Zilliqas ekosystem. Detta inkluderar individer och team som utvecklar plånböcker, utforskare, utvecklingsverktygssatser, smarta ramverk för testning av kontrakt, dapps och mer,” rapporterade Zilliqa.

Avgifterna på Zilliqa är extremt låga. Plattformens native kryptovaluta är ZIL, vars cirkulation är begränsad till 22 miljarder mynt. Zilliqa skiljer sig från Bitcoin- och Ethereum-nätverken eftersom allt går mycket snabbare.

Teknisk analys: Zilliqa (ZIL) satte en ny ATH

Denna kryptovaluta har tagit ett stort steg på kort tid, men om du bestämmer dig för att köpa Zilliqa (ZIL) bör du vara medveten om att priset också kan falla från de nuvarande nivåerna.

Datakälla: tradingview.com

De kritiska supportnivåerna är 0,16 och 0,14 dollar, samtidigt som 0,20 och 0,22 dollar representerar de aktuella motståndsnivåerna. Om priset stiger över 0,20 dollar skulle det vara en signal att handla Zilliqa (ZIL) och nästa prismål kan då ligga runt 0,22 dollar.

Om priset å andra sidan sjunker under 0,16 dollar skulle det vara en säljsignal och då ligger vägen fri ned till stödet vid 0,14 dollar.

Sammanfattning

Alla de största kryptovalutorna steg igår och denna situation stöder också Zilliqas pris. Priset på denna kryptovaluta kan stiga ytterligare på den pågående tjurmarknaden, och just nu finns det inga indikationer på att trenden är på väg att vända. Trots det bör handlare använda ”stop-loss”- och ”ta vinst”-order när de öppnar sina positioner eftersom riskerna är mycket höga.

Investera i krypto, aktier, ETF:er & mer på bara några minuter med vår föredragna mäklare, eToro
7/10
67% av CFD-konton går med förlust