Coinbase Pro listar ANKR, CRV och STORJ

Författad av: Jinia Shawdagor
mars 24, 2021
  • Insättningarna startade igår och handeln med mynten kommer igång klockan 17.00 imorgon den 25 mars.
  • Efter noteringen ökade alla tre mynt drastiskt i värde – STORJ var den största vinnaren.
  • Mynten kommer att finnas tillgängliga i alla Coinbase-stödda jurisdiktioner förutom CRV i New York.

Coinbase Pro har lagt till stöd för Ankr (ANKR), Curve DAO Token (CRV) och Storj (STORJ). Börsen avslöjade den här nyheten via ett blogginlägg den 23 mars och konstaterade att användarna kan sätta in de tre tokens på sina konton redan innan handeln påbörjas. Enligt uppgift kommer mynten att handlas i alla Coinbase-stödda jurisdiktioner. CRV kommer dock inte att finnas tillgängligt i delstaten New York.

Enligt blogginlägget kommer handeln att starta klockan 17.00 svensk tid den 25 mars om mynten uppfyller Coinbases likviditetsvillkor. Efter att ha samlat ett tillräckligt utbud av ANKR, CRV och STORJ kommer börsen att inleda handeln med tokens i tre faser – post-only, limit-only och full trading. Samtliga mynt handlas i par med USD, BTC, EUR och GBP.

Vill du ha de senaste nyheterna, heta tips och marknadsanalyser? Prenumerera på Invezz nyhetsbrev idag.

Liksom andra mynt som är listade på Coinbase måste ANKR, CRV och STORJ följa Coinbase-handelsreglerna. Om en av de nya orderböckerna inte uppfyller börsens kriterier för en sund och organiserad marknad kommer den att dröja kvar i motsvarande fas en tid. Om den inte lyckas fylla kriterierna efter en längre tid kan Coinbase avbryta sin handel helt och hållet.

STORJ, CRV och ANKR ökade i värde efter noteringen

Coinbase Pros stöd för STORJ, CRV och ANKR ledde till att alla tre mynt såg betydande vinster.

Igår rusade STORJ upp med hela 95,08% att handlas till 1,49 pund innan en liten korrigering följde. I skrivande stund handlas myntet fortfarande hausseartat efter att ha stigit med 103,83% det senaste dygnet till 1,25 pund. STORJ har en daglig volym på 1,13 miljarder pund och ett börsvärde på cirka 316 miljoner pund.

ANKR var den näst största vinnaren efter att ha stigit med 45,78% igår för att handla så högt som till 0,089 pund. Myntet sjönk dock snart för att stänga dagens handel på 0,076 pund. Under det senaste dygnet har ANKR stigit med 37,94% och kämpar fortfarande för att återvinna det förlorade värdet. Myntet handlas för närvarande till 0,072 pund med en daglig volym på 965,68 miljoner pund och ett börsvärde på 503,59 miljoner pund.

CRV å sin sida ökade inledningsvis med 22,33% i värde igår och handlade så högt som 2,34 pund som högst innan handeln stängdes till 2,11 pund. Just nu har CRV stigit med 30,53% och har lyckats återställa några av gårdagens vinster för att byta händer till 2,16 pund. Myntet har en daglig volym på 519,95 miljoner pund och ett börsvärde på 552,77 miljoner pund.