Prisanalys av Vechain (VET): En korrigering eller slutet på rallyt?

By: Stanko Iliev
Stanko Iliev
Stanko är en finansanalytiker för Invezz som täcker aktier, kryptovalutor och globala index. Han har lång erfarenhet av att… Läs mer.
on mar 24, 2021
  • VeChain är fortfarande under press, men för närvarande finns det ingen risk för en björnmarknad.
  • 0,070 dollar representerar en stark stödnivå.
  • VeChain förväntar sig fler möjligheter för effektiva affärsapplikationer.

Kryptovalutamarknaden fortsätter att vara under press denna handelsvecka. T.ex. föll priset på Bitcoin under 53 000 dollar igår och risken för ytterligare nedgångar är ännu inte över. VeChain (VET) förlorade också i värde – på bara några timmar priset från 0,099 till 0,079 dollar och det aktuella priset ligger nu runt 0,081 dollar.

Grundläggande analys: VeChain förväntar sig fler möjligheter för affärsapplikationer med stor effekt

VeChain är en blockchain-plattform som är utformad för att spåra enorma mängder data genom ett distribuerat affärsekosystem. Denna plattform lider inte av problem med försenad dataöverföring och får sitt värde från aktiviteter som skapas av medlemmar.

Vill du ha de senaste nyheterna, heta tips och marknadsanalyser? Prenumerera på Invezz nyhetsbrev idag.

VeChain använder olika tekniker för att övervaka gigantiska nätverk och de viktigaste egenskaperna för denna plattform är bl.a. ett transparent informationsflöde och effektivt samarbete. VeChain erbjuder de bästa funktionerna från både DeFi- och CeFi-sektorerna samtidigt som projektet förväntar sig fler möjligheter för effektiva affärsapplikationer inom olika branscher.

”Genom partnerskapet med Grant Thornton Cypern, ett av världens största professionella servicenätverk av oberoende redovisnings- och konsultföretag, har VeChain för avsikt att para ihop blockchain-teknik med det globala nätverket av Grant Thornton Cyprus-kunder. Efter att ha blivit en officiell medlem av China Animal Health And Food Safety Alliance som den enda offentliga leverantören av blockchain-teknik kommer VeChain att tillhandahålla tekniskt och infrastrukturellt stöd för över 130 medlemmar.”

Vechains (VET) likviditet har stigit dramatiskt och priset på denna kryptovaluta nådde nästan 0,10 dollar denna månad. Kryptovalutamarknaden tappar dessvärre nu i värde och priset på VeChain kan försvagas ytterligare under de kommande dagarna, och kanske är det inte rätt tid att köpa denna kryptovaluta just nu.

Teknisk analys: 0,070 dollar representerar en stark supportnivå

Datakälla: tradingview.com

VeChain har utökat sin korrigering från sina rekordhöjder, men om priset stiger över motståndet vid 0,090 dollar igen så skulle det vara en signal att köpa VeChain (VET).

Nästa prismål skulle då kunna ligga runt 0,095 eller till och med 0,010 dollar. Men, om priset sjunker under 0,070 dollar så skulle det vara en tydlig säljsignal och förmodligen ett tecken på att trenden är på väg att vända.

Sammanfattning

Vechains (VET) likviditet har ökat dramatiskt de senaste veckorna och projekt förväntar sig nu fler möjligheter för effektiva affärstillämpningar inom olika branscher. Kryptovalutamarknaden tappade i värde igår och priset på VeChain (VET) kan försvagas ytterligare de kommande dagarna och kanske är det inte rätt tid att köpa denna kryptovaluta just nu.

Investera i krypto, aktier, ETF:er & mer på bara några minuter med vår föredragna mäklare, Capital.com
9.3/10