Ad

Dogecoin (DOGE) har stigit 100% på 24 timmar, 350% på 7 dagar

Av:
Apr 16, 2021
Uppdaterad: Jun 21, 2022
Listen
  • Den populär skämtekrypton Dogecoin susade nyss upp till en ny ATH.
  • Myntet, baserat på ett "Shiba Inu Doge"-memet, har stigit med 100% det senaste dygnet och nått 0,26 dollar.
  • Dogecoin överträffar alla andra digitala tillgångar just nu – de flesta handlas i rött idag.

Följ Invezz på TelegramTwitter och Google Nyheter för de senaste uppdateringarna >

Kryptoindustrins favoritkryptovaluta, skämtmyntet DOGE, har skjutit upp drastiskt den senaste veckan. Myntet ökade i värde idag igen och har nu stigit med över 100% bara det senaste dygnet och med cirka 350% under den senaste veckan Hittills i år har myntet exploderat upp med över 5 000%, medan den årliga ökningen översteg 12 600% vinster.

Letar du efter signaler och varningar från proffshandlare? Anmäl dig till Invezz Signals™ GRATIS. Det tar 2 minuter.

Dogecoin överträffar alla andra kryptotillgångar

Copy link to section

Dogecoin är utan tvekan den bäst presterande tillgången 2021. Den överträffade nästan alla andra kryptor under de senaste 24 timmarna och klättrade till den åttonde platsen på listan över största kryptovalutor sett till marknadsvärde. Samtidigt steg myntets pris till 0,2637 dollar, vilket är en ny rekordhög nivå – och den nåddes bara en dag efter den tidigare rekordnivån på 0,13 dollar.

Genom att klättra till åttonde platsen överträffade detta skämtmynt andra kryptor som Litecoin (LTC), Chainlink (LINK) och till och med Uniswap (UNI) – världens största DEX.

Prisrusningen verkar till och med ha överraskat expertinvesterare och -handlare. Ett exempel är Scott Melker, som twittrade om den senaste utvecklingen och sa att detta är den första DOGE-pumpen som han missade att delta i på flera år, men han är fortfarande mer än glad att se den.

DOGE skjuter upp medan resten av mynten handlas i det röda

Copy link to section

Det är också värt att nämna att medan DOGE fortsätter att skjuta i höjden så handlas kryptoindustrins andra favoriter, som Bitcoin, Ethereum, Binance Coin, Cardano och många andra, i rött – åtminstone sett till dagens utveckling. Även om de fortfarande handlas i grönt sett till veckan har de idag lidit efter att Turkiets centralbank nyligen meddelade att kryptobetalningar kommer att förbjudas i landet från och med den 30 april.

Landet förbjuder inte kryptomynt helt – de är fortfarande lagliga att köpa, äga, handla, och handlare kan till och med använda sina bankkonton för att överföra fiat till kryptobörser och köpa mynt. Men att använda krypto för betalningar av varor och tjänster blir olagligt om två veckor.

Dogecoin Kryptovaluta