Prisanalys av Chainlink (LINK) i april

Författad av: Michael Harris
april 17, 2021
  • Graph Blockchain Inc. har fortsatt att köpa LINK-tokens.
  • Chainlink har ökat med cirka 25% i värde den här veckan för att handla bekvämt över 40 dollar.
  • Köpare kommer sannolikt att sikta mot Fibonacci-förlängningslinjen på 161,8% vid 46,80 dollar.

Priset på Chainlink (LINK) har fortsatt sin klättring upp över 40 dollar den här veckan tack vare att institutionella investerare, som Graph Blockchain, fortsatt investera i populära digitala tillgångar.

Grundläggande analys: Graph Blockchain tilldelar 500 000 dollar till LINK

Graph Blockchain Inc. har meddelat att de har gjort ännu ett betydande köp av Chainlinks token LINK, vilket markerar deras tredje tokenförvärv. Efter att ha meddelat att de skulle investera 2 miljoner dollar i LINK den 6 april har Graph nu genomfört det sista köpet på en halv miljon dollar i LINK.

Vill du ha de senaste nyheterna, heta tips och marknadsanalyser? Prenumerera på Invezz nyhetsbrev idag.

”Vi är väldigt glada över att använda pengarna för vårt tredje token-köp. Vi känner starkt att LINK kommer att stiga i värde med tanke på att de har ett betydande marknadsvärde på över 13 miljarder dollar, en fast leverans och möjligen är den viktigaste infrastrukturen i blockchain-ekosystemet. Graph förstår hur värdefull överbryggning av onchain- och offchain-datakällor är för smarta kontrakt och Chainlink är den bästa lösningen på marknaden,” säger Paul Haber, Graph Blockchains verkställande direktör.

Innan Graph köpte LINK hade de investerat 1 miljon dollar av sitt stående kapital i Polkadot (DOT) och 500 000 dollar i Cardano (ADA) genom sin helägda kryptovalutadivision Babbage Mining Corp.

”När vi utökar kryptoportföljen kommer Graphs värdeökning att inkludera möjligheten framöver att utnyttja kryptoförvärven för att bygga ett diversifierat kryptoföretag inom ett offentligt företag,” säger Haber.

Graph Blockchain är ett företag som utvecklar högpresterande blockchain-lösningar inklusive konsulttjänster och dataanalys. Chainlink är å sin sida ett decentraliserat orakelnätverk som skickar off-blockchain-data till smarta kontrakt. Med andra ord fungerar det som en bro mellan smarta kontrakt och extern data eller omvärlden.

Teknisk analys: Nya rekordhöjder

Chainlink-priset har stigit med cirka 25% den här veckan för att handla bekvämt över 40 dollar. Den här veckan är den tredje veckan i rad som LINK handlats i grönt och den digitala tillgångens marknadsvärde har nästan fördubblats sedan slutet av mars.

Chainlink (LINK) daglig graf (TradingView)

Framöver kommer kryptohandlare som vill köpa LINK-tokens sannolikt att sikta mot Fibonacci-förlängningslinjen på 161,8% vid 46,80 dollar. Nedtill i diagrammet kommer den tidigare rekordhöjden på 36,90 dollar att erbjuda stöd om priset faller från dessa nivåer.