Prisanalys av Bitcoin Cash (BCH): En korrigering eller slutet på rallyt?

Författad av: Stanko Iliev
april 22, 2021
  • Bitcoin Cash har utökat sin korrigering från de senaste höjderna.
  • Snabbare transaktioner och lägre avgifter ökar antagandet av Bitcoin Cash.
  • Om priset stiger över 1 100 dollar igen så kan nästa prismål ligga runt 1 200 dollar.

Bitcoin Cash-priset har stigit från 545 till över 1 200 dollar som högst sedan början av april, och det nuvarande priset ligger runt 945 dollar. Kryptovalutamarknaden har tappat mark den här handelsveckan, men den övergripande positiva trenden är fortfarande mycket stark.

Grundläggande analys: Snabbare transaktioner och lägre avgifter ökar antagandet av Bitcoin Cash

Bitcoin Cash-priset har exploderat uppåt sedan början av april och denna kryptovaluta fortsätter att handla i en köpzon. Den dagliga volymen för Bitcoin Cash (BCH) är fortfarande hög och om denna positiva trend står sig kan denna krypto bli en av de stora vinnarna under de kommande veckorna.

Vill du ha de senaste nyheterna, heta tips och marknadsanalyser? Prenumerera på Invezz nyhetsbrev idag.

Bitcoin Cash har snabbt blivit en av de mest värdefulla kryptovalutorna globalt. Det är också värt att nämna att Bitcoin Cash har lägre avgifter än Bitcoin. Bitcoin Cash tillåter att fler transaktioner behandlas tack vare ökad blockstorlek och detta nätverk överträffar transaktioner i Bitcoin-nätverket med förhållandet 10:1.

Snabbare transaktioner och lägre avgifter stimulerar antagandet av Bitcoin Cash och enligt kryptovalutapromotorn Roger Ver har BCH en ljus framtid.

”En av de saker som de flesta inte förstår – det sker redan fler transaktioner i Bitcoin Cash-nätverket just nu, idag, än vad det gör inom Bitcoin-nätverket. Just nu, idag, kommer fler att utföra transaktioner på Bitcoin Cash-nätverket än på Bitcoin,” säger Roger Ver.

Globalt antagande, tillståndsfri innovation och decentraliserad utveckling är det viktigaste kännetecknet för detta nätverk. Ändå bör investerare i Bitcoin Cash komma ihåg att detta är en mycket riskfylld kryptovaluta.

Teknisk analys: Bitcoin Cash fortsätter att handla i en köpzon

Bitcoin Cash har varit en av de starkaste kryptorna på kryptovalutamarknaden de senaste veckorna, och så länge som priset ligger över 800 dollar så är den kvar i en köpzon.

Datakälla: tradingview.com

Bitcoin Cash (BCH) kan stiga ytterligare på den pågående tjurmarknaden, och om priset stiger över 1 100 dollar igen kan nästa prismål ligga runt 1 200 eller till och med 1 300 dollar. Bitcoin Cashs handelsvolym är fortsatt hög, och för närvarande finns det ingen risk för att trenden vänds.

Men om priset skulle falla under stödet vid 800 dollar så skulle det vara en tydlig säljsignal och öppna för ett fall hela vägen ned till 700 dollar.