Vad är Shiba Inu-mynt?

By: Jayson Derrick
Jayson Derrick
Jayson bor i Montreal med sin fru och dotter, älskar att titta på hockey och är på en livslång… read more.
on maj 10, 2021
  • Shiba Inu är en ny meme-kryptovaluta som ökade i värde idag.
  • Värdeökningen för Shiba Inu-myntet med hundtema följer i hälarna på Dogecoins försäljning.
  • Flera stora kryptovalutamäklare gör det möjligt att köpa Shiba Inu-mynt nu.

Shiba Inu är den senaste virala kryptovalutan som lockar investerarnas uppmärksamhet. Det aktuella priset på Shiba Inu är ungefär 0,000032 dollar efter att ha stigit med mer än 120% det senaste dygnet. Den stora prisökningen av Shiba Inu kommer efter att Dogecoin-priset föll kraftigt efter att Elon Musk var värd för Saturday Night Live.

Om du letar efter information om vad Shiba Inu-mynt är och hur du köper Shiba Inu nu är den här guiden för dig.

Var kan man köpa Shiba Inu? De bästa kryptovalutamäklarna för att köpa SHIB

Vill du ha de senaste nyheterna, heta tips och marknadsanalyser? Prenumerera på Invezz nyhetsbrev idag.

Det första steget för att köpa Shiba Inu är att välja en pålitlig kryptovalutamäklare. Shiba Inu-myntet är relativt nytt men är lätt att köpa hos några av de största kryptovalutamäklarna. Vårt expertteam rekommenderar följande två mäklare där det är säkert och enkelt att köpa Shiba Inu just nu:

1. eToro

eToro är ett av de snabbast växande och mest populära kryptovalutabörserna. Företaget grundades för mer än 15 år sedan och har blivit populärt genom att erbjuda extremt låga avgifter, en lättanvänd plattform och ett socialt inslag för investerare.

Att använda eToro för att köpa Shiba Inu är ett bra alternativ. Klicka på länken nedan för att komma igång:

Registrera dig här>

2. Binance

Binance är en börs för kryptovalutor som lanserades 2017. Sedan dess har de utökat sitt erbjudande till att omfatta fler än 130 mynt. Binance bekräftade att användare kan börja köpa Shiba Inu-mynt via två par: SHIB/BUSD och SHIB/USDT från och med den 10 maj kl 13.00.

Klicka på länken nedan för att komma ett steg närmare köp av Shiba Inu-mynt.

Registrera dig här>

Vad är Shiba Inu-mynt?

Shiba Inu började fånga investerarnas uppmärksamhet när priset ökade med mer än 300% inför att Musk var värd för Saturday Night Live. Även om Shiba Inu och Dogecoin delar en liknande maskot i form av en hund har Shiba Inu fått smeknamnet ”Dogecoin-dödaren”.

Shiba Inu kan vara ny för många investerare, men plattformen är ganska intressant och kan ha ett framtida potentiellt värde att erbjuda. Shiba Inu-token, eller SHIB, listas och erbjuder belöningar på ShibaSwap, en decentraliserat börs.

Kommer Shiba Inu att stiga i värde?

SHIB är en ny token som rider på vågen som Dogecoin har skapat med sitt hundtema. Det kan ta lite tid för stora investerare att uppskatta dess funktioner och företaget har ännu inte släppt en enda produkt för sin community.

Det är också värt att nämna att Shiba Inu kan uppleva stor volatilitet. Även om detta är standard för nya kryptovalutor så ger det tidiga investerare och spekulanter möjligheten att köpa Shiba Inu till ett lågt pris.

Reaktioner i sociala medier

Investera i krypto, aktier, ETF:er & mer på bara några minuter med vår föredragna mäklare, eToro
7/10
67% av CFD-konton går med förlust