Är BNB en bra investering efter Binances senaste innovation?

By: Milko Trajcevski
Milko Trajcevski
Milko utnyttjar sin passion för kryptovalutor och gör att investerare lär sig något nytt varje dag. Under sin fritid… read more.
on jun 5, 2021
  • Binance är ett av världens största kryptovalutabörser.
  • Företaget introducerar ständigt nya funktioner som förbättrar nätverket.
  • De har sett stor framgång med Launchpad och Launchpool.

Den senaste veckan återhämtade sig Binance Coin BNB/USD från under 240 dollar för att handla över 400-nivån. Detta är ett direkt svar på Binances nya funktioner som förbättrar börsens övergripande funktionalitet och erbjuder användarna olika sätt att använda BNB-tokens för att tjäna mer krypto.

Trots den senaste prisutvecklingen är BNB fortfarande långt ifrån de 600 dollar som registrerades i slutet av april. Men det går att argumentera för att BNB ska återhämta sig och åtminstone testa om 500 dollar-nivån på kort sikt och i slutändan handla över sina rekordnivåer.

Hur Bridge V3 sätter tonen för BNB

Vill du ha de senaste nyheterna, heta tips och marknadsanalyser? Prenumerera på Invezz nyhetsbrev idag.

Blickar vi bakåt så steg värdet den 21 april upp till 603 dollar tack vare intresset för Launchpad-projekten. Det var då som Launchpad-projektet ”FC Barcelona Fan Token” avslutades, där över 5 miljoner BNB knöts upp av över 62 tusen deltagare.

Binance släppte Bridge V3 den 25 april. Bron är ett projekt som syftar till att öka interoperabiliteten mellan olika blockkedjor. Den ökar Binance Bridge-inflytandet utanför Binance Smart Chain och öppnar upp ett helt nytt DeFi-ekosystem över hela kedjan för hela communityn.

Utöver dessa projekt har du även Binance Launchpool, som låter BNB-användare använda sina tokens för att farma nya gratis. Hittills har 18 projekt funnits tillgängliga Det senaste är ATA med 26 dagar kvar för farming, vilket är ett decentraliserat serviceprotokoll som ger ett integritets-middleware-lager för dApps.

Det tidigare projektet, TLM, en simulerad ekonomi där spelare tävlar med NFT:er, avslutades den 7 maj.

På väg mot andra halvan av 2020 bör de senaste Launchpad-projekten hjälpa till att lyfta BNB eftersom de lockar BNB-innehavare att finansiera utvecklingen av kryptostart-ups, vilket över tiden kommer att generera fler användningsfall för Binance och locka nya användare – och i sin tur höja det totala värdet ännu högre.

Ska du köpa BNB?

BNB handlades för över 400 dollar på fredag och det här är en bra startpunkt för att köpa BNB och hålla den tills ett nytt projekt, en uppdatering eller ett tillkännagivande från företaget återigen gör att projektet hamnar i rampljuset.

Bortsett från nya projekt, fortsätter Binance att sticka ut jämfört med konkurrenterna genom att faktiskt lyssna på vad kunderna vill ha. Binance noterade till exempel NuCypher (NU) igår och öppnade handel för handelsparen NU/BTC, NU/BNB, NU/BUSD och NU/USDT.

Den 6 juni öppnar Binance handel med paren XVG/USDT, ATM/BUSD, CELR/BUSD, FTM/BUSD, KAVA/BUSD, RLC/BUSD, THETA/BUSD, WIN/BUSD, XEM/BUSD och ZEN/BUSD, vilket kan öka priset ännu en gång.

Börsen introducerar ständigt nya handelspar och implementerar ny teknik som skapar hype, vilket oundvikligen bör driva priset högre.

Investera i krypto, aktier, ETF:er & mer på bara några minuter med vår föredragna mäklare, eToro
7/10
67% av CFD-konton går med förlust