Charles Hoskinson: DOGE behöver en kodrenovering för att överleva på lång sikt

By: Ali Raza
Ali Raza
Ali spelar en nyckelroll i kryptovalutans nyhetsteam. Han älskar att resa på fritiden och tycker om att spela cricket,… read more.
on jun 17, 2021
  • Charles Hoskinson, skaparen av Cardano, uppmanade än en gång Elon Musk att snabbt fixa Dogecoin.
  • Hoskinson uppgav att DOGE behöver en fullständig kodrenovering för att överleva på lång sikt.
  • Han gav liknande råd redan i maj när Musk avslöjade att han arbetar med DOGE-utvecklare.

Trots att det har gått månader sedan Dogecoin (DOGE/USD) blev den bäst presterade kryptovalutan 2021, är det fortfarande många som har svårt att acceptera det. Med tanke på att det handlar om ett 8-årigt skämtkrypto är det kanske inte förvånande att många känner så.

Det finns dock de som vill se DOGE lyckas, men vissa ifrågasätter om det är möjligt så som det ser ut just nu. Ett exempel är Charles Hoskinson, skaparen av Cardano (ADA/USD), som än en gång konstaterat att DOGE behöver en drastisk makeover för att ha hopp om att överleva på lång sikt.

Vill du ha de senaste nyheterna, heta tips och marknadsanalyser? Prenumerera på Invezz nyhetsbrev idag.

Inte bara det, men han betonade att DOGEs senaste värdestegring kräver omedelbara åtgärder, vilket innebär omedelbara fixar.

Cardanos VD råder återigen Musk att skynda på

Hoskinsons uttalanden riktades direkt till Elon Musk, världens mest populära miljardär och säkerligen den rikaste och mest populära mannen inom krypto. Musk har blivit ett stort Dogecoin-fan och har bidragit till prisökningar flera gånger – ibland till och med genom Twitter-skämt.

Hoskinson sa att DOGE kräver en fullständig kodrenovering för att nå samma nivå som andra tillgångar, som Solana.

Det är inte heller första gången som Hoskinson påpekat att DOGE behöver åtgärdas. I maj gav han till och med råd om hur man bör gå tillväga och riktade det även den gången sitt meddelande till Elon Musk.

Då hävdade han att DOGE behöver ett system som liknar BTC:s och att en liknande struktur som Bitcoins skulle göra det möjligt att bearbeta 10 000 transaktioner per sekund. Det bör nämnas att detta råd gavs som ett direkt svar på Musks fråga om hur man fixar och förbättrar DOGE. Teslas VD avslöjade att han arbetar med DOGE-utvecklarna och att de letar efter idéer och inspiration.

Investera i krypto, aktier, ETF:er & mer på bara några minuter med vår föredragna mäklare, eToro
7/10
67% av CFD-konton går med förlust