Baby Doge Coin – vad är det och var kan man köpa det?

By: Charlie Hancox
Charlie Hancox
Vid sidan av sin passion för handel har han representerat Storbritannien genom att vinna nationella mästerskap som vattenpolospelare och… read more.
on jun 18, 2021
  • Baby Doge Coin är den senaste kryptovalutan som ökat drastiskt i värde.
  • Få reda på var du kan köpa Baby Doge Coin i Sverige och på andra håll.
  • Vilka är investeringsutsikterna för Baby Doge?

Baby Doge Coin (BabyDoge) är det senaste kryptovalutaprojektet som dragit till sig kryptomarknadens uppmärksamhet. Sedan projektet startade har vi ändå märkt en tydlig brist på skriverier i media om myntet, vilket är en nackdel för blivande investerare.

Så vi tänkte att vi kunde hjälpa till att gå igenom grunderna. I den här artikeln går vi igenom allt det viktiga du behöver veta om denna altcoin inklusive vad projektet går ut på, var du kan köpa Baby Doge och vilka dess investeringsmöjligheter är.

Vill du ha de senaste nyheterna, heta tips och marknadsanalyser? Prenumerera på Invezz nyhetsbrev idag.

Skrolla ner för att komma igång genom att få reda på de bästa ställena att köpa Baby Doge Coin i Sverige och på andra håll.

Hur och var man kan köpa Baby Doge Coin online

Om du undrar var du ska köpa Baby Doge Coin så rekommenderar vi att du väljer en kryptovalutamäklare på nätet, registrerar dig, sätter in pengar och köper mynt.

Även om vissa kryptoinvesterare gillar att använda decentraliserade börser (DEX) så anser vårt team av analytiker att kryptomäklare erbjuder de lägsta avgifterna och de mest pålitliga tjänsterna för att köpa, sälja och handla kryptovalutor som Baby Doge.

Så om du är redo att köpa Baby Doge-krypto nu – här är de två bästa ställena att komma igång:

eToro

eToro är en av de ledande handelsplattformarna för handel av kryptotillgångar. Tjänsten är fullpackad med funktioner, inklusive copy-handel, avancerade tekniska diagram och en rad handelsverktyg. Detta är en plattform som passar perfekt för både nybörjare och proffs.

Registrera dig med eToro direkt

Binance

Binance har vuxit exponentiellt sedan det grundades 2017 och är nu en av, om inte den största kryptovaluta utbyten på marknaden.

Registrera dig med Binance direkt

Vad är Baby Doge Coin?

Baby Doge körs på Binance smart chain och är den senaste kryptovalutan som hämtat sin inspiration från det ursprungliga meme-myntet DogeCoin. Mer specifikt är det en hyperdeflationsaltcoin med ett integrerat smart staking-system inbyggt i ekosystemet så att fler Baby Doge läggs till i varje användares plånbok. Detta innebär att innehavarna automatiskt får dela på en avgift på 5% från varje transaktion som sker inom Baby Doge-nätverket.

Myntet uppges ha utvecklats av fans inom Doge-communityn och har som mål att förbättra transaktionshastigheter och ”sötheten”. Mynten har en 5 sekunders blocktid jämfört med DOGEs 60 sekunder och över lag billigare gasavgifter.

Ska jag köpa Baby Doge-mynt?

Om du vill göra en riskfylld investering i ett altcoin-projekt med potential för exponentiell tillväxt kan Baby Doge-tokens vara en möjlig investering. Se dock till att du är medveten om de rivaliserande meme-mynten som kan vara starka alternativa investeringar, och satsa aldrig pengar du inte har råd att förlora.

Utöver prisökningar kan Baby Doge-tokeninnehavare tjäna på transaktionsavgifterna på 5%, vilket innebär att kryptovalutan har potential att vara både en stark kortsiktig och långsiktig investering.

Prisprognos för Baby Doge Coin

Vi kan dessvärre inte erbjuda en definitiv Baby Doge-prisförutsägelse. Detta beror delvis på oförutsägbarheten hos meme-myntprojekt, och det är dels på grund av bristen på tillgängliga grundläggande analyser. Baby Doge kommer att växa främst baserat på marknadssentimentet, vilket är extremt svårt att bedöma på förhand.

Reaktioner i sociala medier på $BabyDoge

https://twitter.com/bebe37261624/status/1405472472309198849

Kolla in våra kryptonyheter för de senaste nyheterna om Baby Doge och andra relevanta mynt.

Investera i krypto, aktier, ETF:er & mer på bara några minuter med vår föredragna mäklare, eToro
7/10
67% av CFD-konton går med förlust