EverRise är dagens hetaste krypto – här kan du köpa RISE-mynt

By: Charlie Hancox
Charlie Hancox
Vid sidan av sin passion för handel har han representerat Storbritannien genom att vinna nationella mästerskap som vattenpolospelare och… read more.
on jun 23, 2021
  • Få reda på var du kan köpa EverRise-krypto snabbt och enkelt.
  • Vad är RISE-mynt?
  • Hur ser framtidsutsikterna ut för EverRise-projektet?

Om du har följt kryptovalutamarknaden de senaste dagarna kanske du har lagt märke till en av de största vinnarna, nämligen EverRise (RISE).

EverRise-myntet har stigit allt högre de senaste 24 timmarna, klättrat med mer än 20% och väckt intresse hos många investerare. Den senaste uppgången konsoliderar en stadig rad av framsteg för RISE-myntet efter att det lanserades för några dagar sedan.

Vill du ha de senaste nyheterna, heta tips och marknadsanalyser? Prenumerera på Invezz nyhetsbrev idag.

Eftersom EverRise-handelsvolymerna ökat och investerare blivit alltmer intresserade så tänkte vi att det skulle vara på sin plats att gå igenom de viktigaste sakerna du behöver veta innan du investerar i EverRise-krypto. För att komma igång listar vi de bästa ställena att köpa EverRise-tokens både i Sverige och på andra håll.

Hur och var man kan köpa EverRise-mynt online

För att köpa RISE-krypto så rekommenderar vi att du väljer en pålitlig kryptovalutamäklare, registrerar dig, sätter in pengar på ditt konto, söker efter RISE-mynt, anger antalet mynt du vill köpa och genomför transaktionen.

Även om vissa kryptoinvesterare föredrar att använda decentraliserade börser (DEX) rekommenderar vi att du använder en kryptomäklare online eftersom de erbjuder de lägsta avgifterna och de mest pålitliga tjänsterna. Här är två toppval:

eToro

eToro är en av de ledande handelsplattformarna för handel av kryptotillgångar. Tjänsten är fullpackad med funktioner, inklusive copy-handel, avancerade tekniska diagram och en rad handelsverktyg. Detta är en plattform som passar perfekt för både nybörjare och proffs.

Registrera dig med eToro direkt

Binance

Binance har vuxit exponentiellt sedan det grundades 2017 och är nu en av, om inte den största kryptovaluta utbyten på marknaden.

Registrera dig med Binance direkt

Vad är EverRise-krypto?

Det är en hyperdeflationär kryptovaluta-token som körs på Binance smart chain och belönar token-innehavare. Dessutom inkluderar projektet den första automatiska återköpsmetoden någonsin inom kryptosektorn, en metod som vanligtvis ses med aktier på aktiemarknaden.

Vad det innebär mer specifikt, om vi tar aktiemarknaden som exempel, är att om en aktie har ett lågt värde men har potential att prestera bättre i framtiden så kommer företag ofta att meddela ett återköp på den öppna marknaden. Detta ger investerare förtroende för att köpa mer av aktien och hålla den på lång sikt.

Vad det innebär i kryptosammanhang är att när utvecklarna börjar köpa fler EverRise-mynt kommer efterfrågan att öka och priset bör stiga som en konsekvens.

Ska jag köpa RISE-mynt?

Om du tror på konceptet som utvecklingsteamet försöker förverkliga så kan det nu vara en bra tid att slå till i ett tidigt skede.

Se dock till att du är medveten om de betydande riskerna. Kryptovalutor är otroligt flyktiga och detta gäller särskilt för nya altcoins, så förvänta dig en berg och dal-bana om du investerar och accepterar möjligheten att förlora en del eller hela ditt kapital. Om detta är en risk du är villig att ta kan det nu vara en bra tid att engagera sig.

Kommer EverRise att göra mig rik?

Detta är extremt osannolikt med tanke på konkurrensen inom kryptosektorn. Tusentals och åter tusentals blockchain-projekt tävlar om investerarnas kapital, och endast ett fåtal kommer att uppleva en exponentiell prisuppgång. Möjligheten finns dock alltid och sannolikheten är i alla fall större att du tjänar pengar på EverRise än om du köper en skraplott.

Prisprognos för EverRise

Vi kan tyvärr inte erbjuda en tillförlitlig prisförutsägelse för RISE-myntet just nu. Det har inte handlats tillräckligt länge på marknaden och det finns helt enkelt för många okända variabler för att beräkna dess grundläggande värde korrekt.

Reaktioner i sociala medier på $RISEs prisökning

Få reda på mer om RISE-kryptovalutan och andra trendiga mynt på vår nyhetssida för krypto.

Investera i krypto, aktier, ETF:er & mer på bara några minuter med vår föredragna mäklare, eToro
7/10
67% av CFD-konton går med förlust