MLB-domare kommer bära FTX logotyp tack vare nytt samarbete

By: Ali Raza
Ali Raza
Ali spelar en nyckelroll i kryptovalutans nyhetsteam. Han älskar att resa på fritiden och tycker om att spela cricket,… read more.
on jun 24, 2021
  • Kryptobörsen FTX har avslöjat ett sponsoravtal med Major League Baseball (MLB).
  • Tack vare affären kommer MLB-domare att ha FTX-logotyper på sina uniformer.
  • Partnerskapet kommer efter samarbetet med det amerikanska baskelaget Miami Heat.

Kryptobörsen FTX har avslöjat ett partnerskap med MLB, som är baseboll-förbundets första sponsringsavtal med ett kryptoföretag.

Enligt tillkännagivandet kommer det nya långsiktiga partnerskapet bl.a. innebära att domarna kommer att böra FTX logo på sina uniformer. Partnerskapet gör det också möjligt för FTX att använda höjdpunkter från matcher i sitt innehållsskapande.

Vill du ha de senaste nyheterna, heta tips och marknadsanalyser? Prenumerera på Invezz nyhetsbrev idag.

Detta kommer efter börsens partnerskap med NBA-basketlaget Miami Heat, som också döpte om sin stadion till FTX Arena.

MLB-domare bär FTX-logotyper

FTX-logotypen på domareuniformerna kommer att användas första gången under MLB All-Star-matchen den 13 juli. FTX-logon kommer också att synas på alla domaruniformer under hela säsongen, vårträningen och försäsongen.

Sponsringavtalet innebär att FTX nu har rätt att använda MLB-logotyper i sina marknadsföringskampanjer. Som ett resultat kommer fans att se MLB- och FTX-logotyper i samband med PR-aktiviteter från både FTX och MLB. Detta inkluderar på sociala medieplattformar, MLB.TV, MLB Network, MLB.com, liksom under MLB-matcher.

Sam Bankman-Fried, verkställande direktör för FTX, kommenterade partnerskapet och sa att det är en ära för FTX att vara delaktig i ett sådant sponsringsavtal. FTX.COM och FTX.US är glada över att gå in i detta förstklassiga partnerskap med Major League Baseball, sa Bankman-Fried. Han tillade att ytterligare detaljer om partnerskapet kommer att avslöjas inom kort.

Även Major League Baseball kommenterade utvecklingen. Förbundet uppgav att MLB-fanbasen är de första som använder sig av ny teknik. De uppgav att föreningen är glada över att samarbeta med FTX som kontinuerligt har visat sitt ledarskap inom kryptoindustrin.

”Vi kan knappt vänta tills vi får börja samarbeta med Sam och hela FTX-teamet,” avslutade MLB:s Chief Revenue Officer, Noah Garden.

Investera i krypto, aktier, ETF:er & mer på bara några minuter med vår föredragna mäklare, eToro
7/10
67% av CFD-konton går med förlust